Bakın ne buldum. İşe yarar mı acaba.
Istenmeyen tuyler cogumuzun sorunu. Bende sizden biriyim. Neyi denediysem tuylerimle barisamadim, hep onlar kazandi.. Son care olarak bir arkadasimin onerisiyle (yaklasik 3 ay once) agda sonrasi limon ve tuz karisimini kullanmaya basladim. Mucize gerceklesti!! Tuylerim coook inceldi ve cok seyreklesti.. 2-3 agda seansi sonrasinda tuylerimden tamamen kurtulacagima inanmaya basladim. Yaptigim tek sey killari kokten temizledikten sonra (jilet olmaz, kokten olmali. Epilator,agda,cimbiz gibi..) tuz ve limon suyunu karistirip o bolgeye iyice surmek oldu.. Tuz peeling etkisiyle cildi puruzsuzlestiriyor, limon'la birlikte karisincada tuy koklerini yakiyor. Bu karisimi bacaklarima yaklasik 3-4 dakika ovarak suruyorum, sonra en az 2-3 saat su degdirmiyorum. Sizde deneyin, gozlerinize inanamayacaksiniz :) Ilk basta limon azda olsa cildinizi yakabilir ama inanin bana agda, epilator acisindan cok daha iyidir :) Bu yontem ayrica bacaklardaki tavuk derisi gibi gorunume iyi geliyor, kil koklerini kucultuyor. Galiba limon cildi sIkIlastirdigi icin oyle oluyor