Eylül dostluğumuza burada devam (:

landfloves aktifsin gördüm nbr canım ev ne alemde bitti mi mutfak
hamilelik nasıl gidiyo

Selam kızlar..

ben gece kuşu oldum, anca 3-4 gibi uyuyorum, sonrada 11-12 gibi kalkıyorum, nasılsa oğluşum gelince onun düzenine uyucam, şimdilik uykunun tadını çıkarıyorum

Oğluşumun keyfi yerinde, henüz gelmeye niyeti yok, sancımızda yok, anasına benzemiş geç gelecek sanırım

vafi arada kulaklarını çınlatıyoruz bi tarafların kaşınıyo olabilir söyliim
nerelrdesin bacım yaaa unuttun bizi

Son düzenleme:
bu arada günaydın kızlar nabersiniz bakalım

ben dün akşam temizlik yaptım yatak odasını havaya kaldırdım dip köşe temizledim banyoyu da aynı şekilde boşalltım her şeyi temizledim yerleştirdim eşim ütüleri yaptı sağolsun
bugün de salonu mutfağı temizlicem ve yemek yapıcam yarın misafir gelecek sanırım bugün netleşir

Kim geliyor yine hanzade?

:118::118::118:
:111::111::111::111::111::111::111:
:122::122::122::122::122::122::122::122:

ben gldim iki akşamdır servis için çarşıya çıkıp geç geliyorum çok yorgunum birkaç gündür
mşallah kızlar çok bakamadım ama kışlık hazırlıklar başlamış ben bu sene kışı tek kişi yaşayacağım malum fazla birşey yapmadım
hamişler nasıl gidiyor bakim ay iki günde sanki yıllardır konuşmuyor gibiyim sizinle alışmışım elm sürekli telefona gidiyor
bu arada bizim sağlık sistemi değişmiş devlet hastaneside dahil hepsine gidebiliyoruz problem olmuyormuş salı gününe randevu aldım tekrar başka bir doktordan bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim.
hadi öptüm herkesi ben kaçar iş beni bekler.

zahtercim pek muhabbet olmuyo zaten bşy kaçırmıyosun merak etme
devlet hastanesi işi iyi olmuş inş. güzel sonuçlar alırsın

Selam kızlar..

Herkes whatsup'ta galiba.

Hanzade, kazadır diyip geçilmiyor işte. Ben değil kendi evim, başkasının evinde bile yağlıya ve leke olacak şeylere el sürmekten çekinirim. İçin gitmiştir muhakkak, benim bile içim gitti. Yağ lekesi için tuz dök bekle, sonra da bulaşık deterjanı ile silmeyi dene. Yağı en güzel bulaşık deterjanı çözüyor. Ama çamaşır suyu katkılı olmasın tabii.. Ben bu yöntemden sonuç aldım.

Ben de dün deli temizlik yaptım. Yağmur yağdığı için bi camlarımı silmedim, onun dışında silmedik bir milim kalmadı. Benim de mecalim kalmadı. Akşam sızmışım.

Bizim okulum saatleri değişti kızlar. Çok moralim bozuk. Uzağa taşındım diye üzülürken, şimdi de 2'de girip 19.30'da çıkacakmışız. Kısa günlerde 3 ders karanlıkta işleyeceğiz yani. Of ki ne of, ben 19.30'da çıkıp kaçta eve varayım? Hadi yemeği sabahtan yaptım, kaçta yemek yiyeyim? Yemekten sonra yatağa girerim heralde.

kötü olmuş artena değişme ihtimali var mı niye size göre ayarlamıyolar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…