- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #35.341
mutfak nasıl oldu landfloves iş kaldı mı başka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daphne benim hamilelikten sonra ilginçtir ki tüylerim azaldı, bacağımı rahat bir aydır almıyorum, hatta yeni taşındığımızda ağda yapmıştım bir buçuk ay oldu, tek tük ve sarı sarı çıkmaya başladı rahat rahat etek elbise giyiyorum inşallah seninde öyle olur. ve inşallah bu bendeki kalıcı bir durumdur
mutfak nasıl oldu landfloves iş kaldı mı başka
daphne sen lazere gidiyodun ne tüyü
mutfak bitti çok şükür. tabi seneye yapacaklarımız var şimdilik kullanılabilir bir halde, büyük bir balkon var onla birleştirmişler seneye yaza ayırıp mutfağada sürgülü kapı yaptıracaz, o zaman daha iyi olacak.
daha bebişimizin odasına başlayamadık, araştırmalarımız sürüyor, oda takımını beğendik, park yatağın boyutunda kararsızım işte, birde bebek arabası tam karar verdim diyorum vazgeçiyorum. hepsini bir alacaz zaten büyük ihtimalle. önemli olan karar verebilmek.
birde daha odasını boyamadık, duvar kağıdı mı yapsak boya mı yapsak bilemedik. zaman gittikçe azalıyor, bide tabi herşey maddiyata bakıyor. kredi ödediğimiz için fazla açılmaktan korkuyorum.
Hamilelikte tüyler çoğalır ya hanzade benimde göbeğimde çıktı. Olmazsa doğumdan sonra ağda yapıp limon tuz yöntemini deneyeceğim. Gerçi dediğim gibi dr dökülür dedi ama göreceğiz artık.
Park yatağı büyük almayın bence kız kardeşimde aldı ama 1 sene ya yattı ya yatmadı. Şimdi kendi yatağında yatıyor.
benim bildiğim azalıyo tüyler geç çıkıyo sadece göbek tüylenebiliyo hep öyle duyuyorum
yok zaten park yatakta fazla yatırmayacam, 3 ay sonra onu anneme verip kendi yatağında yatırmaya başlarım, ikisinede uyku seti yatak vs alacam zaten ikiside hazır duracak. park yatakta gündüzleri annemdeyken uyur, birde onu oyun parkı olarak kullanmakta istiyorum emeklemeye başlayınca içinde oyuncaklarıyla oturur oynar diye umud ediyorum (o kadar akıllı uslu olabileceğini pek sanmıyorum ama)
ne heyecanlı yaa alışverişler
inş yılbaşında size bebek haberi veririm ben de
off 3 tane düğün var önümüdeki yıl yakın olarak belki daha da olur hatta hamile olucam galiba onlarda rahat oynayamıcam
benim göbekte şimdiden var çizgide hafifti aslında aldım çoğaldı onun için de lazere gidiyorum şimdi
önümüzdeki hafta bizim de yıldönümümüz
Merhaba kizlar...
hiç plan yok bilmiyorum eşim ne düşünüyo