günaydınnnnnnn
dün akşam misafirim vardı ezogelin çorba, kremalı köri'li tavuk sote, pilav, peynirli milföy böreği, patlıcan biber közleyip yoğurtladım, çoban salata yaptım, çayın yanına da vişneli rulo pasta, misafirlerde baklava getirmiş o kadar yedim ki hala aç değilim :)))
Gelen misafirin çocuğu huysuzluk yaptı bilgisayarı verdik o kadar video izlemiş saçma sapan programlar indirmiş 2 saatte 1,5 gb internetimi yemiş fırlama, çok azcık kalmış kotam
siyahdenizcim valla öyle bazen ben de mi problem var diye düşünüyorum artık ama herkes bunlardan bi şikayetçi ve herşey ortada yani bana nasıl bu kadar dayanıyosun diye soruyo bi de elemanlar burdaki napiim çalışmam gerek o kadar çalışmaışım bırakmak istemiyorum verseler tazminatımı gönderseler kına yakıcam
sen yine misafir alıyosun demek hamarat hatun neler yaptın bakalım mama olarak bi ara müsait olunca yaz da lazım olur bize de
canım çok haklısın iyi kötü alışmışsın buraya, çıksan yeni ortam yeni iş baya bocalarsın. Dediğin gibi elin boş gitme çıkarken kovdur kendini
Kırmızı biber bende çok yaptım, attım fırına közleyip közleyip 5'er li olarak streçleyip buzluğa attım. Konservesini çok seviyorum ama bide beceremezsem ziyan olur diye cesaret edemedim. Yarın semt pazarı var oradan biraz daha biber patlıcan alıp közlerim yine...
Daphne sizede mutlu yıllar canım, nice mutlu sağlıklı seneleriniz olsun...
Bizimde haftaya salı...
Aklıma ne geldi 2 sene önce tam bugün yeni evimizde çok şiddetli kavga etmiştik hatta ben yeni serilen çeyizlerimi toplamaya başlamıştım :)))) bitti bu işşşşşş diye çemkiriyodum. Bu akşam onu hatırlatayım eşime