Eylül dostluğumuza burada devam (:

yarın tatil olduğu geç dank etti maaşları hesaplıyorum yatırıcam
kafam allak bullak oldu o kadar çok kişi işe girip çıkmış ki offff yaniiii

Bu saatte mi söyledi uyuz müdürün?

ben tatil yapmayınca herkesi kendim gibi sanıyorum bu sefer onun suçu yok
daha yeni hesaplamaları bitirdim şimdi bi veriim baksında talimat vericem akşam oldu

ay saçma sapan hesaplamalar her ay giren çıkan belli değil bi de sırf sigortaya karşı formaliteden her ay herkese mesai hesaplıyorum yani normal maaşını eksik yazıyorum mesela 50 tl onu ayrıca mesai yapmış gibi ekliyorum hani normal saaten fazla çalıştırıyolar ya şikayet ederlerse işte mesailerini veriyoruz desinler
gerçi maaşlar tam gösteriliyo buna da şükür asgari göstermmiyolar hepsi bankaya yatmak zorunda ya artık

yarın bende tatiliim, bir aydır halımız perdemiz eksik oturuyorduk yarın gidip halledecem hepsini inşallah yetişirde bitiririm.

Daha yeni gönderdim maaşları saat 5 i geçiyo oofff bu sefer çok uğraştırdı artık personeli takip edemiyorum isimlerini ezberleyemiyoum 3-5 gün çalışıp çıkıyolar saçma sapan tipler

Landfloves hamile halinle iyi koşturuyorsun maşallah sana. Bide ev taşıdın. Hanzade niye bu kadar çok kişi girip çıkıyor sizi oraya müdür yüzünden mi?

30 agustos zafer bayramımız kutlu olsun

daphne pompacı oto yıkamacı zaten düzgün insanlar olması zor işsiz güçsüz tipler çok nadiren iyi birileri oluyo işi beğenmiyolar müdürü beğenmiyolar gidiyolar bazen bizimkiler beğenmiyo çıkarıyo üçkağıtçılar tipler oluyo çünkü bütün gün para ellerinde oluyo kaçma ihtimalleride var güven önemli daha iyi iş bulup giden oluyo sonra pişman olup dönen...
akıl sır ermiyo buraya
ama onun dışanda muhasebe pazarlama gibi güzel bölümlerde kalıcı kişiler var tabii
meslekle alakalı yani

ama bugüne kadar müdürü seveni görmedim hepsi şikayetçi bana dedikodusunu yapıyolar kapatıyorum konuyu tabii ama öğreneceğimi öğreniyorum
bunlar az maaşa işçiyi sonuna kadar kullanan tipler

herkesin bayramı kutlu olsunnnnn
hanzade ben size eski patronumu anlatsam ağzınız açık kalır :))) iş hayatından soğuttu kadın beni düşün3 senedir çalışmaya korkar oldum. Allah her şeyin patronun bile hayırlısını versin zalim insanlardan korusun...

Selam kizlar, dr dan geldik. Keseyi gorduk cok sukur ama icinde iki tane beyaz goruntu vardi. Bebekleri goremedik. Haftaya cagirdi dr. Buyuk ihtimalle ikiz dedi. Haftaya belli olacak insallah. Bizden bu kadar teyzeleri:)

Selam kizlar, dr dan geldik. Keseyi gorduk cok sukur ama icinde iki tane beyaz goruntu vardi. Bebekleri goremedik. Haftaya cagirdi dr. Buyuk ihtimalle ikiz dedi. Haftaya belli olacak insallah. Bizden bu kadar teyzeleri:)
daphanem kuzumm çok ama çokk sevindimm ya..inşallah ikizdir yane güzel topicin ilk ikiz bebişleri olur..
bir kız bir erkek olursa eğer tadından yenmez..
maşallah canım tekrar tebrik ederim darısı başımıza

ooo ikiz bebeler mi geliyoor

hayırlı olsun canım, daha belli olmaz kalp atışlarını duyduğunuzda netleşir bence.

ooo ikiz bebeler mi geliyoor

hayırlı olsun canım, daha belli olmaz kalp atışlarını duyduğunuzda netleşir bence.

Bazen küçülüp kaybolabiliyormuşta landfloves. Hatfaya gözükür bebek ya da bebekler o zaman anlarız dedi. Sonra beni teselli etti ikiz bebekleri için Halbuki hiç üzülmedik biz eşimle. Sonuçta ne gelirse Allah tan kabulumuz. Sağlıkları yerinde olsun bizim için önemli olan o.

eyy ruhlar alemi merhaba
whatsappin cılkı çıktı burası gercekten hayalet topic olmus yazık..
nese ben yazayımda güncel kalsın biraz..
kış hazırlıklarından hiç söz etmiyormusunuz..geçen hafta istanbula geldiğim gün ayağımın tozuyla hemen pazara koştum
30 kilo sivri domates aldım..kaynattım güzelce domates soslarımı kavanozladım..
ve bugün yine pazarım vardı bugünde bir 30 kg daha aldım bu kış için domates soslarım tamamdır..
yazdan beri ara ara patlıcan alıp közledim ve buzluk poşetlerinde buzluğa istifledim.
bugün kırmzı biber aldım onları közleyip temizleyeceğim sonra konserve kaparım..
biraz barbunyada attım buzluğa.bezelyede koymuştum..
haftaya da biber alıp soteleyip buzluğa atıcam kışın böylelikle hem taze lezzetli hazır biberlerim olacak

sizinde yaptıklarınızda varsa yazalım birbirimize fikir olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…