- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #35.101
biz bekleriz landfloves
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimler geldiiiiii, bebeğim albümünün içinde.. 22 haftalığız burda, şimdi 23 olduk
Maşallah çok güzel görünüyorsun. Allah nazarlardan saklasın
teşekkür ederim canım, amin. sende benim gibi zayıfsın erkenden belli olur seninde birden büyür :)
hayırlısı olsun canım.Sıkma canını. Dediğin gibi 25 km biraz uzakmış. Araba varsa rahat edersin. Seneye olur inşallah.
Günaydın Güzeller, yarın izinliyim :) Eşimde izinli olursa yarın fethiyeye yolculuk , izinli olmasa cumartesi fethiyeye yolculuk :)
Evde iş çok , bu hafta eve gidemedim ki Pazartesi eve geç gittim,salı kv, dün de annemdeydim.
Şu ütüleme işi olmasa :)
Günaydın kızlar, bu günüde bitirip yarın dinlenmeyi planlıyorum. Cumarteside inşallah bebeğimi görmeye gideceğiz. Bir yandan heyecanlıyım diğer yandan korkuyorum. Keseyi görebilecek miyiz? Kalbi atıyor mu ? diye.
Günaydın kızlar, bu günüde bitirip yarın dinlenmeyi planlıyorum. Cumarteside inşallah bebeğimi görmeye gideceğiz. Bir yandan heyecanlıyım diğer yandan korkuyorum. Keseyi görebilecek miyiz? Kalbi atıyor mu ? diye.
Günaydın herkese...
Daphne yeni gördüm daha,gözünüz aydın.çok sevindim...
tabi kisi göreceksin bebeğimmm
daphne bebeğin 1 gr çok ağır yaaa nasıl taşıyosunnnn
Canım içini rahat tut, allahın izniyle güzel hbrler ile geliceksin.
Ultrasyon sonucunu paylaşırsın artık bizle canım.
Bu arada ben 23 nisan da doğcakken 29 nisan da doğmussum :)
Nisan bebekleri biraz rahatına düşkün olurlarmış :)
Günaydın herkese...
Daphne yeni gördüm daha,gözünüz aydın.çok sevindim...