- 12 Mayıs 2009
- 3.934
- 51
- 40
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.521
siyahdenizi özledim
ben geldimm
laptopun sarjı bitti içeriden sarjımı alıp takmaya bile üşendim öle oturdum masada
hamile cesareti
evet ya gelse keşke , arayıp gel demeye bile yüzüm yok kıza delirdi en sonunda haklı olarak
özdn senin şu patronuna hastayım yaaa nazarımız değmesin
inş öyle bi işimiz olur
hanzade hani gözde çıkan bişey var ya, ondan olmasın.. arpacık diğer adı. inşallah değildir. bi eczaneye uğra çıkışta sor bakalım.
ben ayakta fotomuda ekleyecektim unuttum, hemen şimdi arkadaşa foto çektirip geliyorum
kızlar bi anda gözeüme bşy oldu sağ gözüme sanki kirpik kaçmış gibi oldu gittim aynada baktım bşy yok göz altım bi anda şişti ayanada bakarken torba gibi oldu nie acaba mikrop mu kaptı desem neden olsun
Muhtemelen arpaciktir.alt kirpiğimin hizasında göz altı torbası gibi oldu biraz şişti daha fazla şişmeden gideyim göstereyim
bi anda olur mu böyle arpacık
Muhtemelen arpaciktir.
alt kirpiğimin hizasında göz altı torbası gibi oldu biraz şişti daha fazla şişmeden gideyim göstereyim
bi anda olur mu böyle arpacık
evet arkadaşımda olmuştu o zaman görmüştüm bende, bir anda çıkıyor.. üzüntü stres neden olabiliyormuş. bu özel gününüzde hastalanınca çok mu dert ettin kendineşaka bi yana çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah canım
ekledim ayaktaki fotolarımı kızlar. hiç makyaj yapmadım ve yüzümde şiş biraz, çirkinliğime bakmayın sadece göbeğime bakın lütfen
landfloves sen baya araştırmışsın araba olayını banada önersne bende bakayım en fazla 800 düşünüyorum