-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.081
ayy ne sıkıcı bi gün bu hafta bana çok uzun geldi nedense daha bugun çarşambaymış ben perşmbe cuma filan sanıyodum sabah
bu haftasonu izinliyim c.tesi söz pazar düğün var doluyum yine evimi b.k götürecek akşamları yapabilsem bari
Cocugun olunca bu tempo devam edecek mi...
maviş tekrar test yaptı mı merak ettim teli elime alamıyorum şu an bakamıyorum
artena nerelerdesin nbr
Önceki evim okula 4km idi. Taşınınca 25km. olduÖğlenciyim de, eve eşimden sonra geliyorum. Bir de bebek olunca sıkıntı daha da katlanacak. Bakalım, hakkımızda hayırlısı.
Sen en yakın eczaneden folik alıp içsen ya artık. Bir de folik kullanmadım diye erteleme bebişin tarihini :)
alayım da artık önümüzdeki haftadan itibaren başlayım eylül ekim 2 ay içmiş oluyorum belki hemen olmaz ki ilk atışta isabet olacağını hiç sanmıyorum bu kadar bekledik bi kaç sürer kesin
Çalışmalara başlamadan doktora gözükmücen mi canım?
landfloves güle güle otur canım keyifle kendi evinizin tadını çıkarın
allah herkese nasip etsin
maviş tekrar test yaptı mı merak ettim teli elime alamıyorum şu an bakamıyorum
Yapti negatif...
Burdayım :) daha doğrusu annemdeyim. Seminerler başlamadan annemde tatil sezonunu kapatayım dedim. Pazartesi iş başı.
Sabah moralim bozuldu biraz. İl içi tayin istedim evime yakın olsun diye ama çıkmadı. Zor bir yıl daha beni bekliyor anlayacağınız.
Sizde ne var ne yok? Landfloves mutfağın hatta evin fotolarını ne zaman koyarsın merak ettim.
hakkında hayırlısı olsun okul evine çok mu uzak
landfloves aynen merakla foto bekliyoruz acil atarsan seviniriz bi de göbüşünü doktor kontrollerin ne alemde hiç anlatmıyosun bebiş hareketli mi çok