- Konu Sahibi landfloves
- #34.821
deneyip görmek lazım beklentiler farklı bazıları mızmız oluyo ota .oka şikayette bulunuyo hepsine inanmamak lazım
İkisinede muayneye gideceğim sanırım. Hangisinden memnun kalırsam artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyip görmek lazım beklentiler farklı bazıları mızmız oluyo ota .oka şikayette bulunuyo hepsine inanmamak lazım
valla benim de başıma böyle bi durum gelse ki gelecek inşalla nereye gideceğimi bilemiyorum sadece eşim aile hastanesi diye tutturdu ama ben aynı zamanda devlete de gidip orada da ayrıca kontrollerimi yaptırıcam bakalım iki tarafta tutarlımı hatta devlette ki doktorumdan memnun kalırsam orada bile doğurabilirim genelde beğenmeyenler olduğu gibi çok samimi olduğum tanıdıklarımdan inanılmaz memnun kalan bile tanıyorum iyi doktora gelmek şans biraz hatta şimdi o kişi 2. bebeği düşünüyo aynı anda oraya gidebiliriz belki de
ayy daphne bi kez daha teyze oluyorum çok mutluyum yaaa
Senin tarafından bizde o lütfa erişiriz inşallah hanzade. Darısı başına kuzum
sen doğurmadan yetişcem inşallah
özdnle sen gibi oluruz heralde o kadar bile olmaz belki
daphem sabah okudum nasıl sevındım anlatamam
cok tebrık ederım arkadasım
Rabbım tamamına erdırsın ınsallah arıcaktım ama kız kucagımdan ınmıyo sımdı de ayagımda sallıyom ısı buldum ben
ıns cok harıka bı hamılelık gecırırsın canım arkadasım
tekrar tebrık ederım
daphne nisan annesi
sıcakları bunalımları yaşamadan doğurursun artık
Akşamki menüleriniz neler? Bizde semiz otu, taze fasulye, cacık var.
Dimi güzel zamana denk geldi. Tabi inşallah Allah o günleri bize yaşatır Hanzade hemen bağlanıveriyorsun. Minicik bir şey halbuki. İnsana bile benzemiyor ama senin canın. Nasıl seviyorum onu bilemezsin minnoşum benim
düşünüyorum bşy bulamadım
görümcemin kızı istanbulda ya o akşam bana gelecek eşim geç geliyo zaten ne yapsam bulamadım
erişte
fırında terbiyeli tavuk pirzola
salata
ama sebze olarak ne yapsam bulamadım yapmasam mı acaba zaten kızda çok iştahlı değil yani a da aklınızda uygun bşy varsa söyleyin
ayy o duyguyu ben de merak ediyorum artık
Taze fasulye, barbunyada yapabilirsin. Ortaya zeytinyağlı yakışır. Üzerinede dere otu kıyarsın