Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam hamarat hatunlar

haftasonu dolu dolu geçti dün ise işlerim inanılmaz yoğundu o yüzden buraya giremedim

cuma akşamı kına vardı kınadan sonra amcamın kızları geldi zaten eşimin yeğeni de bizdeydi zor bi gece oldu kızlar saç boyadılar banyo filan derken sonra acıktık yemek yedik sabaha karşı yattık 5 e geliyodu sanırım ki zaten akşam 11 gibi bize gelmişlerdi
sabah erken kalmak zorunda kaldım kızlardan birinin sözü vardı onun için alışveriş yaptık onu kuaföre bıraktık ben amcama gittim evdeki hazırlıklara yardım amaçlı giderkende eşimin yeğenine net lazım olduğu için vıını çocuğa bıraktım 3 gün o kullandı o yüzden whatsappa da giremedim buraya da zaten şarjım da yeterince yoktu
neyse c.tesi söz kesildikten sonra gece dışarı çıktık b.köy sahildeki türkü barlardan birine geldik o gece de sabahladık öğlene doğru zorla uyandım hazırlandım düğünümüz vardı oraya gittim
dün ise işler çok yoğundu daha yeni toparlayabildim anca geldim

benden bu kadar kızlar biraz karışık anlattım ama inanın yaşarken de karmakarışık oldum....

selam hamarat hatunlar

haftasonu dolu dolu geçti dün ise işlerim inanılmaz yoğundu o yüzden buraya giremedim

cuma akşamı kına vardı kınadan sonra amcamın kızları geldi zaten eşimin yeğeni de bizdeydi zor bi gece oldu kızlar saç boyadılar banyo filan derken sonra acıktık yemek yedik sabaha karşı yattık 5 e geliyodu sanırım ki zaten akşam 11 gibi bize gelmişlerdi
sabah erken kalmak zorunda kaldım kızlardan birinin sözü vardı onun için alışveriş yaptık onu kuaföre bıraktık ben amcama gittim evdeki hazırlıklara yardım amaçlı giderkende eşimin yeğenine net lazım olduğu için vıını çocuğa bıraktım 3 gün o kullandı o yüzden whatsappa da giremedim buraya da zaten şarjım da yeterince yoktu
neyse c.tesi söz kesildikten sonra gece dışarı çıktık b.köy sahildeki türkü barlardan birine geldik o gece de sabahladık öğlene doğru zorla uyandım hazırlandım düğünümüz vardı oraya gittim
dün ise işler çok yoğundu daha yeni toparlayabildim anca geldim

benden bu kadar kızlar biraz karışık anlattım ama inanın yaşarken de karmakarışık oldum....

hanzade sen anlattın ben okurken yoruldum he :))) seninde senin gibi hiperaktif bi bebişin olcak bence:KK52:

selam kızlar
bayadır foruma gelemiyorum watsuptanda bugunden sonra bir süre giremeyeceğim.
sabah sizinle konuşurken birden hattım kapandı. birkaç saat gelmedi bayagı uğraştım meğer telefonumun ımeı numarası kopyalanmış. telefon servise gitti ama nasıl olacak ne yapılacak bilmiyorum. çözüm için bakacaklar en az bir ay unut dediler. idareten telefon buldum ama oda çok eski sadece alo der kaparım. beni özleyin haaaa :KK51:

Günaydın, hanzade sen bu tempoda nasıl hamile kalıpta nasıl doğuracaksın :KK1: Benim mide bulantıları hayatı çekilmez hala getiriyor ama idare etmek zorundayım.

