Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet canım ya zaman nasıl geçti geçmişe bakınca şaşıp kalıyorum, günleri sayıyordum.. Şimcik oğlumun gelmesine sayılı günler kaldı..
Benimde şuan için hiç belirti yada sancı yok, sanırım benim oğluşda Erdem paşa gibi gününü dolduracak..

Elif kuzusu maşallah çok tatlı annesi böyle fotoları görünce oğluşumu daha bi özlüyorum

Vaficik 40.haftanda geldin sonunda :) bunada sukur..hani bebisine neler aldin? Adi ne olacakti ?

yiğit Deniz olacak teyzesi, gün sayıyorum artık oğluşum içerde son günlerin tadını çıkarıyorum sanırsam

Tüm sıcakları bana çektirdi öyle gelecek Kafamı bir kaldırsam neler yapıcamda, izne ayrıldıktan sonra evde sürekli uyku modundayım,
annem 2 haftadır bende o olmazsa yemek yemeğe bile takatım olmuyor bazen..

Sen nasılsın? Bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

Son düzenleme:
günaydın evet hanzade topik çoook sessiz
vafi yiğit güzel isim teyzemin oğluda yiğit pek bi afacan oluyor :)
daphne hadi sen hamilesin ben senden daha kötü koku alıyorum müdür benim kavun koklamamdan bıktı adamın her yanına gittğimde öğğğ kavun kokuyor burası diyip kaçıyorum
ben bugun yine erkenden kalktım iki aydır salonun balkonunu yıkayamıyorum güvercinler yuvadan korkup kaçmasın diye. sabah baktım artık uçabiliyorlar bende çıktım temizledim üç odanın camı balkona bakıyor onlarıda yıkadım temizledim
şimdi kahvaltı molası verdim sonra devam bugun şubede mesai varmış bir iki saatliğine çağıracaklar ozaman kadar işlerimi bitirsem keşke

tatil ve erkenden kalktın bi de iş yapıyosun öyle mi yatmaya o kadar ihtiyacım var ki

günaydın kızlar

bugün öğlen çıkıyorum işten ismek e gidip fotoğrafçılık kursu için kayıt yaptırıcam bi aksilik olmaz gidebilirsem bu kış çok yoğun geçecek c.tesileri 9:00-16:00 saatleri arasıymış kurs çok uzun üstelik haziran karne tatiline kadar sürüyo yorulcam ama olsun karşılığı güzel olacak inş.
bi de bugün eski elemanım mevlüd okutacaktı hafta başında çıtlatmıştı tekrar görüşürüz dedik ama görüşemedik bi ariim bakiim ona gidicem kayıt yaptırdıktan sonra

valla kocam işe erken gittiği için uyandırdı beni saatte çaldı tamamen uykum kaçtı
ancak salonu temizledim şimdi biraz mola daha diğer odalar var

Gunaydin kizlar
Miracle in pasasi gelmis masallah
Aydasu yerim senin prensesini ya masallah hepinizin yavrusu ayri bi guzel
Smillacim bi pasada senden gelio desene hayirli olsun canim
Hayirli evlatlar olsunlar ins
Aydasu merak ettigin icin tesekkur ederim canim ama atanamiyorum cok uzgunum cok mutsuzum o kadar puan alip atanamamak o kadar aci ki su son 1haftadir kendi icimde cehennemi yasiyorum
Bendn haberler bole

Günaydın kızlar

Aydasu kıyamam ben sana öyle iyi anlıyorumki durumunu ben o günlerde annem olmasa napardm bilmem. Annen gelse biraz yanına canım az rahatlarsın çekinme çağır. WC ye gitmek bile mümkün olmuyo çok iyi bilirim. Batuş hala kucakçı 10 kilo artk kollarımızı ağrıtıyo Bende ağlatmaya kıyamazdım hiç.

