Eylül dostluğumuza burada devam (:

zahter canım sonuçlarında kötü bişey çıkmamasına sevindim, bu ay olur inşallah.. folik asite başladın mı?

yardımcı mı tuttun, hergün mü gelecek haftanın bazı günleri mi? ben şimdi yeni taşındım diye evim tertemiz hala, ama doğumdan önce bi temizlikçi bulsam iyi olur 15 günde bir gelse yeter.

ipeğin odasını bitirdiniz mi? park yatak mı aldınız mobilya mı? biz ikisinide alacak gibiyiz, mobilya takımı kesin, büyüyen yataklılardan alacaz ama park yatak küçük mü alsak heryere sığsa falan yoksa geniş mi alsak oyun parkı olarak kullanırken rahat olsa, karar veremedik.. hem ben işe başladığımda oark yatağını anneannesine götürürüz gündüzleri orda yatar diye düşünüyoruz.

leman yok kadın apartman görevlisinin eşi her müsait olunca gelecek yardıma ben artık hiç iş yapamıyorum...

ipeğin odasını aldık ama 30 eylülde gelecek gelince eklerim fotolarını ...

ben park yatak istemedim leman çok cadır gibi geldi bana onun yerine bambu beşik kullanıcaz onuda almadım ablamın varmış ondan alıp üzerine örtü diktireceğiz

şimdi eve geldim ağrım var son ay biraz sıkıntılı galiba

leman yok kadın apartman görevlisinin eşi her müsait olunca gelecek yardıma ben artık hiç iş yapamıyorum...

ben park yatak istemedim leman çok cadır gibi geldi bana onun yerine bambu beşik kullanıcaz onuda almadım ablamın varmış ondan alıp üzerine örtü diktireceğiz

Geçmedi mi ağrın :KK50:

Idare eder canim sen nasıl gidiyor hamilelik

İyi çok şükür. Moralin atanma işine mi bozuk?[/QUOTE]

Evet cok canim sıkkın kapana sıkışmış gibiyim

Bozma moralini sen iyi bir puan almıştın diye hatırlıyorum. 80 küsürlü bir puan. Daha şansın var.[/QUOTE]

Zor canim ya subat atamasinda belki o da kucuk bi ihtimal

Ozden ipek erken gelcek galiba
Apartmanda bi arkadasinda kizi var ipek cok tatli senin kizinda oyle olur ipekler cok tatli oluyo

İyi çok şükür. Moralin atanma işine mi bozuk?

Bozma moralini sen iyi bir puan almıştın diye hatırlıyorum. 80 küsürlü bir puan. Daha şansın var.[/QUOTE]

Zor canim ya subat atamasinda belki o da kucuk bi ihtimal[/QUOTE]

Kısmetinde varsa o küçük ihtimal gerçek olur. Hayatını zehir etme bu yüzden. Bende çok üzüldüm zamanında ama bıkmadan usanmadan deniyorum hala. Bu senede evden çalışacağım. Dershaneye gitmek istemiyorum artık.

gecen bisey değil galiba demet bilmiyorum hala ağrıyor yatınca zaten nefes alamıyorum kollarımı balkon demirine yaslayıp durunca rahat oluyorum deli gibi

Kıyamam canım ya ne zor şu annelik. İnşallah ipeği kollarına alınca her şeyi unatacaksın.

daphne ben geçen sene de giymiştim bu sene zor geçenlerde arkadaşlarla denerken fermuarını bozduk :KK9:

özdn dikkat et lütfen kendine yat kalkma yerinden

sniperelit üzülme hiç öyle düşünme

ne heyecanlı yaa alışverişler
inş yılbaşında size bebek haberi veririm ben de

off 3 tane düğün var önümüdeki yıl yakın olarak belki daha da olur hatta hamile olucam galiba onlarda rahat oynayamıcam

inşallah yılbaşından önce alırız o haberi... düşündüğün şeye bak yaaa, düğünde oynayamayacakmış tüh tüh tühhh..

bende son aylarda çok zorlanacam büyük ihtimalle, şimdiden artık eskisi gibi rahat uyuyamıyorum yatakta dönerken bile çok zorlanyorum. nefesim daralıyor. son ayları tahmin bile edemiyorum. oturarak falan uyurum heralde. işten erken mi çıkıyorsun, doğum iznin ne zaman başlayacak..

ben de büyüyen yataklı mobilyaları beğeniyorum hem görsel olarak şık duruyo hem de kullanışlı uzun ömürlü
durumum neye müsait olursa onu alırım gerçi inş.istediğimiz gibi olur ama normal yatak al sonra biraz büyüyünce tekrar al iki masraf bi kerede iyi bşy almak daha mantıklı

muhtemelen çalışırım annem bakar benim de ama onun evi küçük bi de oraya yatak koyamayız annemin yatağında yatsın geniş geniş napiim yatağı çok rahat zaten

özdn sen baya çalıştın kız ne zaman ayrılıcan inş sıkıntıların geçer sonuna kadar çalışırsın da iznini ipekle değerlendirirsin ben nasıl izin yapıcam la burda :KK37:

bende son aylarda çok zorlanacam büyük ihtimalle, şimdiden artık eskisi gibi rahat uyuyamıyorum yatakta dönerken bile çok zorlanyorum. nefesim daralıyor. son ayları tahmin bile edemiyorum. oturarak falan uyurum heralde. işten erken mi çıkıyorsun, doğum iznin ne zaman başlayacak..
[/QUOTE]

özdn sen baya çalıştın kız ne zaman ayrılıcan inş sıkıntıların geçer sonuna kadar çalışırsın da iznini ipekle değerlendirirsin ben nasıl izin yapıcam la burda :KK37:

32. hafta çalışabilir raporu aldım beş hafta daha calısam iznim bayramdan sonra başlayacak yani bayram tatili ile birlikte doğum iznine cıkıcam

32. hafta çalışabilir raporu aldım beş hafta daha calısam iznim bayramdan sonra başlayacak yani bayram tatili ile birlikte doğum iznine cıkıcam[/QUOTE]

Maşallah sana ben o kadar çalışabilir miyim bilmiyorum hiç...

32. hafta çalışabilir raporu aldım beş hafta daha calısam iznim bayramdan sonra başlayacak yani bayram tatili ile birlikte doğum iznine cıkıcam

Maşallah sana ben o kadar çalışabilir miyim bilmiyorum hiç...[/QUOTE]

iyiiym iyiyim diyordum ama nah iyiyim :KK1:

daphne gündüz kız annem bakınca ya da benim yattığım odada kadının evi küçük hiç yer yok beşik koyacak bilmiyorm ammaannn daha ortada bşy yok

X