- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.401
ayy lütfen din kültürüne daha çok ihtiyaç var her yer imam hatip oldu
doktora mühendise öğretmene gerek yok hacı hoca lazım memlekete okuyup üfleyerek herşeyi çözeriz konşmak istemiyorum ama duramıyorum neyse
ben de yanıma kafa dengi birini bulsam da artık işim hafiflese 2 hafta olacak neredeyse çok zor oluyo böyle napicam bilmiyorum gerginim valla
Görüşme yapmıyor musunuz?
ya çok her gün akın akın kızlar geliyo
yok bee anlattım ya 1 kişi geldi onu da beğenmedi adam sağdan sola dönene kadar akşam olurmuş genç çıtır mankenler arıyoruz sanki
bana söyleyen 2-3 kişi var gelip görüşelim dediler söyledim ama bşy demediler
ben karışmak istemiyorum ama bulamayınca mecburen çevremden bakınıyorum napiim annemin karşı komşusu var çok hanım hanımcık hem de çalışkana benziyo kız aradı beni annemlerden duymuş adres istedi gelip görüşmek için dedim önce konuşayım bunlar bi cvp vermeyince kıza da dönemedim o da kız yudunda çalışıy ama memnun değilmiş valla ben de burda ki şikayetlerimi söyledim gelince sonra bana demesinler diye
Allah Allah ruh hastası mıdır nedir. Birini alacaklar ama kesin değil mi?
bugün bizim sözlenme yıldönümümüz süper geçmişti yaa nişandan bile güzel yani 50 kişiden fazlaydık evde yemekler mezeler içkiler saz söz türkü.... gece 4 e kadar sürmüştü 2-3 kez polis geldi hatta gürültüye konuştuk gönderdik
sniperelit madem atanamadın evdesin yap biçocuk valla şimdiye büyümüştü atanınca rahat edersin en azından biraz büyümüş olur