Eylül dostluğumuza burada devam (:

evet kızlar aslında üzülmedim biliyosnuz yanii ama bu c.tesi izinliydim mesela ne olacak acaba planım var benim dicem

bi de geçen hafta filan hep kariyer nete bakıyodu ilgimi çekti ama samimiyetimiz olmadığı için sormadım bşy
müdüre söylicem bunu

bi de ben işi öğrenemiyorum orda diyomuş bahaneye bak o zman büroya gitsin şirketler de işler tek tiptir ne öğrenebilir ki dedim müdüre

hep diyodu maaşım az zam ne kadar yaparlar pompacı bile benim kadar alıyo filan diyodu kendin kabul ettin o kadarı napalım

evet kızlar aslında üzülmedim biliyosnuz yanii ama bu c.tesi izinliydim mesela ne olacak acaba planım var benim dicem

bi de geçen hafta filan hep kariyer nete bakıyodu ilgimi çekti ama samimiyetimiz olmadığı için sormadım bşy
müdüre söylicem bunu

bi de ben işi öğrenemiyorum orda diyomuş bahaneye bak o zman büroya gitsin şirketler de işler tek tiptir ne öğrenebilir ki dedim müdüre

hep diyodu maaşım az zam ne kadar yaparlar pompacı bile benim kadar alıyo filan diyodu kendin kabul ettin o kadarı napalım

Canım büyük ihtimalle onun paraya ihtiyacı vardı. Durumunu toparlayana kadar yanınızda çalıştı. Sonrada daha güzel bir iş buldu ve gitti.

evet paraya ihtiyacı vardı aman kendi bilir bana ne bir an önce birini bulmam lazım yoksa sıkışcam yine
ankaraya da gidicem 1 hafta ardından 1 hafta bayram yandım valla

Olan yine sana oldu. İlan verdiniz mi?

yok daha yeni

az önce smmm aradı bu taraftaymış uğrarım dedi kız kesin çıktı mı diyo sen nerden biliyosun dedim ona bile söylemişler bana bugün söylüyolar kız c.tesinden söylemiş yani bi daha düşün filan demiş yani karar değiştirip başlarsa ben duymam diye düşündü heralde sinir oldum mali müşavire dedim ben daha yeni öğrendim şaşırdı e dün geldi mi ki dedi izinli biliyodum dedim

dallas gibi şirket tam dizilik

yok daha yeni

az önce smmm aradı bu taraftaymış uğrarım dedi kız kesin çıktı mı diyo sen nerden biliyosun dedim ona bile söylemişler bana bugün söylüyolar kız c.tesinden söylemiş yani bi daha düşün filan demiş yani karar değiştirip başlarsa ben duymam diye düşündü heralde sinir oldum mali müşavire dedim ben daha yeni öğrendim şaşırdı e dün geldi mi ki dedi izinli biliyodum dedim

dallas gibi şirket tam dizilik

E niye bir senden saklamışlar ki? Çok saçma.

çok komikler hanzade ya sanki devlet meselesini saklıyorlar senden :)))) ileride bir gün işten çıkacağın zaman sende son dk golü yap gitsin...
Bu iş yerleri ve patronların %99 una sinir oluyorum zaten... En güzelini bi arkadaşım yapmıştı, 10 sene aynı yerde çalıştı evlendi evlilik yıldönümüne 15 gün kalası isitfa etti aldı tazminatını çıktı. Yüzüstü bırakacaksın bunları...
Neyse benim de akşama misafirim var yemeklerimi yaptım çamaşırlarımda yıkanıyor astımmı işim bitecek inşallah...

siyahdenizcim valla öyle bazen ben de mi problem var diye düşünüyorum artık ama herkes bunlardan bi şikayetçi ve herşey ortada yani bana nasıl bu kadar dayanıyosun diye soruyo bi de elemanlar burdaki napiim çalışmam gerek o kadar çalışmaışım bırakmak istemiyorum verseler tazminatımı gönderseler kına yakıcam

sen yine misafir alıyosun demek hamarat hatun neler yaptın bakalım mama olarak bi ara müsait olunca yaz da lazım olur bize de

ben de kırmızı biber almıştım yıkadım anneme bıraktım götürsün lavaşçıda odun ateşinde közletsin diye akşam onları yapıcam konserve mi yapsam buzluğa mı atsam karar veremedim ama

Günaydın herkese, bu gün aptal gibiyim. Ofise zor attım kendimi. Sanırım dr un verdiği bulantı ilaçları yüzüden. Bende çok fazla halsizlik yaptı. Gözlerimi açamıyorum, sersem gibiyim. Bir daha içmem. Bu arada bu gün bizim evlilik yıldönümümüz. Akşam ilk kez yemek yediğimiz yere gideceğiz :)

günaydın kızlar

dün akşam salon halımı yıkadım nihayet aradan çıktı havalar hala güzelken kurur
biberlerimi de soydum buluğa attım ama biraz daha biber alıp yapmak istiyorum onları da konserve yapıcam
sizlerden ne haber

günaydınnnnnnn
dün akşam misafirim vardı ezogelin çorba, kremalı köri'li tavuk sote, pilav, peynirli milföy böreği, patlıcan biber közleyip yoğurtladım, çoban salata yaptım, çayın yanına da vişneli rulo pasta, misafirlerde baklava getirmiş o kadar yedim ki hala aç değilim :)))
Gelen misafirin çocuğu huysuzluk yaptı bilgisayarı verdik o kadar video izlemiş saçma sapan programlar indirmiş 2 saatte 1,5 gb internetimi yemiş fırlama, çok azcık kalmış kotam :KK33:
siyahdenizcim valla öyle bazen ben de mi problem var diye düşünüyorum artık ama herkes bunlardan bi şikayetçi ve herşey ortada yani bana nasıl bu kadar dayanıyosun diye soruyo bi de elemanlar burdaki napiim çalışmam gerek o kadar çalışmaışım bırakmak istemiyorum verseler tazminatımı gönderseler kına yakıcam

sen yine misafir alıyosun demek hamarat hatun neler yaptın bakalım mama olarak bi ara müsait olunca yaz da lazım olur bize de

canım çok haklısın iyi kötü alışmışsın buraya, çıksan yeni ortam yeni iş baya bocalarsın. Dediğin gibi elin boş gitme çıkarken kovdur kendini:KK1:
Kırmızı biber bende çok yaptım, attım fırına közleyip közleyip 5'er li olarak streçleyip buzluğa attım. Konservesini çok seviyorum ama bide beceremezsem ziyan olur diye cesaret edemedim. Yarın semt pazarı var oradan biraz daha biber patlıcan alıp közlerim yine...
Daphne sizede mutlu yıllar canım, nice mutlu sağlıklı seneleriniz olsun...
Bizimde haftaya salı...
Aklıma ne geldi 2 sene önce tam bugün yeni evimizde çok şiddetli kavga etmiştik hatta ben yeni serilen çeyizlerimi toplamaya başlamıştım :)))) bitti bu işşşşşş diye çemkiriyodum. Bu akşam onu hatırlatayım eşime :KK53:

siyahdeniz iyi ki öfkene yenilmemişsin bak 2 senemiz oldu artık dolu dolu güzel yaşanmış...

Siyah deniz sende az değilsin ha. Kocanla kavga edip çeyizlerini toplamak nereden geldi aklına :KK1:

:))sorma o kadar sinirlendirmiş demek... Normalde çok sakinimdir ama düğüne 1 hafta kalmış gerim gerim gerilmişim herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz bide bana aslanlık taslayacak :) kiminle dans ettiği konusunda bi hatırlatma yaptım aklı başına geldi:KK53:

X