- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.541
Amma alınması gereken şey var. Hepsi içinde ayrı ayrı düşünmek lazım landfloves. Odası, perdesi, halısı, arabası, giyimi, bakım malzemeleri uzar gider daha. Bunları bir liste yapsanız bizede faydası olsa süper olur.
bağcılar medipolü aradım en erken akşam 23:15 e randevu veriyolar yuh dolumu o kadar yani zaten gıcık bi hastane yakınımda o var diye gideyim dedim
aynen o kadar çok şey var ki, bizde inşallah bu haafta sonu artık mobilyalarını almayı düşünüyoruz. odasınıda boyatacaz. daha alınacak o kadar çok şey varki, son aylara kalmak istemiyorum bu haftadan sonra sürekli bişeyleri araştırıp araştırıp almam lazım artık..
liste var aslında benim takıldığım topicte paylaşmışlardı, bi bakayımda bulursam eklerim
dahada mı şişti hanzade? ağrı falan var mı peki? int.den bir araştırsan. evine yakın başka hastane yok mu onlarıda ara, olmadı eve gidince ordan geçersin hastaneye
günaydın kızlar.
hanzade gözün nasıl oldu_?
bugün doğuma 100 gün kalmış
artık 100'den geriye sayacam. ve kiprikleri gelişiyormuş bugünuzuuuun uzuuuun olur inşallah
benim bebeğimin kirpikleri gözleri ağzı burnu kulakları babaya benzsin hahahaaaa ne kaldıysa geriye