-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.381
daphne gündüz kız annem bakınca ya da benim yattığım odada kadının evi küçük hiç yer yok beşik koyacak bilmiyorm ammaannn daha ortada bşy yok
zaman ne çabuk geçti yaaa
2 sene oldu
Evet 2 seneyi doldurduk gecen haftada bizim evlilik yildonumumuzdu kutlama adina pek bisi yapamadik benim depresyon hallerim nedeniyle
sniperelit her işte bir hayır vardır bak bende iki defa sınava girdim kazanamadım. vardır bir hayır diyorum napim.. üzülme.
akşam ne yemek yapacam ya, 7 buçuğa doğru evde oluyoruz. o saatten sonra canım bişey yapmakta istemiyor.
hııııı bu aradaaaa yarın hamilelik yogasına başlıyorum :) çok heyecanlıyım
Oyle canim da ben o kadar puanla atanamazken din kulturculer 50 ile ataniyo şaka gibi bunu kabullenemiyo insan
akşam ne yemek yapacam ya, 7 buçuğa doğru evde oluyoruz. o saatten sonra canım bişey yapmakta istemiyor.
hııııı bu aradaaaa yarın hamilelik yogasına başlıyorum :) çok heyecanlıyım
Bizde aksama bamya ve bezelyeli patates var bide salata
bizimde yarın evlilik yıldönümümüz
balık yemeğe gidicez çok değişik
Hamilelik yogasi nasil bisi ki
Bu konuda büyük adeletsizlik var. Yazık günah bu kadar insanın emeğine ama yapacak bir şey yok malesef
Mantı yap landfloves hem kolay hem lezzetliHamilelik yogası için özel bir merkeze mi gidiyorsun:26:
yemek fikri iyiymiş, buzlukta son bir paket mantım kalmıştı, eve gidince bi bakayım kendmi iyi hissedersem başka bişiler yapar mantıyıda daha zor durumlar için saklarım, yorgun hissedersem direk mantıya başvurururm.
yogayıda eşim bulmuş özel bir yer. yarın ilk defa gidecem bakalım.