Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu sabah yine öğürüyordum (iğrencim değil mi ) Kocam diyor ki bu çocuk seni bir üzsün döverim valla onu. Ooo dedim sadece benimi senide çok üzecek

1 ay sonra balşlıyoruz biz acaba ne zaman tutar hemen olur mu ya olmazsa bir sürü ? var kafamda

eşim 2 sene beklicez diye folik asit aldırmadı akşam alsam iyi olur markası önemli değil di mi folicplus mı alayım

o zaman yarından sonra alayım ya da salı günü dr.a gidicem dr.a mı sorsam farketmez heralde

Günaydın, bir sürü yazı yazdım hepsi uçtu.

Cumartesi ben de doktora gittim.kan testi,idrar ve smear yaptı. Sonuçları haftasonu alıcam bakalım.

Doktor hamile kalmaya karar verince folicode iç dedi.

Biz nasıl karar vericez bakalım hamileleğe :)

ayy çok zor karar vermesi yaa ben gibisin sen de hala acaba doğru zaman mı diye düşünüyorum yaşım daha küçük evlensem 2 seneden fazla beklerdim ama karta kaçmadan doğurmak lazım canım

ayy çok zor karar vermesi yaa ben gibisin sen de hala acaba doğru zaman mı diye düşünüyorum yaşım daha küçük evlensem 2 seneden fazla beklerdim ama karta kaçmadan doğurmak lazım canım

Verin artık bir zahmet Dünyanın en güzel duygusu

Kızlar benim annem çalışıyor. Bende çalışmaya devam etmem lazım.Benim bebişe kvler bakması lazım.

Kvleri çok seviyorumda, herkesin kendi doğru oluyor, kendi annen babana laf söylemesi gibi olmaz tabi.

Bide eltimlerin bebişleri olmuyor.Bu zamana kadar tüp bebek falan düşünmüyorlardı, onlar onu düşünmeye başladı.

Onların bebişede kv bakması gerekecek. Ard arda olursa bide :)

o düşünüo diye sen niye yapmayasın kısmet canım dene bakalım olacağı varsa önce senin olur
valla ben de çalışcam büyük ihtimal anam bakacak ben de istemiyorum ama mecbur kendin bakmak gibisi olamaz tabii

Zor tabi şartlar çok önemli. Annenin emekliliğine ne kadar var?

kahvaltı yapmadım yine deli gibi patates kızartması istiyo canım sanki burnuma kokusu geliyo yaa
hastalanıcam akşam sabah ondan bu pis boğazlık heralde yarından sonra olurum inş. salıya kadar bitesi lazım tabi yarın viski içmeyi planlıyorum felekten gece olacak tabi sabahı nasıl işe gelirim bilemem

Viskinin tadı çok kötü diyorlar hanzade. Tabi ben alkol kullanmıyorum bilemiyorum ama.

Patetes kızartmasını hergün sabah akşam yiyebilirim :) Sonuç totoma yansıyor ama :)

sniperelit madem atanamadın evdesin yap biçocuk valla şimdiye büyümüştü atanınca rahat edersin en azından biraz büyümüş olur

Oyle yapcam canim bu gidisle aslinda hep istedim ki isim olsun sonra kafam rahatken hamile olayim tadini cikarayim
Esim annemler herkes olsun artik dio bende cok istiyorum da kendi canim sikkinken mutsuz bi cocuk yetistirmekten korkuyorum
Bide biliuosunuz bende dogum lekesi var ya cocugumda da olursa diye cok endiseleniyorum acikcasi.siz benim yerimde olsaniz ne dusunurdunuz?

Patetes kızartmasını hergün sabah akşam yiyebilirim :) Sonuç totoma yansıyor ama :)

Türk kadının klasik sorunu o benim popom şimdiden büyüdü

Bak ne güzel herkes istiyor. Ben bebeğimi karnımda hissetiğim günden itibaren çok farklı bakıyorum hayata. Çok mutluyum. Aklım fikrim hep onda Eminim senide bu sıkıntılardan kurtaracak bebeğinin varlığı. Doğum lekesine gelince sakın öyle şeyler getirme aklına. Neden çocuğuna geçsinki. Sen güzel güzel yap bebeğini. Bak nasıl her şey değişecek. Belkide bebeğinin kısmetine hemen atanacaksın

Son düzenleme:
Viskinin tadı çok kötü diyorlar hanzade. Tabi ben alkol kullanmıyorum bilemiyorum ama.

ben içiyorum yaa bilmem biraz sert olduğu için acı geliyo çoğu kişiye bana gelmiyo dün eltimin kızı fransadan gelirken çikolata getirmiş herkese kaynım ısırdığı gibi gitti çöpe çıkardı meğersem içinde viski varmış kırıldığı gibi içinden akıyo ve ortasında vişne var ben bayıldım kaç tane yedim

ben de her gün yiyebilirim

Bravo sana, erkekler bile içemiyorsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…