Eylül dostluğumuza burada devam (:

yine hangi deliktesiniz toplaşın bakiim

sofişin kocası geldi dün gece büyük buluşma vardı :KK19: havadis vereyim bariii :KK9:

günaydınnnnnn herkese hayırlı bereketli cumalar....
Vaficim takvim günler bitti diyo bebişkonun yeri rahat sanırım gelmek istemiyo :)))
Bugün enkazım elim kolum kalkmıyor mayışık mayışık geziyorum ama benim yapmam gereken çoook işim var...
Yarın canım arkadaşlarım gelecek kız kıza oturcaz, alış veriş yapmam lazım, hazırlık yapmaya başlamam lazım, temizlik yapmam lazım, evrak işlerim var onları halletmem lazım, kuaföre gitmem lazım, lazım ,lazımmmmmmmm

Slm hatunlar.
Azcik gecmisi okudum.ya ben kislik hicbisey yapmadimkiiii.bide evdeyim :KK43: cok mutsuz oldm simdi.carsamba gunu alayim bari barbunya fln cok yiyoruz.bide patlican kozlerim.bezelye fln cok yemiyoruz biz..
Annrm domatesi yapti.
28 adet kavanoz.165 adet soda sisesi yapti.ikimiz paylascaz.kisin oyle rahat oluyoki.yazin domates rendelemek zor geliyor

Vafi, yarın belli olacak kesin olarak inşallah. Benim günlerimde bulantıyla geçiyor. İnşallah kısa sürede atlatırım. Dayanılacak gibi değil ama bir kaç ay dişimi sıkacağım artık. Yarın dr a gideceğiz sabah şimdiden heyecan başladı. Bir görsem bebişlerimi, kalp atışlarını duysam başka bir şey istemiyorum:KK16:

Selam kızlar, ne var ne yoksunuz?
Ben zombıye baglandım, Elıf gecelerı cok huysuz uykuya dırenıyor, gunluk 2 saat uykuyla gezıyorum artık, nolcak bole bılmıyorum, gunduz uyuyor ama kucagımda, bıraktıgım anda kıyametı koparıyor, sırtı yere gelmıcek altını degıstırırken bıle aglamaktan rengı degısıyor sıpanın... Allah bana kolaylık versn cıdden, hunıyı kafaya gecırmeme az kaldı :KK53:

daphnem hadı bakalım havadıslerı buraya da yaz benım watsup ım yok :KK53: Cok merak edıyorum ılk ıkızlerımız mı gelıyor, kıyamam bulantıların varmıs Allah yardımcın olsun canım, cok zor bılırım, bı ara okadar abartmıstım kı kendı elım bıle kokuyordu bana :KK37:

sımıllam sızın cınsıyet ne zaman bellı oluyor kocaman olmus kız bebıs, zaman ne cabuk gecıyor yahu?
o soda sısesını bu sene yapmayı cok ıstemıstım ama ne sıse bırıktırdım ne kapak makınesı aldım ızmırden yattı yıne, seneye ınsallah, ole tek kullanımlık daha rahat olur emınım...

Artena, calısma saatlerın kotu olmus canım, keske sıze gore ayarlasalarmıs, kıs gunu yıpratır ınsanı... Masallah tıtız hatun sen de dıbıne vurmusun temızlıgın, benım evı hoppala valla cok da tın :KK53:

hanzadeee müfik geldı mı kız dun :KK1:
Çok guzel oynuyordu orda cocukcegız, demek esının arkadası, vay mufık vay, severek ızlıyordum ben....

vafııı ole bole derken senınde takvım dıbe vurmus canım, oğluşlar ıcerıyı sevdı mıraclenınkı de gununu doldurmustu, Rabbım hayırlı doğumlar nasp etsın ınsallah...

yahu bu melıs nerelerde ya, cok kızıyorum ona :KK20: jelo zaten koptu, noluyo doğurunca nıye gelmıyolar anlamıyom kı...

Pingu, landfloves, sıyahdenız, zahter sızler nasılsınız?

Ahsenden haber alan var mı?

