Eylül dostluğumuza burada devam (:

Neyse artık buradayız nasıl olsa inşallah landflovers da gelir. Bu akşam benim kocamda yok spora gidiyor. Bende kendime makarna haşlayıp yoğurtlayıp yiyeceğim :)

Artena, sabahtan yemeklerini yaparsın. Hatta masayıda hazırlarsın. Akşam gelince yemekleri ısıpıt oturursun hemen. Tabi zor bir tempo ama ne diyim Allah kolaylık versin.

Artena demek zümreyiz. Bende bugün dikte sınavı yapacağım.Not vermek için değil de ilerleme gerileme var mı diye :26:
Akşama ne yemek yapsam yaaa hiç fikrim yok suan

ohh işim yoğun zor geldim tekim yaa

öğretmenlik kolay diyoruz da böyle zorluları var işte

yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun

benim de dn tam kararında olmuş pilavla sote bitti
ama kaşarlı püre kaldı bekleyince pek güzel olmuyo sütle biraz karıştırır yumuşatırım bakalım yanına ne yapsam bilmiyorum dolma yapmaya niyetlendim ama bi de çorba tam havası sanki bugün

benim de dn tam kararında olmuş pilavla sote bitti
ama kaşarlı püre kaldı bekleyince pek güzel olmuyo sütle biraz karıştırır yumuşatırım bakalım yanına ne yapsam bilmiyorum dolma yapmaya niyetlendim ama bi de çorba tam havası sanki bugün

Tereyağ da koyuyor musun içine hanzade ? Çok seviyorum ben patates püresini, tereyağlı bol kaşarlı :KK16: vafiyi bir arayacağım bu gün. Bence doğurmuştur ama :KK1:

acıktım yemeğimiz gelmedi hala birazdan gelir heralde bakalım öğlen ne var söylerim fikir olur belki size

Bakın ne buldum. İşe yarar mı acaba.

Istenmeyen tuyler cogumuzun sorunu. Bende sizden biriyim. Neyi denediysem tuylerimle barisamadim, hep onlar kazandi.. Son care olarak bir arkadasimin onerisiyle (yaklasik 3 ay once) agda sonrasi limon ve tuz karisimini kullanmaya basladim. Mucize gerceklesti!! Tuylerim coook inceldi ve cok seyreklesti.. 2-3 agda seansi sonrasinda tuylerimden tamamen kurtulacagima inanmaya basladim. Yaptigim tek sey killari kokten temizledikten sonra (jilet olmaz, kokten olmali. Epilator,agda,cimbiz gibi..) tuz ve limon suyunu karistirip o bolgeye iyice surmek oldu.. Tuz peeling etkisiyle cildi puruzsuzlestiriyor, limon'la birlikte karisincada tuy koklerini yakiyor. Bu karisimi bacaklarima yaklasik 3-4 dakika ovarak suruyorum, sonra en az 2-3 saat su degdirmiyorum. Sizde deneyin, gozlerinize inanamayacaksiniz :) Ilk basta limon azda olsa cildinizi yakabilir ama inanin bana agda, epilator acisindan cok daha iyidir :) Bu yontem ayrica bacaklardaki tavuk derisi gibi gorunume iyi geliyor, kil koklerini kucultuyor. Galiba limon cildi sIkIlastirdigi icin oyle oluyor

ey ruhsuz topik
ben dün adet oldum bugunde doktorun istediği hormon testlerini verdim. ama doktor çıktığı içi pazartesiye kaldı. sonuçlar normal gibi duruyo sadece bir değerim düşük. bakalım ne diyecek

zahter canım sonuçlarında kötü bişey çıkmamasına sevindim, bu ay olur inşallah.. folik asite başladın mı?

tavuk mu hiç sasırmadım ben yazın tavuk yemem

dün evime geldim ohhh evim mis gibi tüm halılar perdeler yıkanmış camlar silinmiş ipek kızın odası toplanmış yemeğimiz yapılmış ben sadece ayakkabılarımı çıkartıp bacaklarımı uzattım saolsun cay bile demlemiş yardımcı abla yoğurt mayalamış bana :KK52::KK49::KK49::KK49:

yardımcı mı tuttun, hergün mü gelecek haftanın bazı günleri mi? ben şimdi yeni taşındım diye evim tertemiz hala, ama doğumdan önce bi temizlikçi bulsam iyi olur 15 günde bir gelse yeter.

ipeğin odasını bitirdiniz mi? park yatak mı aldınız mobilya mı? biz ikisinide alacak gibiyiz, mobilya takımı kesin, büyüyen yataklılardan alacaz ama park yatak küçük mü alsak heryere sığsa falan yoksa geniş mi alsak oyun parkı olarak kullanırken rahat olsa, karar veremedik.. hem ben işe başladığımda oark yatağını anneannesine götürürüz gündüzleri orda yatar diye düşünüyoruz.

X