Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahhh ahhh çok iyi anlıyorum seni ben nefes alamıyorum geceleri sürekli uyanıyorum sağa sola dönerken kendimi uyandırıyorum hep sadece sola yatınca rahatım landfloves

dün mesela 4 yastıkla uyudum eşim bir bana bir yastıklara baktı ben nerede yatıcam dedi

sabahta laktım tüm yastıklar onun üzerinde adam altında kalmış

özdn sizin ev tiyatro gibi komşu olmayı çok isterdim seninle

keşke aynı apt da olsak hep beraber EYLÜL APT.NO:2011

landfloves son halimi albüme ekledim sende eklesene göbek yarıştıralım

Günaydın,

mutlu yıllar hanzadem.:118::118::118::118::118::118:

Sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun inşallah

Dün akşam kocacığım ton balıklı salata yaptı onu yedik. Artık mutfakta eskisi kadar işe yaramıyorum Bu akşam o spora gidecek. Bende bir şeyler pişireyim bari.

keşke komsu olsak hanzade ya

ben hep tekim evde ne güzel akşamları gelirdiniz

sen bana tavuk yapardın

Bence bizim apartmanın en çok siyah denize ihtiyacı olurdu. O hem çalışmıyor hemde mutfakta çok iyi. Bizi beslerdi

ooooo hanzade doğum gününmü senin ne kadar yaknmış doğum tarhilerimiz

mutlu mutlu çocuklu yıllarr

landfloves son halimi albüme ekledim sende eklesene göbek yarıştıralım

bende yastıklarla arkadaş oldum, kendimi rahat hissedene kadar bir oraya koyuyuorum bir buraya koyuyorum derken nefes nefese kalıp yoruluyorum ayar yapacam diye.

bugün işyerinden arkadaşıma foto çektirip atayım hemen canım.

hanzadeee doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşında bebiişin olsun inşallah seninde. bak bir yıl daha yaşlandın ertelemeyin artık şu çocuğu :))

özdencim maşallah sende fazla kilo almamışsın. karnın büyümüş sadece çok yakışmış hamilelik

ofiste biri hastaydı iki gündür yoktu bugün geldi görür görmez burnu akmaya başladı şimdiden gözlerim yanıyor ...

hasta insan neden gelir ki işe banada bulaştu anında

valla tek derdim kilom lanfloves ...

doktor erken doğum yapabilirsin uslu dur dedi .. onu hiç takmadım ama bu ay fazla kilo almışşın diyince dünyam başıma yıkıldı

hemen kilo vermek istiyorum çünkü şişman yaşamak cok zormuş gerçekten

ofiste biri hastaydı iki gündür yoktu bugün geldi görür görmez burnu akmaya başladı şimdiden gözlerim yanıyor ...

hasta insan neden gelir ki işe banada bulaştu anında

Ki sizin yöneticileriniz bu konuda çok anlayışlı gönderin gitsin evine özden. Bak ben hala iyileşemedim. Boğazım, burnum hep tıkalı. Doğru düzgün dinlenemiyorum. Hamilelikte daha zor hastalık.

Ki sizin yöneticileriniz bu konuda çok anlayışlı gönderin gitsin evine özden. Bak ben hala iyileşemedim. Boğazım, burnum hep tıkalı. Doğru düzgün dinlenemiyorum. Hamilelikte daha zor hastalık.

işi varmış gelmiş şimdi çıktı dışarı mont var üstünde üşüyor demekki

bende kilo almadım almadım son 4 gündür hergün tartılıyorum ve hergün yarım kilo fazla görüyorum. böyle devam etmez inşallah.

toplamda 8 kilo aldım ben aslında ama görünüşte koca bir göbekten başka bişey yok. ve bu 8 kilo beni acayip yoruyor

bu arada ben dün yogaya gitmedim, akşam 7de başlıyordu, yemek yemeden gitmem gerekiyor bu seferde açlıktan bayılırdım, eşimde beni beklerken bayılırdı. sanırım sadece cmt seanslarına gidebilecem.

bu arada ben dün yogaya gitmedim, akşam 7de başlıyordu, yemek yemeden gitmem gerekiyor bu seferde açlıktan bayılırdım, eşimde beni beklerken bayılırdı. sanırım sadece cmt seanslarına gidebilecem.

Nasıl gidiyor yoga landfloves. Nasıl hissediyorsun kendini? Bir kaç yerde okumuştum doğru nefes alma tekniklerini vs öğretiyorlarmış.

teşekkür ederim kızlar nice yaşlarda hep birlikte olalım inş.

özdncim biliyosun benim kocamdan seninkinden geç geliyo ben tekim genelde çok iyi arkadaş olurduk valla

biliyo musun orda ev alma gücümüz olsaydı ordan iş bulurdum kendime zaten eşime ordan daha yakın işi metrobüs kullandığı için

geçen ay kocamın d.gününde aynı gün hastalandım bu ay bende akaşma hastalandım yaa ne planlar yapmıştım oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…