Höh ceneye bak bendekı kız uyurken mutfagı toplamak yerıne sıze geldım bak, gelmeyenlere duyrulur :KK35:

ben geldim
öf bankada bono haftası var canımız çıkıyo bugunde bitse iki gün dinlenicem
bu akşam evimi temizleyeceğim haftasonu bi oturup dinlenmek istiyorum adam gibi
daphne simila nasıl gidiyo bakim hamilelik

Audasu elif sırt üstü yatmayı sevmiyosa yüz üstü yatır emekleme pzisyonunda bizim kız öyle yatmaya bayılıyo bayaa uyuyo ayrıca ağlatma ymntemini denedi eltim istediği kadar ağlasın almadı hiç kucağına sadece emzirip gazını çıkarıp altını değiştiro bırakıyo yatağına ağlaya ağlaya alıştı şimdi biraz ağlıyo hemen susuyo uyuyo öyle kucağına yapıştırırsan çok zorluk çekersin canım kıyamıyosun kesin ilk bebek ama kıyacaksın yoksa o sana kıyar işte böyle

misafir bugün gelecekti canım ama sanırım gelemeyecek erteleyebiliriz işlerinden dolayı onların iş saatleri düzensiz eşimin tiyatrodan arkadaşı aynı kursa gitmişlerdi nurseli idiz in

bi ara kankaydık sanatçılarla şimdi biraz koptuk bi parlayamadım ulaaaannnnn zamanında

benim gibi cevheri nasıl keşfedemediler

Son düzenleme:
Biliyorum canım gunduz yuzustu yatırıyorum zaten de gece kafasını dırekt yataga gomuyor bazen nefes alamaz gozum gormez dıye yan yatırıyorum...
Ya aslına bakarsan bu kucaga alıstırma mevzusuna oyle bakamıyorum ben, bak yarın bırgun kucagına alınca sende anlıcan, 1 aylık bebek tek derdı annesının kokusu, ınsan nasıl kıyar, ben aglatamam ya. gecen gun ılk kez ek basıma alısverıse gıttım esıme bırakıp sadece ıkı saatlıgıne, nasıl aglamıs sakınlestırememıs esım eve bı geldım ıclı ıclı aglıyor kucagıma alır almaz derın bı ıc cektı anında uyudu kaldı, tek derdı bızım kokumuz... Cıdden cok zorlanıyorum oyle boyle degıl, doğru duzgun yemek yıyemıyorum, lavoba, banyo bıle luks ama gececek bu gunlerde dıyorum, aslında tek sıkıntım yalnız olmam, gurbette olmam ınankı eltın gıbı etrafımda akraba es dost olacak ooo hıc ındırmem, nasılsa bırılerı destek olur ıkı saat bakar ınsan ısını gucunu yapar, amannn bu konuda dertlıyım cok bakma sen bana

Bazen bole sıkayet edınce de gunaha gırdıgımı dusunuyorum Rabbım saglıklı sıhhatlı evlat vermıs uykusuz kal, evı sey gotursun nolcak salak karı dıyorum :KK53: dıyorum da dıyorum ıste :KK1:

kötü olmuş artena değişme ihtimali var mı niye size göre ayarlamıyolar ki

Okula kat çıkmadıkları sürece öyle bi ihtimal yok. Sabahçılara göre ayarladılar, biz öğleciler kalakaldık. :KK43:

Aydasu, senin fotoğraflarda pek duruk görünüyor aslında. Nazı sana geçiyor demek ki.. Evlat, nazı şimdi geçsin. Ohh mis kokulu, inmesin kucaktan. Nasıl olsa yaşı ilerleyince kucağa gelmez.

Bende daphnenin ikizlerini çok merak ediyorum. Acaba ikizler mi, tekiz mi? :KK9:

Biz bu akşam eşimin yeni evli arkadaşına gideceğiz. Ev hediyesi dertsiz masaörtüsü aldım, masa örtüsü ihtiyacı bitmez diye. Ancak şöyle bir sorun var; eşimi aradım kaçta gideceğiz diye, 8'de dedi. Yemeğe mi çaya mı dedim, bilmiyorum dedi. Şimdi soramaz da, ben de arayamam yemeğe mi çaya mı geliyoruz diye. Akşam için yemek yapmalı mıyım karar veremedim. :44: Tok karnına yemeğe gidilmez, aç karnına çaya gidilmez.. Fikir verir misiniz?

