- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
- #35.201
tırlattım burda bi başıma
canım ya bu topic sana çok şey borçlu sen olmasan bazı günler hiç sayfa ilerlemiycek, bizi bir arada tutuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tırlattım burda bi başıma
canım ya bu topic sana çok şey borçlu sen olmasan bazı günler hiç sayfa ilerlemiycek, bizi bir arada tutuyorsun
kötü olmuş artena değişme ihtimali var mı niye size göre ayarlamıyolar ki
okula kat çıkmadıkları sürece öyle bi ihtimal yok. Sabahçılara göre ayarladılar, biz öğleciler kalakaldık.
Aydasu, senin fotoğraflarda pek duruk görünüyor aslında. Nazı sana geçiyor demek ki.. Evlat, nazı şimdi geçsin. Ohh mis kokulu, inmesin kucaktan. Nasıl olsa yaşı ilerleyince kucağa gelmez.
Bende daphnenin ikizlerini çok merak ediyorum. Acaba ikizler mi, tekiz mi?
Biz bu akşam eşimin yeni evli arkadaşına gideceğiz. Ev hediyesi dertsiz masaörtüsü aldım, masa örtüsü ihtiyacı bitmez diye. Ancak şöyle bir sorun var; eşimi aradım kaçta gideceğiz diye, 8'de dedi. Yemeğe mi çaya mı dedim, bilmiyorum dedi. şimdi soramaz da, ben de arayamam yemeğe mi çaya mı geliyoruz diye. Akşam için yemek yapmalı mıyım karar veremedim. :44: Tok karnına yemeğe gidilmez, aç karnına çaya gidilmez.. Fikir verir misiniz?
vay topiğin haline ne günlere kaldı
landfloves sen nerelerdesin???
ahh bi de destek olsanız... kız senin tel de whatsapp yok mu vardır illa ki
günaydınnnnnn herkese hayırlı bereketli cumalar....
Vaficim takvim günler bitti diyo bebişkonun yeri rahat sanırım gelmek istemiyo :)))
Bugün enkazım elim kolum kalkmıyor mayışık mayışık geziyorum ama benim yapmam gereken çoook işim var...
Yarın canım arkadaşlarım gelecek kız kıza oturcaz, alış veriş yapmam lazım, hazırlık yapmaya başlamam lazım, temizlik yapmam lazım, evrak işlerim var onları halletmem lazım, kuaföre gitmem lazım, lazım ,lazımmmmmmmm
Vafi, yarın belli olacak kesin olarak inşallah. Benim günlerimde bulantıyla geçiyor. İnşallah kısa sürede atlatırım. Dayanılacak gibi değil ama bir kaç ay dişimi sıkacağım artık. Yarın dr a gideceğiz sabah şimdiden heyecan başladı. Bir görsem bebişlerimi, kalp atışlarını duysam başka bir şey istemiyorum