Eylül dostluğumuza burada devam (:

ayy lütfen din kültürüne daha çok ihtiyaç var her yer imam hatip oldu

doktora mühendise öğretmene gerek yok hacı hoca lazım memlekete okuyup üfleyerek herşeyi çözeriz konşmak istemiyorum ama duramıyorum neyse

:) camide namaz kilcak hoca kalmadi valla hepsi ogretmen oldu ne ihtiyacsa al al bitemediler neyse
Dapne bende bayramda aydindan getirdim bamya dondurucuya koymak icin gorumcecigim sag olsun bahcesinden topladi her sey var bahcede ne guzel insan cikmak istemiyo bi hirdim mi

Beeeennnnn geldiiiiiiim :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

Ama hala doğurmadım :KK53: :KK53:

42.haftadayım artık, ama oğluşumda hala tık yok yerini çok sevdi :KK9:

pzt. dr. gittim istersen seni yatırım dedi, eğer bir problem yoksa biraz daha bekleyelim dedim oda en fazla çarş. kadar dedi..

Yani yarın gidicem bende ne sancı ne açılma var, yarın bir ilaç verecekler oda 12 saatte etkisini gösteriyormuş :18: :18:

İnşallah etkisini gösterir, suni sancıya gerek kalmadan doğururum yoksam sezaryan olucam..

Benden haberler şimdilik bu kadar bize dua edin olur mu? Çok öpüyoruz sizi :KK54:

vafi yuuhhhh hala doğurmadın mı :KK53:

demek rahatı yerinde inş gelir dicem ama pek niyeti yok sana sezeryan yaptıracak galiba canım neyse hayırlısı sağlıklısı olsun

günaydın

Vafi masallah senin oglus cok rahat 10 ay hamile olcan nerdeyse ins bugun gelmek ister sezeryana gerek kalmaz Allah yardimcin olsun
Günaydın millet

ben de yanıma kafa dengi birini bulsam da artık işim hafiflese 2 hafta olacak neredeyse çok zor oluyo böyle napicam bilmiyorum gerginim valla

Görüşme yapmıyor musunuz?

ya çok her gün akın akın kızlar geliyo :KK9:

yok bee anlattım ya 1 kişi geldi onu da beğenmedi adam sağdan sola dönene kadar akşam olurmuş genç çıtır mankenler arıyoruz sanki

bana söyleyen 2-3 kişi var gelip görüşelim dediler söyledim ama bşy demediler

ya çok her gün akın akın kızlar geliyo :KK9:

yok bee anlattım ya 1 kişi geldi onu da beğenmedi adam sağdan sola dönene kadar akşam olurmuş genç çıtır mankenler arıyoruz sanki

bana söyleyen 2-3 kişi var gelip görüşelim dediler söyledim ama bşy demediler

Uyuz şey ya. Tabi tüm yükü sen çekiyorsun tek başına onun umrunda mı hiç...

ben karışmak istemiyorum ama bulamayınca mecburen çevremden bakınıyorum napiim annemin karşı komşusu var çok hanım hanımcık hem de çalışkana benziyo kız aradı beni annemlerden duymuş adres istedi gelip görüşmek için dedim önce konuşayım bunlar bi cvp vermeyince kıza da dönemedim o da kız yudunda çalışıy ama memnun değilmiş valla ben de burda ki şikayetlerimi söyledim gelince sonra bana demesinler diye

ben karışmak istemiyorum ama bulamayınca mecburen çevremden bakınıyorum napiim annemin karşı komşusu var çok hanım hanımcık hem de çalışkana benziyo kız aradı beni annemlerden duymuş adres istedi gelip görüşmek için dedim önce konuşayım bunlar bi cvp vermeyince kıza da dönemedim o da kız yudunda çalışıy ama memnun değilmiş valla ben de burda ki şikayetlerimi söyledim gelince sonra bana demesinler diye

Allah Allah ruh hastası mıdır nedir. Birini alacaklar ama kesin değil mi?

bugün bizim sözlenme yıldönümümüz süper geçmişti yaa nişandan bile güzel yani 50 kişiden fazlaydık evde yemekler mezeler içkiler saz söz türkü.... gece 4 e kadar sürmüştü 2-3 kez polis geldi hatta gürültüye konuştuk gönderdik :KK9:

hanzade senin patronlarda çok sinir bozucu manyak mıdır nedir sen onları sıkıştır bence yetiştiremiyorum alalım birini bir an önce diye

sniperelit madem atanamadın evdesin yap biçocuk valla şimdiye büyümüştü atanınca rahat edersin en azından biraz büyümüş olur

X