Benm kış hazırlıkları tam gaz devam Anenme pazardan fasulye va barbunya aldırmıştım sağolsun hazırlayıp verdi. Azar azar 3 poşet fasulye 2 poşet barbunya. h.sonu tarhana yaptık. Annem anneannemin tarlasından domateslerden salça ve kavanozlarda doamteslerimizide hazırladı. Kırmızı biber kızartmış onlardanda verdi Allah razı olsun. Ben dün 2 poşet domates koyabildim batu müsade etmedi. Kırmızı biberler var dolapta kızartıp koyucam kahvaltılık yaptığım bi tarif var güzel oluyo kocamda seviyo. Şimdilik bu kadar daha koyarım bişeyler heralde.

Dün bizim evlilik yıldönümümüzdü. Akşam batuyu anneme bırakıp yemeğe çıkacaktık ama yakın çok sevdiğimiz bi akrabamızın kızı ünv gidiyo gözleme hayırı yapacakmş bizide davet etti annemde yardıma gidecekti plan yattı. sabah kahvaltıya gidecektik sonra kahvaltıyı evde hazırlayalım batuyu anneme bırakalım. Kahvaltıdn sonrada batuş yokken iş yapalım azıcık dedik Ütüler birikti mutfak temizlenecekti. Kocamla güzel zengin bi kahvaltı hazırladık. Sonra o ütü yaptı biraz ben mutfağı temizledm. Farklı bi yıldönümü oldu
Olsun beraberiz mutluyuz ya Allah daha nice yıldönümleri göstersin hepimize işallah.

herkese güzel bi hafta olsun be haftaya hstanede başladım cumadan beri kasıklarım batıyor sağ boşuğum çok ağrıyordu. dün gece sancıdan uyuyamadım sabah hastaneye gttim sonuçların çıkmasını bekliyoruz anneme geldim kahvaltı yaptm. sanırım yine kum döküyorum

Merhaba kızlar, berbat bir hafta sonu geçirdim ben. Cumartesi dr kontrolümüz vardı. Biz heyecanla bebeğimizi görmeye beklerken dr bebek yok oluşmamış dedi. Sonra biraz karnıma bastırdı bebek artığı var burada bebek gelişmemiş kürtaja almamız lazım dedi. Hemen alacaktı ama içim rahat etsin diye salı ya da çarşamba günü gel kürtaja alalım dedi. Biz yıkıldık tabi. Dr hergün bir kaç kişi böyle gelir bana diyor. Biz tabi hastaneden çıktık hemen kız kardeşimde bizdeydi onunla birlikte kendi dr una gittik. Çok şükürki bebeğim yaşıyordu kalp atışlarınıda gördük ama daha ufaktı. 6 mm dedi dr. Tabi benim içim hala rahat değil. Soru sorup duruyoruz kadına sürekli emin misiniz falan diye. Sonra içim rahat etsin diye dopller ultrason randevusu yazdı bana. Bu sabah için ama o iki gün nasıl geçti bilmiyorum. Neyseki dopller ultrasonda daha net gördük kuzumu. İki günde boyuda uzamış. Kalp atışlarınıda dinledim. Her şeyi çok normal bebeğinizin dediler. İçim rahat etti. Şimdi 5 hafta sonra gideceğiz bir daha. Yani tam 3 aylıkken. Evlilik yıdönümümde kürtaja girecektim ben Hemde canlı bebeğimi alacaktı benden. Düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Bide bebeğin 8 haftalık diyor ama benim bebeğimin 6. haftası yeni bitti. 7 haftaya yeni başladı bu gün.

Bu doktorlari anlamak zor iyiki hemen kurtaj falan olmamissin dapne
Zahter gecmis olsun

Yok olmazdım zaten. Kayınpederimde sağlıkçı benim oda dedi düşecekse kendi düşsün sakın aldırma diye.

daphne doktoru şikayet et
arayıp bşy dedin mi adama

Yok canım. Ultrason görüntülerim kız kardeşimde. Bu akşam ya da yarın akşam diğer kardeşimle bana gönderecek. Onları tarayıp mail atacağım. Güzelde bir ağzının payını vereceğim. Kimbilir kaç kişinin canını böyle yakıyorlar. Bana diyor ki birde her gün bir kaç kişi geliyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…