Eylül dostluğumuza burada devam (:

hayırlısı olsun canım.Sıkma canını. Dediğin gibi 25 km biraz uzakmış. Araba varsa rahat edersin. Seneye olur inşallah.

İnşallah seneye olur. :106:

Landfloves, bende de araç var ama dediğin gibi trafik olduğunda çekilmez oluyor. Bi de kredi masrafına benzin masrafının eklenmesi bizi çok zorluyor ama devlete bunu anlatamazsın ki Taşındıktan sonra velilerim, "aman hocam, tayin istemezsiniz dimi? Çocuklar için çok zor olur" diyorlar da kimse benzin paramı sormuyor, zor mu gidip gelmek diye sormuyor.

Göbeğine de bayıldım. Biz de genetik olarak hamile kalan şişiyor. Korkuyorum çok Senin ne güzel, maşallah

Bizim evlilik yıldönümümüze bugünü saymazsak 5 gün kaldıııııı Hiç bi planımız yok henüz. Doğumgünleri hariç hediye almayacağız diye de sözleştik. Sizlerde var mı bi hareket?

Son düzenleme:
teşekkür ederim artena.

yaa evlilik yıldönümü deyince mideme kramp girdi unuttum ya ben onu.. bizimki bu pazar. napacam ben yaaa

Kızlar selam

HAnzade 1 eylülde istanbula dönüş yaapıyoruz.Dönüşümüz itibariyle artık ev bakmaya başlayacağız.
BAhçelievler gündemde...

Bu arada bebek yapmaya karar vermiştik yumurtlama tarihlerine göre bu ay bayağı bi yakınlaşma oldu
26sında adetim gelmeliydi. Gelmedi testyaptım negatif. Bugün oldu hala adet yok test yine negatif..
Anlatılamaz mide bulantılarım var.
Psikolojik galiba....

Bu ay hamile kalmazsam 3 ay ara vereceğiz çünkü bebek yazın doğsun istemiyorum malum izin durumları...

Günaydın Güzeller, yarın izinliyim :) Eşimde izinli olursa yarın fethiyeye yolculuk , izinli olmasa cumartesi fethiyeye yolculuk :)

Evde iş çok , bu hafta eve gidemedim ki Pazartesi eve geç gittim,salı kv, dün de annemdeydim.

Şu ütüleme işi olmasa :)

inş.eşin de izinli olur bi gün bi gündür olmasa bile izin istese olmaz mı

benim evde aynı durumda canım yaa ütü den bıktım her hafta aynı şekilde çamaşır yıkanıyo bi daha bi daha sil baştan

Günaydın kızlar, bu günüde bitirip yarın dinlenmeyi planlıyorum. Cumarteside inşallah bebeğimi görmeye gideceğiz. Bir yandan heyecanlıyım diğer yandan korkuyorum. Keseyi görebilecek miyiz? Kalbi atıyor mu ? diye.

tabi kisi göreceksin bebeğimmm

Canım içini rahat tut, allahın izniyle güzel hbrler ile geliceksin.
Ultrasyon sonucunu paylaşırsın artık bizle canım.

Bu arada ben 23 nisan da doğcakken 29 nisan da doğmussum :)

Nisan bebekleri biraz rahatına düşkün olurlarmış :)

tabi kisi göreceksin bebeğimmm

İnşallah...

daphne bebeğin 1 gr çok ağır yaaa nasıl taşıyosunnnn

Hehee oda bir şeymi ortalama 5 mm boyu var teyzesi. Ayrıca kalbide var

İnşallah çok heyecanlıyım şimdiden. Babası rahatına çok düşkün kaçarım yok yani Kocam akşam diyorki ikiz olursa ne güzel olur nescafe ikisi bir arada gibi birbirlerini tamamlarlar. Benzetmeye bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…