Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet 2 seneyi doldurduk gecen haftada bizim evlilik yildonumumuzdu kutlama adina pek bisi yapamadik benim depresyon hallerim nedeniyle

sniperelit her işte bir hayır vardır bak bende iki defa sınava girdim kazanamadım. vardır bir hayır diyorum napim.. üzülme.

sıkıldım 6 olsa da çıksam diye bekliyorum belim ağrıyo hasta olucam sanırım inş.olsun bitsin 24 üne yani haftaya salıya randevu aldım dr.dan ve şu an yazarken farkettim o güne yer vardı evlilik yıldönümümüz
smear testi filan yaptırcam ee işim çok olmazsa o gün gelmesem işe dicem ama duramam ben huyum kurusun öğlene kadar işim biter gelirim yine niye böyleyim

akşam ne yemek yapacam ya, 7 buçuğa doğru evde oluyoruz. o saatten sonra canım bişey yapmakta istemiyor.

hııııı bu aradaaaa yarın hamilelik yogasına başlıyorum :) çok heyecanlıyım

Oyle canim da ben o kadar puanla atanamazken din kulturculer 50 ile ataniyo şaka gibi bunu kabullenemiyo insan

Bu konuda büyük adeletsizlik var. Yazık günah bu kadar insanın emeğine ama yapacak bir şey yok malesef

akşam ne yemek yapacam ya, 7 buçuğa doğru evde oluyoruz. o saatten sonra canım bişey yapmakta istemiyor.

hııııı bu aradaaaa yarın hamilelik yogasına başlıyorum :) çok heyecanlıyım

Mantı yap landfloves hem kolay hem lezzetli Hamilelik yogası için özel bir merkeze mi gidiyorsun:26:

yuppi herkesler gelmiş
selam bayanlar..evlilik yıldönümü geçen ve gelecek bütün arkadaşları tebrik ederim..daha nice senelere..
bizim menümüz epey dolgun bu akşam dün yemeğe misafirim vardı çünkü
mercimek çorbası
kurufasulye
fırında köfte patates
biryan

ayy lütfen din kültürüne daha çok ihtiyaç var her yer imam hatip oldu

doktora mühendise öğretmene gerek yok hacı hoca lazım memlekete okuyup üfleyerek herşeyi çözeriz konşmak istemiyorum ama duramıyorum neyse

bizimde yarın evlilik yıldönümümüz

balık yemeğe gidicez çok değişik

Hamilelik yogasi nasil bisi ki

Bu konuda büyük adeletsizlik var. Yazık günah bu kadar insanın emeğine ama yapacak bir şey yok malesef

Mantı yap landfloves hem kolay hem lezzetli Hamilelik yogası için özel bir merkeze mi gidiyorsun:26:

yemek fikri iyiymiş, buzlukta son bir paket mantım kalmıştı, eve gidince bi bakayım kendmi iyi hissedersem başka bişiler yapar mantıyıda daha zor durumlar için saklarım, yorgun hissedersem direk mantıya başvurururm.

yogayıda eşim bulmuş özel bir yer. yarın ilk defa gidecem bakalım.

Bende istiyorum aslıda gitmeyi. Belki giderim o zamanlar bir gelsinde hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…