Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne benim hamilelikten sonra ilginçtir ki tüylerim azaldı, bacağımı rahat bir aydır almıyorum, hatta yeni taşındığımızda ağda yapmıştım bir buçuk ay oldu, tek tük ve sarı sarı çıkmaya başladı rahat rahat etek elbise giyiyorum inşallah seninde öyle olur. ve inşallah bu bendeki kalıcı bir durumdur

Chitlenbikten hiç haber yok :26: Landfloves özdenler oda takımı aldılar. Yalancı sancısı varmış evde dinleniyor belki bu gün gelemez.

Canım benim göbeğim tüylendi bile. Eşim açıp öpüp duruyor göbeğimi utanıyorum Oda saçmalama diyor. Dr doğumdan sonra dökülecek, göbeğin büyüdükçede daha az belli olur dedi ama bilmiyorum. Doğumdan sonra kalırlarsa bu yöntemi denemeyi düşünüyorum.

mutfak nasıl oldu landfloves iş kaldı mı başka

mutfak bitti çok şükür. tabi seneye yapacaklarımız var şimdilik kullanılabilir bir halde, büyük bir balkon var onla birleştirmişler seneye yaza ayırıp mutfağada sürgülü kapı yaptıracaz, o zaman daha iyi olacak.

daha bebişimizin odasına başlayamadık, araştırmalarımız sürüyor, oda takımını beğendik, park yatağın boyutunda kararsızım işte, birde bebek arabası tam karar verdim diyorum vazgeçiyorum. hepsini bir alacaz zaten büyük ihtimalle. önemli olan karar verebilmek.

birde daha odasını boyamadık, duvar kağıdı mı yapsak boya mı yapsak bilemedik. zaman gittikçe azalıyor, bide tabi herşey maddiyata bakıyor. kredi ödediğimiz için fazla açılmaktan korkuyorum.

Park yatağı büyük almayın bence kız kardeşimde aldı ama 1 sene ya yattı ya yatmadı. Şimdi kendi yatağında yatıyor.

benim bildiğim azalıyo tüyler geç çıkıyo sadece göbek tüylenebiliyo hep öyle duyuyorum

Park yatağı büyük almayın bence kız kardeşimde aldı ama 1 sene ya yattı ya yatmadı. Şimdi kendi yatağında yatıyor.

yok zaten park yatakta fazla yatırmayacam, 3 ay sonra onu anneme verip kendi yatağında yatırmaya başlarım, ikisinede uyku seti yatak vs alacam zaten ikiside hazır duracak. park yatakta gündüzleri annemdeyken uyur, birde onu oyun parkı olarak kullanmakta istiyorum emeklemeye başlayınca içinde oyuncaklarıyla oturur oynar diye umud ediyorum (o kadar akıllı uslu olabileceğini pek sanmıyorum ama)

benim bildiğim azalıyo tüyler geç çıkıyo sadece göbek tüylenebiliyo hep öyle duyuyorum

Sinir oluyorum o göbek tüylerine. Çok çirkin duruyor

O zaman büyük al. O kadar uslu olmuyorlar inşallah seninki olur

ne heyecanlı yaa alışverişler
inş yılbaşında size bebek haberi veririm ben de

off 3 tane düğün var önümüdeki yıl yakın olarak belki daha da olur hatta hamile olucam galiba onlarda rahat oynayamıcam

benim göbekte şimdiden var çizgide hafifti aslında aldım çoğaldı onun için de lazere gidiyorum şimdi

Tek derdin oynamak dimi

benim göbekte şimdiden var çizgide hafifti aslında aldım çoğaldı onun için de lazere gidiyorum şimdi

Ben artık lazere gidemiyorum hanzade. Yasakmış :26:

önümüzdeki hafta bizim de yıldönümümüz

Ne yapacaksın var mı programınız?

Merhaba kizlar...

Merhaba, nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…