Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bırak ekimi falan yapın bence. Hem aynı anda hamile kalırız anlarız birbirimizin halinden :KK1:

ne güzel diyosun yaaa ama ekimde ankaraya gidicem düğüne çok önemli benim için iyice hoplayıp zıplamak istiyorum bitanecik ablam evleniyo teyzemin kızı hem uçakla gidicez biliyorum hamileyken biniliyo ama ne olur ne olmaz problemli olurum filan allah korusun ordan dönüşe yapıyoruz zaten eşimden kaçış yok artık

onlar uzun sürer düdüklüye koy dicen şimdi ama canım bşy çekmiyo yapasım yok destek bekliyodum yapma gerek yok diye :KK37:

Yapma hanzade, yorma kendini sebzeyle falan. Bunlar yeterli :KK1: Oldu mu şimdi :KK9:

ne güzel diyosun yaaa ama ekimde ankaraya gidicem düğüne çok önemli benim için iyice hoplayıp zıplamak istiyorum bitanecik ablam evleniyo teyzemin kızı hem uçakla gidicez biliyorum hamileyken biniliyo ama ne olur ne olmaz problemli olurum filan allah korusun ordan dönüşe yapıyoruz zaten eşimden kaçış yok artık

Tabi biz ne kadar desekte nasip bu işler. Allah biliyordur geleceği vakti. Aratmadan istediğiniz zaman versin yavrunuzu kucağınıza.

selam kızlaaarrr galiba bugün artık son.

yarın saat 8 de hastaneye yatışım yapılıyor epidural normal doğum olarak planlandı inş öyle de olur güzel haberleri veririm inş en kısa sürede.

yarın dualarınızı unutmayın hatunlaaaarr

siyahdeniz hoş geldin nbr canım:KK3:

hanzadecimmmm daha yeni gördüm yazdığını balım, iyiyim çok şükür bayramda eşimin memlekete gittik gezdik tozduk kürkçü tükkanına geri döndük:KK1: sil süpür pişir taşır derken başımı kaldıramadım işlerden.
Yarınada yemeğe misafirim var eşimin arkadaşı ve eşi gelecekler, kızda çok yemek seçen biri ne yapsam diye neti kurcalayıop duruyorum:KK53:

hanzadecimmmm daha yeni gördüm yazdığını balım, iyiyim çok şükür bayramda eşimin memlekete gittik gezdik tozduk kürkçü tükkanına geri döndük:KK1: sil süpür pişir taşır derken başımı kaldıramadım işlerden.
Yarınada yemeğe misafirim var eşimin arkadaşı ve eşi gelecekler, kızda çok yemek seçen biri ne yapsam diye neti kurcalayıop duruyorum:KK53:

işin zormuş yemek seçen insanı ağırlamak zordur bilirim

bu arada günaydın

Kızlar ahseni merak ediyorum giemiyo buraya görüşen var mı
eğer müsait olabilirsem bugün bi aramayı düşünüyorum

Iyiyiz bizde sut icmeye calisiyoruz..sevmiyorum artik hic zorla iciyorum:KK37:

Bende betulu merak ediyorum..erdemide yaaa.allah kolaylik versin onlara

Günaydın kızlar, dün çok yoruldum. Yemek, duş, birde bu güne yemek yaptım. Kocam çemkirdi bana. Yorma kendini diye, görmemişin bebesi olmuş işte bizimkide öyle :KK1: Bu gün midem bulanıyor. Artık bebekten mi yoksa sabah ki yaptığım kahvaltı yüzünden mi bilemiyorum. Kasıklarım ağrıyor hatta ağrısı bacaklarıma vuruyor. İyiki regli olmuyoruz yani hamileyken. Tüm belirtiler aynen devam :KK1:
Bu arada dün gece rüyamda aydasuyu gördüm. Ona kahvaltıya gitmişim. Elifi oturtmuş mama sandalyesini kendisi bir güzel kahvaltı yaıyor. Hemen çıkardım elifi sandalyaden, aydasuyada çemkirdim baya ufacık çocuk kafasını tutamıyor niye buraya oturtuyorsun diye :KK9: Bu arada miracle çok güzel bir doğumun olacak inşallah. Dualarımız seninle...

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba bende hamileydim daha sizlere bile haber verememiştim cuma günü ilk kontrole gittim 6 hafta 2 günlüktü kese var bebek yoktu dr hemen anladı bi sorun olduunu nese kanda bhcg testi tekrarlamamızı istedi değerin 20 bini geçmiş olması gerekior dedi değer 3 bin çıktı gece sabaha kadar ağladım cumartesi öğlen düşük başladı pazar kürtaj oldu şu an hamile değilim ama iyiki cuma gidip bebek olmadıını öğrenmişim boş keseyi düşürdüm ama o bile çok üzdü beni 7 ayda hamile kalabilmiştim zaten:KK43: allahım herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin

Kızlar hepinize merhaba bende hamileydim daha sizlere bile haber verememiştim cuma günü ilk kontrole gittim 6 hafta 2 günlüktü kese var bebek yoktu dr hemen anladı bi sorun olduunu nese kanda bhcg testi tekrarlamamızı istedi değerin 20 bini geçmiş olması gerekior dedi değer 3 bin çıktı gece sabaha kadar ağladım cumartesi öğlen düşük başladı pazar kürtaj oldu şu an hamile değilim ama iyiki cuma gidip bebek olmadıını öğrenmişim boş keseyi düşürdüm ama o bile çok üzdü beni 7 ayda hamile kalabilmiştim zaten:KK43: allahım herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı bebekler nasip etsin

Canım ya böle bir durumda ne denir bilmiyorum. Geçmiş olsun. Üzülme, kendini yıpratma.
Allah en kısa zamanda bir bebiş nasip eder inşallah...

Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda sanada anne olmayı nasip etsin.

merhaba kızlaaaar,

daphnecim şimdi keseyi bi görsek rahatlayacam dersin, sonra kalp atışını duysak rahatlayacam dersin, sonra hareket etmeye başlamasını beklersin sonra o hareketleri hissedeceğin günü 4 gözle beklersin, sonra vurmasına o kadar alışısırsın ki arada bir aklına gelir bir saattir hiç vurmadı acaba uyuyor mu nooldu ki bi vursa diye beklersin elin karnında, sonrada doğmasını beklersiiiiiin :KK16::KK16:

X