Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahh daphne demek her gün bi kaç kişiyi böyle ağlatıyo ve boşuna bebeklerini alıyo herkes senin gibi başka doktora da gitmiyodur kaç bebek öldürdü demek şimdiye kadar hergün birden fazla kişinin bçyle olması imkansız bence

bu arada beğen butonu yine yok

Bu beğen butonundan ne istiyorlar anlamadım. Ne zararı var ki

az önce 24/09 tarihine b.köyden randevu aldım kadın doğum bi genel kontrol olalım bakalım bu sefer kadın dr.dan aldım onun tarihi bana uygundu ama oraya gidince belli olmuyo devlet hastanesi ya kime denk gelirse

az önce 24/09 tarihine b.köyden randevu aldım kadın doğum bi genel kontrol olalım bakalım bu sefer kadın dr.dan aldım onun tarihi bana uygundu ama oraya gidince belli olmuyo devlet hastanesi ya kime denk gelirse

Hadi bakalim ilk adimi attin hanzadem. İnsallah istediginiz zamandada guzel haberi alirsiniz:)

Hadi bakalim ilk adimi attin hanzadem. İnsallah istediginiz zamandada guzel haberi alirsiniz:)

ayy ben bu adımı geçen sene de atmıştım yavrum yaa

eşim 1 sene daha erteledi kafasınca anlamadım valla ama ben onu ikna ederim
tabi o böyle davranınca benim de hevesim kaçıyo cesaretim kırılıyo

Son düzenleme:

Ah, deli mi bu doktor? Emin olmadan nasıl kürtaja yönlendiriyor. Kalp atışını neden duymuyor, bebişi neden görmüyor!? Çok büyük geçmiş olsun. Tek kese mi?

Ah, deli mi bu doktor? Emin olmadan nasıl kürtaja yönlendiriyor. Kalp atışını neden duymuyor, bebişi neden görmüyor!? Çok büyük geçmiş olsun. Tek kese mi?

Evet canım tek bebek. Yarın ya da diğer gün kürtaja alacaktı beni. Tamam hadi ultrasonun eski diyelim. Hadi hata yaptın iyide neden hemen kürtaj diyorsun. İnsan bir kaç hafta daha beklemez mi? Bu kadar kolay mı hemen kürtaja alalım demek. Neyseki başka dr a gittik. Çok şükür ki bebeğimin sağlığı yerinde

daphne çok acımasız bu doktorlar ya
sen yine karşı çıkıp başka doktora gittin. benim teyzemi yazık hamile bile değilken hamilesin ama bebek yok diye kürtaj yapmışlardı. o an üzüntüsünden nasıl korkutmuşlarsa bebek içinde kaldıkça seni zehirler dediler hiç acımadan. sonradan araştırma hastanesinde ortaya çıktı. peşini bırakma sakın. sağlık bakanlığınada şikayet et bence. daha kimbilir kaç kişinin canını yakacak böyle.

bende hastaneden geldim. korkacak birşey yokmuş. iltihap var dedi antibiyotik verdi. bu doktorda muayene etti beni pko yok sende olamaz dedi vucut yapın müsait değil. korkma dedi offf kime inanacağımı şaşırdım

Maşallah sana ve bebeğine..

Ben olsam o panikle ne yapacağımı bilemezdim, eşim de zehirlenicem korkusuyla beni kürtaja sokardı. Benim yakın arkadaşım 9 haftalık hamileyken bebeğin kalbi durdu diye 1 saat içinde kürtaja aldılar. Umarım yaşayan bebeğini almamışlardır.

Daphne, gerçekten metanetini takdir ettim. Harika annesin benim gözümde.

daphnem gunlerdr bakıyom bıse yazdın mı dıye
kız kucagmda tek elle yazıyyom senı gorunce
Allah bıldgı gbı yapsn oyle doktorları, cok sınırlendım okurken sukurkı hersey yolundaymıs ödüm kopa kopa okudum, sonunda rahatladım ohh

günaydın kızlar
bugün şok yaşadım yanımdaki kız dün işe gelmedi müdür de sen biliyo musun filan sana söylemedi mi benden izin aldı ama niye aldı bilmiyorum dedi
bugün de gelmedi meğersem işi bırakmış müdür de fikir değiştirirsen gel salı günü dediği için bana söylememiş belki gelir ümidiyle ama benim ağzımı arayıp duruyodu acaba ben biliyo muyum sanki bilsem söylerim
bu kız sır küpü gibiydi zaten bşy konuşmazdı hep söylüyodum size ama çalışkandı

yani özetle elemansız kaldım yine

bence böylesi iyi oldu demet senin kıymetini anlamışlardır ...
kızda sır küpü değil sinsiymiş bence 15 gün öncesi işten çıkmak isterse bilgi vermesi gerekir

Günaydın, sağolun kızlar. Burayada özellikle yazdım ki ne olursa olsun herhangi bir sağlık sorununda bile tek dr un dediğine inanmayın. Dr larada güven yok artık.

Bencede iyi olmuş hanzade. Çok güveniyorlardı o kıza. Tek kötü yanı artık her cumartesi gelmek zorundasın İnşallah kısa zamanda başka birini bulursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…