Eylül dostluğumuza burada devam (:

geçmiş olsun canım ne diyelim bilemedim allah yardımcın olsun tabi ki üzücü bi durum üstelik bekleyip isteyip kaybetmek...ama daha yeni evliyiz canım yolun başındayız olur daha boy boy bebişler sıkma canını...arada yaz bize...

miracle şuu an sancılarıyla boğuşuyo çabucak sağlıkla kolay bi doğum gerçekleşir umarım...çok heyecanlı...

ANK1986.cNm gecmis olsn.rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin.neden boyle olmus peki? Bi sebebi varmi acaba

Son düzenleme:

Hiç bitmeyecek dimi bebek doğana kadar. Doğduktan sonrada yok diş çıkardı, yok yürüdü, konuştu diye diye uzar bu liste

Gözümüz yollarda artık gelsin erdem paşa. Artena iki gündür görüyorum seni yazmıyorsun hiç canım.

Yazdım

ANK86, çok geçmiş olsun. Seni anlayabiliyorum. Ben de Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. Kese ve kalp atışı yoktu. 4.5 haftalık küçücük şeyi bile düşürmek o kadar sancılı ve zordu ki.. Umarım sen de ben de sağlıklı bebeklere en yakın zamanda kavuşuruz.

Miracle, bi avazda doğurur inşallah

Ayyy özdn kafam yarıldı hep sıra bana geliyo nedense çok baskı var üzerimde

Az kaldı ama yeni yıla hamile başlarım inşallah

miracle ı merak ediyorum yaa landfloves hastane sana yakın mı canım uğrama şansın var mı??? sen de yoksun bu yazımı ne zaman okursun artık

miracle ı merak ediyorum yaa landfloves hastane sana yakın mı canım uğrama şansın var mı??? sen de yoksun bu yazımı ne zaman okursun artık

canım hastane bana yakın değil ama sorun değil ben yinede giderim, giderdim.. ama miracle telefonumu açmıyor, bikaç gün öncede bikaç kez aramıştım açmadı meşgule aldı hiç geride dönmedi. yoksa iş çıkışı gitmeyi planamıştım, kısmet değilmiş, siz haber alırsanız yazarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…