Eylül dostluğumuza burada devam (:

yok buancım başlamadım
aslında düşünüyorum vakti de geldi ama ne bilim unutuyorum sallıyorum hatırlattığın iyi oldu 3 ay kala başlarım diyodum sözde 2 ay kaldı
ayyy 2 ay mı çok az yaaaaaaaaaaaa

artena nerelerdesin nbr

Burdayım :) daha doğrusu annemdeyim. Seminerler başlamadan annemde tatil sezonunu kapatayım dedim. Pazartesi iş başı.

Sabah moralim bozuldu biraz. İl içi tayin istedim evime yakın olsun diye ama çıkmadı. Zor bir yıl daha beni bekliyor anlayacağınız.

Sizde ne var ne yok? Landfloves mutfağın hatta evin fotolarını ne zaman koyarsın merak ettim.

hakkında hayırlısı olsun okul evine çok mu uzak

landfloves aynen merakla foto bekliyoruz acil atarsan seviniriz bi de göbüşünü doktor kontrollerin ne alemde hiç anlatmıyosun bebiş hareketli mi çok

Önceki evim okula 4km idi. Taşınınca 25km. oldu Öğlenciyim de, eve eşimden sonra geliyorum. Bir de bebek olunca sıkıntı daha da katlanacak. Bakalım, hakkımızda hayırlısı.

Sen en yakın eczaneden folik alıp içsen ya artık. Bir de folik kullanmadım diye erteleme bebişin tarihini :)

alayım da artık önümüzdeki haftadan itibaren başlayım eylül ekim 2 ay içmiş oluyorum belki hemen olmaz ki ilk atışta isabet olacağını hiç sanmıyorum bu kadar bekledik bi kaç sürer kesin

hayırlısı olsun canım.Sıkma canını. Dediğin gibi 25 km biraz uzakmış. Araba varsa rahat edersin. Seneye olur inşallah.

aklıma gelmişken randevulara baktım en erken 18 eylül var ama adetime denk gelme istimali yüksek eylül 27 sine yer bulabilirsem almayı düşünüyorum bakırköy devlet murat ekin geçen sene oraya gitmiştim çok memnun kaldım
ama bi dakika niye evin ordaki özele gitmiyorum ben alışamadım bu özel sigortaya ordaki adamda çok iyiymiş belki memnun kalırım denemek lazım hem işten izin almak zorunda kalmam hem de eylülün sonuna kadar beklemem

landfloves güle güle otur canım keyifle kendi evinizin tadını çıkarın
allah herkese nasip etsin

amin canım çok teşekkür ederim. olmayan herkese nasip etsin inşallah rabbim.

maviş tekrar test yaptı mı merak ettim teli elime alamıyorum şu an bakamıyorum

Yapti negatif...

oooohhhh whatsup muhabbetleri, hiç haberimiz yok

hakkında hayırlısı olsun okul evine çok mu uzak

landfloves aynen merakla foto bekliyoruz acil atarsan seviniriz bi de göbüşünü doktor kontrollerin ne alemde hiç anlatmıyosun bebiş hareketli mi çok

ya göbeğimin fotolarını iyi hatırlattınız o gün işe daldım unuttum hemen istiyorum eşimden mail atsın.. bebişim çok hareketli kıpır kıpır, dışardan bile belli hareketleri.. uyuduğunu uyandığını anlayabiliyorum. çıkınca başım belada galiba bu veletle :)

evin fotolarınıda daha sonra atayım, daha ankastre setimizi almadık oralar boş duruyor, ayrıca evde yapacağımız daha çok iş var, planlarımı sıraya koydum, zaman ve para oldukça yaptıracam. mutfaktan sonra sıra yavruma gelecek inşallah, artık masraf yapmak istemiyorum onun odasına başlamak istiyorum.

artena benimde evlenmeden önceki işimle evimizin arası 25 km'ydi. gerçi arabayla gidip geliyordum trafiğe kalırsam baya uzun sürüyordu. Allah yardımcın olsun alışırsın ama merak etme.

kızlar aradığım eşime şu anda ulaşılamıyor, yoğun galiba. akşam inşallah unutmazsam ekleyeyim olur mu, birde her geçen hafta daha da büyüyor zaten,o fotolar geçen haftadandı, bugünden bi fotoda atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…