- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
- Konu Sahibi landfloves
- #34.921
Bu iyiymiş. Pingum ya hem ev hem iş hem çocuk çok zor vallahi. Allah yardımcın olsun
Beni uykusuzluk yoruyo demet ya uykumu alsam sorun olmıycak dinç olucam aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iyiymiş. Pingum ya hem ev hem iş hem çocuk çok zor vallahi. Allah yardımcın olsun
Annesine benziyor gerçektende maşallah :)
Landfloves ne güzel olur. Birde aynı günde olursa çok güzel bir tesadüf olur size :)
Beni uykusuzluk yoruyo demet ya uykumu alsam sorun olmıycak dinç olucam aslında.
aynı güne dek getirmeye çalıştık zaten ama ayı dek getirebildik artık olduğu kadar :) gerçi erdem gibi inat ederde gelmek istemezse ocakta da doğabilir :)
Selam kızlar.
landfloves üzme kendini canım hayırlısı böyleymiş idahaki sınavda işallah kazanırsın.
ANK1986 geçmiş olsun daha yolun bşındayız işallah Rabbim sağlıklı bi bebek nasip etsin. bak aydasu en güzel örnek neler yaşadı şimdi yaramaz elifiyle birlikte :)
Ben yine uykusuzum uykusuuz.
Batu büyüyüne kadar zor görünüyor değil mi?
Zamanlıca gelir inşallah annesi :) İsim düşündünüz mü siz?
sağolun kızlar ama artık bir sene ertelenmiş oldu..
eveeet söylemiştim ya baya önceden.. utku olacak inşallah
karnım ağrıyo hastalanıcam sanırım bari bugün dursa da yarın olsa yaaaaa
landfloves ev sigortalı kuruş para ödemiyoruz şükür ama o kırık dökük çok kötü göçebe gibi sen de yaşıyosun az çok bilirsin
daphne yaaaa hastalandım bile şimdi ooffffffffffffff bu günün mü buldu yaaaa
Hanzade tüüh tamda gününde..
Evdende ne çektiniz be işallah çok iş açmaz başına.
DAphnecim eymen kıskandımı senin bebişi