günaydın kızlar

valla ben de bilmiyorum ama çok yorucuydu gerçekten önceki haftasonu da yoktum biliyosunuz eve elimi süremedim doğru dürüst h.içi yapayım akşamları diyorum ama yok fırsat bulamıyorum eve geç geliyorum ve yorgun oluyorum bir sürü çamaşı birikmişti akşamları anca onları yıkıyorum bu akşam evde olursam inş.ütü yaparım çamaşırlar biterse en azından yarın da evi bi süpürüp siler toz alırım
bu arada salon halımı mecburen sermek sorunda kaldım ama misafirimz hsonu salatanın suyunu döktü halı krem rengi olunca nar ekşili sumaklı salata sayesinde kahverengi oldu dökülen yer leke çıkarıcıyla sildim ama olmadı iğrenç duruyo tekrar yıkıcam daha 15 gün serili kalmamıştır hee

daphne inş mide bulantıların kısa sürelidir hemen geçer ayy en korktuğum şey

zahter en kısa sürede tel tamir olsun da kavuşalım inş.

günaydın kızlar

valla ben de bilmiyorum ama çok yorucuydu gerçekten önceki haftasonu da yoktum biliyosunuz eve elimi süremedim doğru dürüst h.içi yapayım akşamları diyorum ama yok fırsat bulamıyorum eve geç geliyorum ve yorgun oluyorum bir sürü çamaşı birikmişti akşamları anca onları yıkıyorum bu akşam evde olursam inş.ütü yaparım çamaşırlar biterse en azından yarın da evi bi süpürüp siler toz alırım
bu arada salon halımı mecburen sermek sorunda kaldım ama misafirimz hsonu salatanın suyunu döktü halı krem rengi olunca nar ekşili sumaklı salata sayesinde kahverengi oldu dökülen yer leke çıkarıcıyla sildim ama olmadı iğrenç duruyo tekrar yıkıcam daha 15 gün serili kalmamıştır hee

Yazık olmuş nasıl becerdiler dökmeyi. Ben kahrolurdum kesin.

Yazık olmuş nasıl becerdiler dökmeyi. Ben kahrolurdum kesin.

gece saat 3 tü dışardan söyledik kebapçıların salatası malum nasıl soslu strece sarılı ya yardım olsun diye açmak istedi ben de dökecek şimdi diye içim gide gide baktım ayıp olmasın diye almadım ama şom ağızlıyım işte paket açıldığı gibi döküldü :KK5: bu pazar fırsatım olursa yıkıcam napiim yağmur yağmaz inş. yıkaması değil kurutması dert

kızlarda saçını boyamıştı misafir nevresimini çıkardım çift kişilik yastığın tekini bulamadım gece gece benim takımın yastığını geçirdim açık mavi rengide boya olmuş koslaya bastım bi gün baya açılmış2 yerinde küçük benek kalmış hafiften sadece

Of hanzade ya kimse önemsemiyor senin eşyanı. Hor kullanıyor insanlar. Sinir oluyorum. Ben başkasının evindede çok dikkatliyimdir. Benim görümcemde her geldiğinde bir şeyleri batırıp girdiyor. Makina örtümün üzerine saçına sürdüğü bir yağ var her yerine damlatmış. Çıkmıyorda. Yazık oldu. Birde el işlemesi. At cöpe gitsin. Çok kirli duruyor.

Of hanzade ya kimse önemsemiyor senin eşyanı. Hor kullanıyor insanlar. Sinir oluyorum. Ben başkasının evindede çok dikkatliyimdir. Benim görümcemde her geldiğinde bir şeyleri batırıp girdiyor. Makina örtümün üzerine saçına sürdüğü bir yağ var her yerine damlatmış. Çıkmıyorda. Yazık oldu. Birde el işlemesi. At cöpe gitsin. Çok kirli duruyor.

aynen belki küçük şeyler ama önemli bence ben de bi yere gittiğimde çok dikkat ederim arkamda iz bırakmak istemem
yağ lekesi çıkmaz zaten kosla filan denedin mi 1 gün beklet sonra yıka dene bi şansını

