- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.241
ahh daphne demek her gün bi kaç kişiyi böyle ağlatıyo ve boşuna bebeklerini alıyo herkes senin gibi başka doktora da gitmiyodur kaç bebek öldürdü demek şimdiye kadar hergün birden fazla kişinin bçyle olması imkansız bence
bu arada beğen butonu yine yok
herkese güzel sağlıklı bir hafta diliyorum...
hatlar karıştı galiba
az önce 24/09 tarihine b.köyden randevu aldım kadın doğum bi genel kontrol olalım bakalım bu sefer kadın dr.dan aldım onun tarihi bana uygundu ama oraya gidince belli olmuyo devlet hastanesi ya kime denk gelirse
Hadi bakalim ilk adimi attin hanzadem. İnsallah istediginiz zamandada guzel haberi alirsiniz:)
İster ister kizginligi gecsin...ayy ben bu adamı geçen sene de atmıştım yavrum yaa
eşim 1 sene daha erteledi kafasınca anlamadım valla ama ben onu ikna ederim
tabi o böyle davranınca benim de hevesim kaçıyo cesaretim kırılıyo
Merhaba kızlar, berbat bir hafta sonu geçirdim ben. Cumartesi dr kontrolümüz vardı. Biz heyecanla bebeğimizi görmeye beklerken dr bebek yok oluşmamış dedi. Sonra biraz karnıma bastırdı bebek artığı var burada bebek gelişmemiş kürtaja almamız lazım dedi. Hemen alacaktı ama içim rahat etsin diye salı ya da çarşamba günü gel kürtaja alalım dedi. Biz yıkıldık tabi. Dr hergün bir kaç kişi böyle gelir bana diyor. Biz tabi hastaneden çıktık hemen kız kardeşimde bizdeydi onunla birlikte kendi dr una gittik. Çok şükürki bebeğim yaşıyordu kalp atışlarınıda gördük ama daha ufaktı. 6 mm dedi dr. Tabi benim içim hala rahat değil. Soru sorup duruyoruz kadına sürekli emin misiniz falan diye. Sonra içim rahat etsin diye dopller ultrason randevusu yazdı bana. Bu sabah için ama o iki gün nasıl geçti bilmiyorum. Neyseki dopller ultrasonda daha net gördük kuzumu. İki günde boyuda uzamış. Kalp atışlarınıda dinledim. Her şeyi çok normal bebeğinizin dediler. İçim rahat etti. Şimdi 5 hafta sonra gideceğiz bir daha. Yani tam 3 aylıkken. Evlilik yıdönümümde kürtaja girecektim benHemde canlı bebeğimi alacaktı benden. Düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Bide bebeğin 8 haftalık diyor ama benim bebeğimin 6. haftası yeni bitti. 7 haftaya yeni başladı bu gün.
Ah, deli mi bu doktor?Emin olmadan nasıl kürtaja yönlendiriyor. Kalp atışını neden duymuyor, bebişi neden görmüyor!? Çok büyük geçmiş olsun. Tek kese mi?
Evet canım tek bebek. Yarın ya da diğer gün kürtaja alacaktı beni. Tamam hadi ultrasonun eski diyelim. Hadi hata yaptın iyide neden hemen kürtaj diyorsun. İnsan bir kaç hafta daha beklemez mi? Bu kadar kolay mı hemen kürtaja alalım demek. Neyseki başka dr a gittik. Çok şükür ki bebeğimin sağlığı yerinde
günaydın kızlar
bugün şok yaşadım yanımdaki kız dün işe gelmedi müdür de sen biliyo musun filan sana söylemedi mi benden izin aldı ama niye aldı bilmiyorum dedi
bugün de gelmedi meğersem işi bırakmış müdür de fikir değiştirirsen gel salı günü dediği için bana söylememiş belki gelir ümidiyle ama benim ağzımı arayıp duruyodu acaba ben biliyo muyum sanki bilsem söylerim
bu kız sır küpü gibiydi zaten bşy konuşmazdı hep söylüyodum size ama çalışkandı
yani özetle elemansız kaldım yine
günaydın kızlar
bugün şok yaşadım yanımdaki kız dün işe gelmedi müdür de sen biliyo musun filan sana söylemedi mi benden izin aldı ama niye aldı bilmiyorum dedi
bugün de gelmedi meğersem işi bırakmış müdür de fikir değiştirirsen gel salı günü dediği için bana söylememiş belki gelir ümidiyle ama benim ağzımı arayıp duruyodu acaba ben biliyo muyum sanki bilsem söylerim
bu kız sır küpü gibiydi zaten bşy konuşmazdı hep söylüyodum size ama çalışkandı
yani özetle elemansız kaldım yine