Eylül dostluğumuza burada devam (:

huhuuuu bugün çok sıcakkkkk pastırma sıcakları geldi istanbula
vafi az daha sık dişini canım bu sıcakta doğurulmaz

oğluşum biraz daha kalmaya karar vermiş, yine sancım çıkmadı.. Pzt. tekrar dr. gidicem, artık bende alıştım sanki daha var gibi geliyor

günaydın

oğluşum biraz daha kalmaya karar vermiş, yine sancım çıkmadı.. Pzt. tekrar dr. gidicem, artık bende alıştım sanki daha var gibi geliyor

bari son halini bi göreydik herkes açıp açıp çekti göbeğini sen saklıyosun vafii

söylemek istediğim çok şey var ama nasıl olsa giren-yazan yok!!!

...........................................................................................

ben geldim kuucuklar nasılsınız
vafi kızlar nazlı olur derdik nedir bu topiğin erkekleri daha nazlı çıktı gelmiyo :)
hanzade hayırdır ne oldu
bugun cuma sonunda oh ya çok sıkıldım bu hafta iş yerinde

Baska birseye yonelsn.tercumanlik gibi ozel bi yerde ogretmenlik gibi..nebilim farkli bisey

ey ruhsuz topik
ben dün adet oldum bugunde doktorun istediği hormon testlerini verdim. ama doktor çıktığı içi pazartesiye kaldı. sonuçlar normal gibi duruyo sadece bir değerim düşük. bakalım ne diyecek

ey ruhsuz topik
ben dün adet oldum bugunde doktorun istediği hormon testlerini verdim. ama doktor çıktığı içi pazartesiye kaldı. sonuçlar normal gibi duruyo sadece bir değerim düşük. bakalım ne diyecek

Senim simdi pko yok dimi.sende doktorzedeler arasina girdin

henüz sonuçları doktor görmedi ama sonuç kağıdındaki değerlere göre herşey normal

Sayfaya uğrayabilen herkse iyi akşamlar. Benim bu akşam ki menüm kuru fasulye, pilav, ayran ve turşu. Dün yapmıştım bu gün bitiririz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…