Son düzenleme:
okula kat çıkmadıkları sürece öyle bi ihtimal yok. Sabahçılara göre ayarladılar, biz öğleciler kalakaldık. :KK43:

Aydasu, senin fotoğraflarda pek duruk görünüyor aslında. Nazı sana geçiyor demek ki.. Evlat, nazı şimdi geçsin. Ohh mis kokulu, inmesin kucaktan. Nasıl olsa yaşı ilerleyince kucağa gelmez.

Bende daphnenin ikizlerini çok merak ediyorum. Acaba ikizler mi, tekiz mi? :KK9:

Biz bu akşam eşimin yeni evli arkadaşına gideceğiz. Ev hediyesi dertsiz masaörtüsü aldım, masa örtüsü ihtiyacı bitmez diye. Ancak şöyle bir sorun var; eşimi aradım kaçta gideceğiz diye, 8'de dedi. Yemeğe mi çaya mı dedim, bilmiyorum dedi. şimdi soramaz da, ben de arayamam yemeğe mi çaya mı geliyoruz diye. Akşam için yemek yapmalı mıyım karar veremedim. :44: Tok karnına yemeğe gidilmez, aç karnına çaya gidilmez.. Fikir verir misiniz?

canım biraz geç saatte ye çok aç olma çok tok da olma mesela 5 gibi atıştır bşyler seni idare eder ama 8 se kesin yemek olması lazım yani ben hiç çaya misafir almadım hem illaki yemek oluyo 1-2 kere çaya alömışımdır ama börek kısır salata gün tabağı gibi hazırlamışımdır yine

Benim buzlukta kış için barbunya bezelye vişne var annem köyden biraz fasulye getirmişti o hazırlayacak ikimize de bir de menemen yapmak istiyoruz bakalım
kaynanama sipariş verdim ben çıkamıyorum pazara haftaya pazara çıkınca kırmızı biber alacak ben de közlerim (fırına gönderip odun ateşinde yapmayı düşünüyoum daha lezzetli)

vay topiğin haline ne günlere kaldı

landfloves sen nerelerdesin???

Bende buradayım kuzum. Kız kadeşim gelmiş yiğenimide getirmiş. Annemlerde kalacaklar. Akşam oraya uğrarız. Akşamada ton balıklı salata ve önden mercimek çorbası var. Eşim halledecek hepsini inşallah :KK1: Eşimle konuştuk şimdi çok heyecanlıyım yarın için diyor. Bir bebekleri ve kalp atışlarını görsek bir nebze azalacak heyecanımız. Dua edin bizim için teyzeleri. Güzel haberlerle geliriz inşallah.

günaydınnnnnn herkese hayırlı bereketli cumalar....
Vaficim takvim günler bitti diyo bebişkonun yeri rahat sanırım gelmek istemiyo :)))
Bugün enkazım elim kolum kalkmıyor mayışık mayışık geziyorum ama benim yapmam gereken çoook işim var...
Yarın canım arkadaşlarım gelecek kız kıza oturcaz, alış veriş yapmam lazım, hazırlık yapmaya başlamam lazım, temizlik yapmam lazım, evrak işlerim var onları halletmem lazım, kuaföre gitmem lazım, lazım ,lazımmmmmmmm

Evet canım ya oğluş yerini çok sevdi hiç gelesi yok :KK9: bugün bende mayışıktım tansiyonum bayağı düşmüş 8-5 ti havalar birden soğudu ondan sanırım halsizleştiriyor bizi..

sana ve hanzadeye bu konuda hayranım bu kadar misafire nasıl yetişiyorsunuz..Kız kıza muhabbet ayrı bir güzeldir :KK16:

Vafi, yarın belli olacak kesin olarak inşallah. Benim günlerimde bulantıyla geçiyor. İnşallah kısa sürede atlatırım. Dayanılacak gibi değil ama bir kaç ay dişimi sıkacağım artık. Yarın dr a gideceğiz sabah şimdiden heyecan başladı. Bir görsem bebişlerimi, kalp atışlarını duysam başka bir şey istemiyorum:KK16:

Canım benim ne heycanlısındır şimdi, ama o endişe,heycan hiç bitmiyor artık haberin ola.. Kalp atışı, sonra testler , ayrıntılılar derken hep bir heycan, kuzucuklar bizi endişeli ama bir o kadar güzel bi yola soktu artık :KK16:

İnşallah bulantılarında seni çok zorlamadan hemencecik geçer :KK54:

X