- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.561
dün eve gittiğimde aşim bana süper raomantik bi ortam hazırlamıştı yemek yapmış mum ışığında sofra masada yerde balonlar ve müzik çok güzeldi şaşırdım doğrusu
mercimek çorbası (önceki akşam yapmıştım ısıtmış)
meyhane pilavı (sebzeli bulgur yani)
tavuk pirzola (kendi soslamış)
salata
pasta
bi ara fotosunu atarım yanımda değil
benim eşimde zekası annesine benzesin ama huyu babasına benzesin diyor. kendisi sessiz sakin bir bebekmiş, bende çok zekiymişim daha yaşıma girmeden tuvaletimi söylermişim. 5 yaşında okuma yazmayı öğrenmişim, okuldada çok başarılıydım.
kaşları gözlerinin şekli, rengi, burnu bana benzesin.. kiprikleri ve dudaklarıda eşime benzesin istiyorum bende.. heheheee.. ama sarışın olsun büyüdükçe kumrallaşsın :)) siparişlerim böyle bakalım ne gelecek.. herşeyden önce sağlıklı ve şanslı bir bebek olsun ömrü boyunca
oh ohh ohhh ne eşler var.. böyle arkadaşları bile yokki benimkinin azıcık görüşse bulaşsa. nerdeeee
kızlar artık doğum izninde olduğuma göre daha sık takılabilirim aranızda inş.tam gün çalışan biri olarak evde olmak harika birşey, daha hiç sıkılmadım. bebişim 29günlük çk şükür..gaz sancıları dışında gayet iyi. o kadar da olurmuş napalım. 40 ı çıknca belki daha iyi olur.
biz evlilik yıldönümümüzde özel bişey yapamadık, bebek çk minik olduğundan, yemek hazırlamak bile mümkün olmadı bana öyle özel bi şey yapamadık, eşim sadece bi çiçek almış, doğum ve arabanın çıkardığı üst üste arızalar bizi maddi olarak epey sıkıntıya soktu maalesef
benim eşimde zekası annesine benzesin ama huyu babasına benzesin diyor. kendisi sessiz sakin bir bebekmiş, bende çok zekiymişim daha yaşıma girmeden tuvaletimi söylermişim. 5 yaşında okuma yazmayı öğrenmişim, okuldada çok başarılıydım.
kaşları gözlerinin şekli, rengi, burnu bana benzesin.. kiprikleri ve dudaklarıda eşime benzesin istiyorum bende.. heheheee.. ama sarışın olsun büyüdükçe kumrallaşsın :)) siparişlerim böyle bakalım ne gelecek.. herşeyden önce sağlıklı ve şanslı bir bebek olsun ömrü boyunca
oh ohh ohhh ne eşler var.. böyle arkadaşları bile yokki benimkinin azıcık görüşse bulaşsa. nerdeeee
Hoşgeldin chenn, foto yok mu bebişin? Annelik nasıl bir duygu?
Hadi bakalım şurada bir kaç ay kaldı. Kime benzeyecek senin kuzun çok merak ediyorum
sipariş süperinş. gönlüne göre olur ben de 10 aylıkken yürümüşüm yaşımda tuvaletime hbr vermişim şimdi ki çocuklar biraz tembel oluyolar sanki
inş. bir araya gelme imkanımız olur da eşim eşine örnek olur biraz
chenn hoşgeldin annelik nasıl
annelik anlatılamayan bi duygu tarifi imkansız, benm gibi özgürlüğüne gezmeye tozmaya ayrıca da uykuya düşkün ve tembel biri bile bunu diyosa...onu koklamak kucaklamak emzirmek harika bişey20günlük hali bu Furkişimizn
Eki Görüntüle 808434
annelik anlatılamayan bi duygu tarifi imkansız, benm gibi özgürlüğüne gezmeye tozmaya ayrıca da uykuya düşkün ve tembel biri bile bunu diyosa...onu koklamak kucaklamak emzirmek harika bişey20günlük hali bu Furkişimizn
Eki Görüntüle 808434
Maşallah chenn bebeğin çok güzel. Allah nazarlardan saklasın. Darısıda başımıza gerçi daha çok var amaHani elimde olsa hemen büyütüp pırt diye doğurasım var
maşallah çok güzel bi bebek allah bağışlasın
çk teşekkür ederimm kızlar, pırt diye doğur inş. Daphnecim zamanı gelincezaman hızlı geçiyor 9ay nasıl geçti bitti, anlamadım, şu son bi ay bile çk hızlı geçti, iki saate bi emzir, alt değiştir...su gibi aktı günler..
cnm inan 3. aydan sonrası su gibi geçiyor, tadını çıkart bu günlerin. bol bol uyu bideKollarına aldığında hazır olursun en kötüBenim doğurmama sanki yıllar var. Zamanda geçmiyor hiç
İnşallah senin gibi çatır çatır doğururum. Bizim grupta daha iki tane normal doğum yapan var bide chenn. Bende normal istiyorum .
cnm inan 3. aydan sonrası su gibi geçiyor, tadını çıkart bu günlerin. bol bol uyu bide,
bn çk korkuyordum doğumdan ağlıyodum aklıma geldikçe, çk dua ettim durmadan Allah a yalvardım. çk şükür dualarım kabul oldu, inş. sıkıntısız normal doğum yaparsın cnm bnm gibi bi saatte kucağına alıverirsin inş.