- 20 Mayıs 2007
- 3.846
- 8
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.221
Selam kızlar, ne var ne yoksunuz?
Ben zombıye baglandım, Elıf gecelerı cok huysuz uykuya dırenıyor, gunluk 2 saat uykuyla gezıyorum artık, nolcak bole bılmıyorum, gunduz uyuyor ama kucagımda, bıraktıgım anda kıyametı koparıyor, sırtı yere gelmıcek altını degıstırırken bıle aglamaktan rengı degısıyor sıpanın... Allah bana kolaylık versn cıdden, hunıyı kafaya gecırmeme az kaldı
daphnem hadı bakalım havadıslerı buraya da yaz benım watsup ım yokCok merak edıyorum ılk ıkızlerımız mı gelıyor, kıyamam bulantıların varmıs Allah yardımcın olsun canım, cok zor bılırım, bı ara okadar abartmıstım kı kendı elım bıle kokuyordu bana
sımıllam sızın cınsıyet ne zaman bellı oluyor kocaman olmus kız bebıs, zaman ne cabuk gecıyor yahu?
o soda sısesını bu sene yapmayı cok ıstemıstım ama ne sıse bırıktırdım ne kapak makınesı aldım ızmırden yattı yıne, seneye ınsallah, ole tek kullanımlık daha rahat olur emınım...
Artena, calısma saatlerın kotu olmus canım, keske sıze gore ayarlasalarmıs, kıs gunu yıpratır ınsanı... Masallah tıtız hatun sen de dıbıne vurmusun temızlıgın, benım evı hoppala valla cok da tın
hanzadeee müfik geldı mı kız dun
Çok guzel oynuyordu orda cocukcegız, demek esının arkadası, vay mufık vay, severek ızlıyordum ben....
vafııı ole bole derken senınde takvım dıbe vurmus canım, oğluşlar ıcerıyı sevdı mıraclenınkı de gununu doldurmustu, Rabbım hayırlı doğumlar nasp etsın ınsallah...
yahu bu melıs nerelerde ya, cok kızıyorum onajelo zaten koptu, noluyo doğurunca nıye gelmıyolar anlamıyom kı...
Pingu, landfloves, sıyahdenız, zahter sızler nasılsınız?
Ahsenden haber alan var mı?
Höh ceneye bak bendekı kız uyurken mutfagı toplamak yerıne sıze geldım bak, gelmeyenlere duyrulur
Vaficik 40.haftanda geldin sonunda :) bunada sukur..hani bebisine neler aldin? Adi ne olacakti ?
günaydın evet hanzade topik çoook sessiz
vafi yiğit güzel isim teyzemin oğluda yiğit pek bi afacan oluyor :)
daphne hadi sen hamilesin ben senden daha kötü koku alıyorummüdür benim kavun koklamamdan bıktı adamın her yanına gittğimde öğğğ kavun kokuyor burası diyip kaçıyorum
ben bugun yine erkenden kalktım iki aydır salonun balkonunu yıkayamıyorum güvercinler yuvadan korkup kaçmasın diye. sabah baktım artık uçabiliyorlar bende çıktım temizledim üç odanın camı balkona bakıyor onlarıda yıkadım temizledim
şimdi kahvaltı molası verdim sonra devam bugun şubede mesai varmış bir iki saatliğine çağıracaklar ozaman kadar işlerimi bitirsem keşke
Bu doktorlari anlamak zor iyiki hemen kurtaj falan olmamissin dapne
Zahter gecmis olsun
daphne doktoru şikayet et
arayıp bşy dedin mi adama