- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- Konu Sahibi landfloves
- #34.861
ANK86 geçlmiş olsun, yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize merhaba bende hamileydim daha sizlere bile haber verememiştim cuma günü ilk kontrole gittim 6 hafta 2 günlüktü kese var bebek yoktu dr hemen anladı bi sorun olduunu nese kanda bhcg testi tekrarlamamızı istedi değerin 20 bini geçmiş olması gerekior dedi değer 3 bin çıktı gece sabaha kadar ağladım cumartesi öğlen düşük başladı pazar kürtaj oldu şu an hamile değilim ama iyiki cuma gidip bebek olmadıını öğrenmişim boş keseyi düşürdüm ama o bile çok üzdü beni 7 ayda hamile kalabilmiştim zaten allahım herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin
miracle şuu an sancılarıyla boğuşuyo çabucak sağlıkla kolay bi doğum gerçekleşir umarım...çok heyecanlı...
merhaba kızlaaaar,
daphnecim şimdi keseyi bi görsek rahatlayacam dersin, sonra kalp atışını duysak rahatlayacam dersin, sonra hareket etmeye başlamasını beklersin sonra o hareketleri hissedeceğin günü 4 gözle beklersin, sonra vurmasına o kadar alışısırsın ki arada bir aklına gelir bir saattir hiç vurmadı acaba uyuyor mu nooldu ki bi vursa diye beklersin elin karnında, sonrada doğmasını beklersiiiiiin
Gözümüz yollarda artık gelsin erdem paşa. Artena iki gündür görüyorum seni yazmıyorsun hiç canım.
Ayyy özdn kafam yarıldı hep sıra bana geliyo nedense çok baskı var üzerimde
Az kaldı ama yeni yıla hamile başlarım inşallah
yildonumunde hediye ver kocana artikkkk
boşver yıldönümünü yılbaşı hediyesi olsun yıldönümüne yetişmez zaten artık
ben sınavdan yine kalmışım
ben sınavdan yine kalmışım
hanzade bizim grupta adettendir hamile kalanlar diğerlerine baskı yapar Yap hadi yap çok uzama arayı
miracle ı merak ediyorum yaa landfloves hastane sana yakın mı canım uğrama şansın var mı??? sen de yoksun bu yazımı ne zaman okursun artık