- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.161
selam hamarat hatunlar
haftasonu dolu dolu geçti dün ise işlerim inanılmaz yoğundu o yüzden buraya giremedim
cuma akşamı kına vardı kınadan sonra amcamın kızları geldi zaten eşimin yeğeni de bizdeydi zor bi gece oldu kızlar saç boyadılar banyo filan derken sonra acıktık yemek yedik sabaha karşı yattık 5 e geliyodu sanırım ki zaten akşam 11 gibi bize gelmişlerdi
sabah erken kalmak zorunda kaldım kızlardan birinin sözü vardı onun için alışveriş yaptık onu kuaföre bıraktık ben amcama gittim evdeki hazırlıklara yardım amaçlı giderkende eşimin yeğenine net lazım olduğu için vıını çocuğa bıraktım 3 gün o kullandı o yüzden whatsappa da giremedim buraya da zaten şarjım da yeterince yoktu
neyse c.tesi söz kesildikten sonra gece dışarı çıktık b.köy sahildeki türkü barlardan birine geldik o gece de sabahladık öğlene doğru zorla uyandım hazırlandım düğünümüz vardı oraya gittim
dün ise işler çok yoğundu daha yeni toparlayabildim anca geldim
benden bu kadar kızlar biraz karışık anlattım ama inanın yaşarken de karmakarışık oldum....
günaydın kızlar
valla ben de bilmiyorum ama çok yorucuydu gerçekten önceki haftasonu da yoktum biliyosunuz eve elimi süremedim doğru dürüst h.içi yapayım akşamları diyorum ama yok fırsat bulamıyorum eve geç geliyorum ve yorgun oluyorum bir sürü çamaşı birikmişti akşamları anca onları yıkıyorum bu akşam evde olursam inş.ütü yaparım çamaşırlar biterse en azından yarın da evi bi süpürüp siler toz alırım
bu arada salon halımı mecburen sermek sorunda kaldım ama misafirimz hsonu salatanın suyunu döktü halı krem rengi olunca nar ekşili sumaklı salata sayesinde kahverengi oldu dökülen yer leke çıkarıcıyla sildim ama olmadı iğrenç duruyo tekrar yıkıcam daha 15 gün serili kalmamıştır hee
Yazık olmuş nasıl becerdiler dökmeyi. Ben kahrolurdum kesin.
Of hanzade ya kimse önemsemiyor senin eşyanı. Hor kullanıyor insanlar. Sinir oluyorum. Ben başkasının evindede çok dikkatliyimdir. Benim görümcemde her geldiğinde bir şeyleri batırıp girdiyor. Makina örtümün üzerine saçına sürdüğü bir yağ var her yerine damlatmış. Çıkmıyorda. Yazık oldu. Birde el işlemesi. At cöpe gitsin. Çok kirli duruyor.
Günaydın..
Off hanzade ya ne için gitmiştir halına bide yalandan önemli değil canım demişindir
aynen belki küçük şeyler ama önemli bence ben de bi yere gittiğimde çok dikkat ederim arkamda iz bırakmak istemem
yağ lekesi çıkmaz zaten kosla filan denedin mi 1 gün beklet sonra yıka dene bi şansını
Günaydın..
Off hanzade ya ne için gitmiştir halına bide yalandan önemli değil canım demişindir
[h=3]Açık Renkli Giysiden Yağ Lekesi Çıkarma[/h]
Yağ lekesi çıkarılamazsa, giysinizi Dry Center Kuru Temizleme'ye götürerek ön leke işleminin yapıldığı kuru temizleme hizmeti alabilirsiniz.
- Açık renkli ve yıkanabilir ürünleri yukarıda özellikleri açıklanan ve kaliteli bir bulaşık deterjanıyla fazla bastırmadan ovun.
- Sonra giysiyi, yaklaşık 15 dakika kadar o şekilde bırakın.
- Daha sonra, kumaşı etiket talimatında belirtildiği gibi yıkayın.
- Giysiyi kurutucuya atmak yerine, havayla kendi kendine kurumaya bırakın.
- Eğer lekenin bir kısmı kalırsa işlemi tekrarlayın.
Bu işlem; bebek yağı lekesi, makyaj malzemelerinden geçen krem kaynaklı yağ lekesi, saç yağı lekesi, makine yağı lekesi gibi lekeler için
de gerçekleştirilebilir.
basit bi yöntem etkili olur mu bilemem zor biraz ama denemek lazım nette buldum
Deneyeyim bu şekilde olmadı dry ye götürürüz artık. Çok seviyorum ben o örtümü anneciğim serme banyoya dedi ama serecek başka bir şeyim yok hanzade. Bu arada eşinde iyi demiş. Hemen silmedin mi sen halıyı?
anında leke çıkarıcıyla sildim ama yayıldı kahverengi oldu krem rengi yer çok büuük bi alan değil ama kötü duruyo çok belli
Yazık ya. Sen silerken bir şey demediler mi? Mahçubiyet filan :)
oldu canım o yüzden kızamadım sadece üzüldüm çocuk ben sileyim yenge diye tutturdu kıyamadım