Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar hepinize merhaba bende hamileydim daha sizlere bile haber verememiştim cuma günü ilk kontrole gittim 6 hafta 2 günlüktü kese var bebek yoktu dr hemen anladı bi sorun olduunu nese kanda bhcg testi tekrarlamamızı istedi değerin 20 bini geçmiş olması gerekior dedi değer 3 bin çıktı gece sabaha kadar ağladım cumartesi öğlen düşük başladı pazar kürtaj oldu şu an hamile değilim ama iyiki cuma gidip bebek olmadıını öğrenmişim boş keseyi düşürdüm ama o bile çok üzdü beni 7 ayda hamile kalabilmiştim zaten:KK43: allahım herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin

geçmiş olsun canım ne diyelim bilemedim allah yardımcın olsun tabi ki üzücü bi durum üstelik bekleyip isteyip kaybetmek...ama daha yeni evliyiz canım yolun başındayız olur daha boy boy bebişler sıkma canını...arada yaz bize...

miracle şuu an sancılarıyla boğuşuyo çabucak sağlıkla kolay bi doğum gerçekleşir umarım...çok heyecanlı...

ANK1986.cNm gecmis olsn.rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin.neden boyle olmus peki? Bi sebebi varmi acaba

Son düzenleme:
merhaba kızlaaaar,

daphnecim şimdi keseyi bi görsek rahatlayacam dersin, sonra kalp atışını duysak rahatlayacam dersin, sonra hareket etmeye başlamasını beklersin sonra o hareketleri hissedeceğin günü 4 gözle beklersin, sonra vurmasına o kadar alışısırsın ki arada bir aklına gelir bir saattir hiç vurmadı acaba uyuyor mu nooldu ki bi vursa diye beklersin elin karnında, sonrada doğmasını beklersiiiiiin :KK16::KK16:

Hiç bitmeyecek dimi bebek doğana kadar. Doğduktan sonrada yok diş çıkardı, yok yürüdü, konuştu diye diye uzar bu liste :KK1:

Gözümüz yollarda artık gelsin erdem paşa. Artena iki gündür görüyorum seni yazmıyorsun hiç canım.

Yazdım :KK51:

ANK86, çok geçmiş olsun. Seni anlayabiliyorum. Ben de Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. Kese ve kalp atışı yoktu. 4.5 haftalık küçücük şeyi bile düşürmek o kadar sancılı ve zordu ki.. Umarım sen de ben de sağlıklı bebeklere en yakın zamanda kavuşuruz.

Miracle, bi avazda doğurur inşallah :KK49:

Ayyy özdn kafam yarıldı hep sıra bana geliyo nedense çok baskı var üzerimde :KK36:

Az kaldı ama yeni yıla hamile başlarım inşallah :KK49:

miracle ı merak ediyorum yaa landfloves hastane sana yakın mı canım uğrama şansın var mı??? sen de yoksun bu yazımı ne zaman okursun artık

miracle ı merak ediyorum yaa landfloves hastane sana yakın mı canım uğrama şansın var mı??? sen de yoksun bu yazımı ne zaman okursun artık

canım hastane bana yakın değil ama sorun değil ben yinede giderim, giderdim.. ama miracle telefonumu açmıyor, bikaç gün öncede bikaç kez aramıştım açmadı meşgule aldı hiç geride dönmedi. yoksa iş çıkışı gitmeyi planamıştım, kısmet değilmiş, siz haber alırsanız yazarsınız.

X