Eylül dostluğumuza burada devam (:

ay şekerim ben de öyle şeyler olmadı çok rahat geçirdim kaç çocuk doğurdum şimdiki nesil gibi mızmız görmedim

Hahaaa bakalım sende neler olacak hanzade. İnşallah hamilelik sorunlarının hiç biriyle karşılaşmazsın özelliklede mide bulantısıyla. Çok fena çokkk

dapne zabıt katibi alım ilanı var canım gördün mü

Gördüm canım ama Ankara ya gitmek lazım. Yargıtay alım yapıyor. Bir sürü torpilli vardır zaten. Bakalım bu sene adliyeye girmemde hayal. Karnım burnumda kimse almaz. Olursa işte merkezi atamadan giderim belki diyorum. Zor bir ihtimal ama

olur canım inş bize de devlet kapısı açılır inş en yakın zmanda

benim annem ben de çok çekmiş eve et sokmamış hiç ayrıca doğumda zor olmuş 1 ay oturamadım diyor 17-18 dikiş varmış ben çıkmayınca kesmişler
ama kardeşimi doğurmaya bile yürüyerek gitti yakındı hastane ve doktorlar daha diğerleriyle uğraşırken hkardeşimin kafası gelmiş hemen doğmuş dr.şaşırmış aynı akşam da eve geldi

o kadar dikişi nereye sığdırmışlar artık bilemiyorum çok kötü korkutuyo beni

benim izin hakkım var da ne oluyo

12-13 gün daha iznim var

Acil birini bulman lazım yanına.

olur canım inş bize de devlet kapısı açılır inş en yakın zmanda

Amin inşallah.

Annene çok çektirmişsin demek ki. Yazık kadıncağıza 17 dikiş neymiş ya. Kaç kilo doğmuşsun?

Acil birini bulman lazım yanına.

Amin inşallah.

Annene çok çektirmişsin demek ki. Yazık kadıncağıza 17 dikiş neymiş ya. Kaç kilo doğmuşsun?

3 bucuk civarı sanırım 3600-3700 de olabilir şu an hatırlayamadım öyle bşydi çok büyük değil normalmişim ama zor doğmuşum gelmeye niyetim yokmuş demek benimki de bana öyle çektirmesin

merhaba kızlar, heryerimizde kamera var bbg evine döndü, gittim baktım ekranlar parlıyor net görünmüyor, inşallah hala öyledir tabi :) dün ayar mayar yaptılar mı bilmiyorum.

benim çok şükür hamileliğim boyunca bir problemim olmadı bu zamana kadar, ne gaz sancısı ne bulantı vs. ama son zamanlarda nefes alamıyorum gibi hissediyorum ve karnım çok büyüdü, gören 8.aylık sanıyor bebekte kilolu çıktı zaten kontrollerde. ben hiç kilo almadım vucüt olarak o yüzden gittikçe zorlanıyorum sanki karnımı taşıyamıyorum ayaktayken hemen yoruluyorum.

vafiiii hala doğurmamış 42. hafta hemdeee... ayy benim bu kadar uzun sürmesin yaa 36da falan doğsun yeter bana. ama erkekler genellikle geç geliyor sanırım. pingu sen kaç haftalık doğurmuştun ya? bir ara daha sormuştum ama unuttum.

Ne guzel pek sıkıntı cekmemissin. Ben baslarda zorlandim ama artik kabullendim. Masallah oglusunada. Soyle tombis renkli gozlu bir oglan bekliyorum sende:)

Ne guzel pek sıkıntı cekmemissin. Ben baslarda zorlandim ama artik kabullendim. Masallah oglusunada. Soyle tombis renkli gozlu bir oglan bekliyorum sende:)

çok tombiş olmasın yaa, ben sevmiyorum tostoparlak bebekleri.ama maviş olabilir, renkli gözlü olmasa bile kirpikleri uzun uzun olsun.. ayyy en büyük ikinci hayalim :) birincisi uzun kiprikli erkeklere bayılırdım eşiminkiler öyle çok hoşuma gidiyor, inşallah oğlumuzda ona çeker.

Landfloves 36.hafta erken canim biraz 38 e kadar sık dişini

sniperelit sizde düşünün artık yaa, hatta bence başla folik asit kullanmaya, bir zararı yok yan etkisi yok bişeyi yok. hanzade sende başlamalısın bir an önce. ya ben sıkamam dişimi ya da bebek sıkamaz gibime geliyor. hatta bazen çok sıkı tekmeler atıyor eşime diyorum olmuş bu doğsa mı artık diye

Allah gönlüne göre versin o zaman ama ben renkli gözlü olacağını düşünüyorum annesi gibi

Bu ay tatile gitcez diye geciktirici ictim 1-2 ay gecsin gitcem doktora gecen yilda gitmistim ama tekrar gidiyim diyorum biraz da zayiflasam iyi olcak bide hamile olsam kapı gibi olcam :)

landfloves gözlemlerime dayanarak söylüyorum genelde zayıf insanların bebeği daha tombul doğuyo yediğiniz bebeğe gidiyo tabi
pingu yok yerine ben cevaplayım dedim 38. haftada doğmuştu batu öyle hatırlıyorum

Ooo la la, ben yazmayınca dolmuş buralar.. Epeydir bu kadar geçmiş okumamıştım.

Artena, sabahtan yemeklerini yaparsın. Hatta masayıda hazırlarsın. Akşam gelince yemekleri ısıpıt oturursun hemen. Tabi zor bir tempo ama ne diyim Allah kolaylık versin.

Çok şağol daphne. Eşime azıcık güvenim olsa keşke. Ama adam bi su içerken bile mutfağı batırabilme yetisine sahip.

Artena demek zümreyiz. Bende bugün dikte sınavı yapacağım.Not vermek için değil de ilerleme gerileme var mı diye :26:
Akşama ne yemek yapsam yaaa hiç fikrim yok suan

Ay superisi, durum çok vahim. İyiler hala iyi, kötüler hala kötü hatta daha da kötü. Veliler sağolsun, kötü olan çocukları hiiiiç çalıştırma gereği duymamış. Harflerin yazılış yönlerini bile unutmuş kötüler. İyi-kötü arasındaki uçurum epey artmış. Dikte yaptırmaya hala çekiniyorum. İyilerim yapar da, 10 tanesi umutsuz vaka!

Vafi 42 hafta olmuş ve doğurmamış İnşallah tez zamanda aramıza katılır.

Siniperelit, senin branşın neydi? Leke konusunda ise o kadar takılma. Ne geçeceğinin, ne de geçmeyeceğinin garantisi yok. Benim annemin sol bacağınca tırnak kadar bir leke var, inanmazsınız Kıbrıs haritası şeklinde. Benim de sol bacağımda da aynı Kıbrıs lekesi var. Ama kardeşlerimde yok. Arkadaşımın yüzünde doğum lekesi var, iki çocuğunda da hiç bir leke yok. Tamamen olacağından.

Hanzade, kulak konusunda benim eşim takıntılı. Çocukken baya kepçe olan kulakları şimdi iyi durumda. Ama o kadar takıntı haline getirmiş ki hala kendini kepçe sanıyor. Şimdilerde tüm karşı çıkmalarıma rağmen estetisyen arayışında. Çocuklarımız da kepçe olursa bu psikolojiyi yaşamasınlar diye küçük yaşta estetik yaptırabilirmiş. Hayatta izin vermem o ayrı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…