Günaydın..
Off hanzade ya ne için gitmiştir halına bide yalandan önemli değil canım demişindir :KK1:

valla ben ağzımı açmadan eşim müdahale etti şimdi yandık hanzade rahat vermez yeni yıkadı serdi dedi ben de arkasından şakayla karışık haftaya gelirsin yıkarız dedim ama ne fayda döndü bile bugün istanbulda değil :KK1:

Son düzenleme:
[h=3]Açık Renkli Giysiden Yağ Lekesi Çıkarma[/h]
  • Açık renkli ve yıkanabilir ürünleri yukarıda özellikleri açıklanan ve kaliteli bir bulaşık deterjanıyla fazla bastırmadan ovun.
  • Sonra giysiyi, yaklaşık 15 dakika kadar o şekilde bırakın.
  • Daha sonra, kumaşı etiket talimatında belirtildiği gibi yıkayın.
  • Giysiyi kurutucuya atmak yerine, havayla kendi kendine kurumaya bırakın.
  • Eğer lekenin bir kısmı kalırsa işlemi tekrarlayın.
Yağ lekesi çıkarılamazsa, giysinizi Dry Center Kuru Temizleme'ye götürerek ön leke işleminin yapıldığı kuru temizleme hizmeti alabilirsiniz.
Bu işlem; bebek yağı lekesi, makyaj malzemelerinden geçen krem kaynaklı yağ lekesi, saç yağı lekesi, makine yağı lekesi gibi lekeler için
de gerçekleştirilebilir.

basit bi yöntem etkili olur mu bilemem zor biraz ama denemek lazım nette buldum

aynen belki küçük şeyler ama önemli bence ben de bi yere gittiğimde çok dikkat ederim arkamda iz bırakmak istemem
yağ lekesi çıkmaz zaten kosla filan denedin mi 1 gün beklet sonra yıka dene bi şansını

Yok denemedim umudum olmadığı için ama dediğin gibi deneyim bir belki olur.

Günaydın..
Off hanzade ya ne için gitmiştir halına bide yalandan önemli değil canım demişindir :KK1:

Dimi önemli değil demek zorunda kalıyorsun ama sinir oluyorsun içten içe :KK1:

[h=3]Açık Renkli Giysiden Yağ Lekesi Çıkarma[/h]
  • Açık renkli ve yıkanabilir ürünleri yukarıda özellikleri açıklanan ve kaliteli bir bulaşık deterjanıyla fazla bastırmadan ovun.
  • Sonra giysiyi, yaklaşık 15 dakika kadar o şekilde bırakın.
  • Daha sonra, kumaşı etiket talimatında belirtildiği gibi yıkayın.
  • Giysiyi kurutucuya atmak yerine, havayla kendi kendine kurumaya bırakın.
  • Eğer lekenin bir kısmı kalırsa işlemi tekrarlayın.
Yağ lekesi çıkarılamazsa, giysinizi Dry Center Kuru Temizleme'ye götürerek ön leke işleminin yapıldığı kuru temizleme hizmeti alabilirsiniz.
Bu işlem; bebek yağı lekesi, makyaj malzemelerinden geçen krem kaynaklı yağ lekesi, saç yağı lekesi, makine yağı lekesi gibi lekeler için
de gerçekleştirilebilir.

basit bi yöntem etkili olur mu bilemem zor biraz ama denemek lazım nette buldum

Deneyeyim bu şekilde olmadı dry ye götürürüz artık. Çok seviyorum ben o örtümü anneciğim serme banyoya dedi ama serecek başka bir şeyim yok hanzade. Bu arada eşinde iyi demiş. Hemen silmedin mi sen halıyı?

Deneyeyim bu şekilde olmadı dry ye götürürüz artık. Çok seviyorum ben o örtümü anneciğim serme banyoya dedi ama serecek başka bir şeyim yok hanzade. Bu arada eşinde iyi demiş. Hemen silmedin mi sen halıyı?

anında leke çıkarıcıyla sildim ama yayıldı kahverengi oldu krem rengi yer çok büuük bi alan değil ama kötü duruyo çok belli

X