Eylül dostluğumuza burada devam (:

anaaam herkes nerlerde?
kızlar kopuyormuyuz yoksa hanzade bılem yazmamıs haklı kız...
dagılmayalım ya lutfen

vafı doğurdumu bılen var mı
sımılla cınsıyet bellı oldu mu
daphne bulantıların gectı mı

ıssız ajun kaldu mu
alp er tunga öldü mü :KK1:

yazan: hunili anne aydasu :KK53:

anaaam herkes nerlerde?
kızlar kopuyormuyuz yoksa hanzade bılem yazmamıs haklı kız...
dagılmayalım ya lutfen

vafı doğurdumu bılen var mı
sımılla cınsıyet bellı oldu mu
daphne bulantıların gectı mı

ıssız ajun kaldu mu
alp er tunga öldü mü :KK1:

yazan: hunili anne aydasu :KK53:

Canim landflovers da hanzadede hakli. Bulantilarim eskisi kadar yogun degil ama hala var:) senin prensesin nasil? Bence vafi bu gun dogurmustur en azindan oyle umut ediyorum :KK66:

Son düzenleme:
ben geldim
sanırım sonbahar ağırlığı çöktü yine sayfamıza. bugun doktora gittim sonuçlara baktı. peh dedi herşey çok güzel ama pko yok demedi. birkaç ay daha deneyin bakalım ozaman bebek olmazsa detaylı rahim filmi çekeriz dedi. artık o seneye kalır valla.
vafinin numarası yokmu kimsede arayan olmadı mı?

Selam kızlarr

Okul başladı mini mini iki oldum :)
Şimdi de hasta olmuşum :2: Grip salgını var dikkat etmek lazım.

Eşim bir hamarat bu aralar.Adamda hastalığa karşı bir durum mu var nedir, prensesmişim gibi bakıyor bana
Meyveler soyuluyor bulaşık makinesine bulaşıklar atılıyor.
Aman diyim nazarım değmesin pek kıymetliyim bu aralar:nazar::nazar:

günaydın evet sonbahar tam çöktü bize yaprak dökümüne uğruyoruz maalesef...:KK5::KK5::KK5:

vafinin günü çoktan bitti doğurmuştur bence de kaç gündür girmediğine göre yoksa doğurmadım diye uğrardı aramak lazım...

gardiyan da olsa olsa burda ben olurum heralde :KK9:

dün akşam
havuçlu tavuk sote
pirinç pilavı
kaşarlı patates püresi
salata
kola vardı

bugün bşy yok biber vardı evde belki dolma yapabilirim

özdn aynı anda yazmışız doğru tahmin etmişim benden başkası olamaz

bak işte takviminizi çocuğunuzun gelişimini takip edersiniz fena mı??

ayrıca özdn sen bu topice yazmasan da dert topiclerinde fink atıyodun yani görmüyorum sanmaaa:KK51:

gardiyan da olsa olsa burda ben olurum heralde :KK9:

dün akşam
havuçlu tavuk sote
pirinç pilavı
kaşarlı patates püresi
salata
kola vardı

bugün bşy yok biber vardı evde belki dolma yapabilirim

tavuk mu hiç sasırmadım ben yazın tavuk yemem

dün evime geldim ohhh evim mis gibi tüm halılar perdeler yıkanmış camlar silinmiş ipek kızın odası toplanmış yemeğimiz yapılmış ben sadece ayakkabılarımı çıkartıp bacaklarımı uzattım saolsun cay bile demlemiş yardımcı abla yoğurt mayalamış bana :KK52::KK49::KK49::KK49:

Günaydın kızlarr :21:

Yeni eğitim-öğretim yılı ben ve tüm öğretmenlere hayırlı olsun. Dün sezonu açtık, benim sıpalar kocaman olmuşlar. Görünce gözlerim doldu.

Size bahsettiğim 2'de girip 7'de çıkma durumu haftaya başlıyor kızlar. Şimdiden içimi sıkıntılar bağladı. Eşime de güvenmiyorum ki işten geldiğimde hazır yemek, hazır masayı nerde bulursun? Ben demesem hazır yemeği ısıtıp, masayı kurmaz bile.:KK43:

Selam kızlarr

Okul başladı mini mini iki oldum :)
Şimdi de hasta olmuşum :2: Grip salgını var dikkat etmek lazım.

Eşim bir hamarat bu aralar.Adamda hastalığa karşı bir durum mu var nedir, prensesmişim gibi bakıyor bana
Meyveler soyuluyor bulaşık makinesine bulaşıklar atılıyor.
Aman diyim nazarım değmesin pek kıymetliyim bu aralar:nazar::nazar:

Aaaa, sen de mi superisi? Ben de geçen yıl 1 okuttum, bu sene 2'yim :KK24: Dün okuma yaptırmadım ama okumayı unuttularsa diye çok korkuyorum. Bugün bakacağım ne durumdalar?

özdn ipek hanımın odasını merak ediyoruz çeksen de atsan albüme fikir olur bizim de zaman yaklaşıyo eşim erteliyo filan diyodum yaa dediğim gbi anlık sinir işte konuştuk ben daha bekler miyim diyo 1 ay sonra başlıyoruz tırsmaya başladım yaaa nasıl cesaret gelecek en iyisi ilk denemede bari kafayı çeksem evde viski vardı onu içerim çocukta gözleri kayık olur heralde :KK53:

X