-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.461
ay şekerim ben de öyle şeyler olmadı çok rahat geçirdim kaç çocuk doğurdum şimdiki nesil gibi mızmız görmedim
mide bulantısı bana da çok zor geliyo anneminde çok bulantısı varmış ama inş bende olmaz
dapne zabıt katibi alım ilanı var canım gördün mü
Bak ben hiç bunalıma giriyor muyum. Fenalıklar geldi banada. Bir hafta izin hakkım olsa keşke
Gördüm canım ama Ankara ya gitmek lazım. Yargıtay alım yapıyor. Bir sürü torpilli vardır zaten. Bakalım bu sene adliyeye girmemde hayal. Karnım burnumda kimse almaz. Olursa işte merkezi atamadan giderim belki diyorum. Zor bir ihtimal ama
benim izin hakkım var da ne oluyo
12-13 gün daha iznim var
olur canım inş bize de devlet kapısı açılır inş en yakın zmanda
benim annem ben de çok çekmiş eve et sokmamış hiç ayrıca doğumda zor olmuş 1 ay oturamadım diyor 17-18 dikiş varmış ben çıkmayınca kesmişler
ama kardeşimi doğurmaya bile yürüyerek gitti yakındı hastane ve doktorlar daha diğerleriyle uğraşırken hkardeşimin kafası gelmiş hemen doğmuş dr.şaşırmış aynı akşam da eve geldi
Acil birini bulman lazım yanına.
Amin inşallah.
Annene çok çektirmişsin demek ki. Yazık kadıncağıza17 dikiş neymiş ya. Kaç kilo doğmuşsun?
3 bucuk civarı sanırım 3600-3700 de olabilir şu an hatırlayamadım öyle bşydi çok büyük değil normalmişim ama zor doğmuşum gelmeye niyetim yokmuş demek benimki de bana öyle çektirmesin
merhaba kızlar, heryerimizde kamera var bbg evine döndü, gittim baktım ekranlar parlıyor net görünmüyor, inşallah hala öyledir tabi :) dün ayar mayar yaptılar mı bilmiyorum.
benim çok şükür hamileliğim boyunca bir problemim olmadı bu zamana kadar, ne gaz sancısı ne bulantı vs. ama son zamanlarda nefes alamıyorum gibi hissediyorum ve karnım çok büyüdü, gören 8.aylık sanıyor bebekte kilolu çıktı zaten kontrollerde. ben hiç kilo almadım vucüt olarak o yüzden gittikçe zorlanıyorum sanki karnımı taşıyamıyorum ayaktayken hemen yoruluyorum.
vafiiii hala doğurmamış 42. hafta hemdeee... ayy benim bu kadar uzun sürmesin yaa 36da falan doğsun yeter bana. ama erkekler genellikle geç geliyor sanırım. pingu sen kaç haftalık doğurmuştun ya? bir ara daha sormuştum ama unuttum.
Ne guzel pek sıkıntı cekmemissin. Ben baslarda zorlandim ama artik kabullendim. Masallah oglusunada. Soyle tombis renkli gozlu bir oglan bekliyorum sende:)
Landfloves 36.hafta erken canim biraz 38 e kadar sık dişini
çok tombiş olmasın yaa, ben sevmiyorum tostoparlak bebekleri.ama maviş olabilir, renkli gözlü olmasa bile kirpikleri uzun uzun olsun.. ayyy en büyük ikinci hayalim :) birincisi uzun kiprikli erkeklere bayılırdım eşiminkiler öyle çok hoşuma gidiyor, inşallah oğlumuzda ona çeker.
sniperelit sizde düşünün artık yaa, hatta bence başla folik asit kullanmaya, bir zararı yok yan etkisi yok bişeyi yok. hanzade sende başlamalısın bir an önce. ya ben sıkamam dişimi ya da bebek sıkamaz gibime geliyor. hatta bazen çok sıkı tekmeler atıyor eşime diyorum olmuş bu doğsa mı artık diye
çok tombiş olmasın yaa, ben sevmiyorum tostoparlak bebekleri.ama maviş olabilir, renkli gözlü olmasa bile kirpikleri uzun uzun olsun.. ayyy en büyük ikinci hayalim :) birincisi uzun kiprikli erkeklere bayılırdım eşiminkiler öyle çok hoşuma gidiyor, inşallah oğlumuzda ona çeker.
sniperelit sizde düşünün artık yaa, hatta bence başla folik asit kullanmaya, bir zararı yok yan etkisi yok bişeyi yok. hanzade sende başlamalısın bir an önce. ya ben sıkamam dişimi ya da bebek sıkamaz gibime geliyor. hatta bazen çok sıkı tekmeler atıyor eşime diyorum olmuş bu doğsa mı artık diye
Artena, sabahtan yemeklerini yaparsın. Hatta masayıda hazırlarsın. Akşam gelince yemekleri ısıpıt oturursun hemen. Tabi zor bir tempo ama ne diyim Allah kolaylık versin.
Artena demek zümreyiz. Bende bugün dikte sınavı yapacağım.Not vermek için değil de ilerleme gerileme var mı diye :26:
Akşama ne yemek yapsam yaaa hiç fikrim yok suan