Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar... Tam 1 ay olmuş ben en son gireli buralara... Bu aralar pek müsait olamıyorumm... İş güç derken... Bebişlerimizin haberlerini alırım diye girdim... Bu saatte bu kadar yoğun bulacağımı da tahmin etmemiştim ama ahsencimin bazı sıkıntılar olmuş sanırım... Geçmişi tam okumadım ama Allah en kısa zamanda düze çıkarsın inşallah canım işlerinizi... Allah yardımcınız olsun...

ben 4 yıllık ilahiyat mezunuyum ama formasyonum olmadığı için öğretmenlik yapamam ama belki sözleşmeli olarak anlaşabilirm bu da şimdi aklıma geldi

Hemen yarın özel okullara cv göndermelisin bence. Bu denli iyi Arapçan varsa özel okullar denkliğine bakmayabilirler. Biltek koleji, fatih koleji, ihlas koleji, anafen koleji seni havada kapmalı bence iyi bir ücretle. Ha bu olmazsa ücretli öğretmenlik ama tam saat girsen bile ücret oldukça az ne yazık ki. Benim görümcemin çocukları okul sonrası bir eğitmenden arapça dersi alıyorlar mesela. Sen de anlaşırsan çok güzel olur.

Günaydın kızlar
ahsen eşin ne iş yapıyodu canım hani olursa bi iş hbr veririz biz de

merhabalar
ahsen durumunuza üzüldüm inş. bir an evvel hayırlı işler çıkar karşınıza allah başka dert keder vermesin sağlık sıhhat olsun herşey yoluna girer..
ramazandan dolayı hergün mutlka uykuluyum bende işten çık eve git koştur koştur yemek yap iftar hazırla sonra topla et çamaşır bulaşık ütü derken günler nasıl hızla geçiyo anlamıyorum.geçen hafta sonu c.tesi kv.leri ve kaynımla ailesini aldık iftara,pazar günü de annemleri çok şükür güzel geçti..menülerimi de söyleyim fikir olsun sizede,c.tesi:mercimek çorbası,karnıyarık,pilav,yoğurtlu semizotu salatası,közlenmiş kırmız biber mısır ve turşudan oluşan limonlu salata,sigara böreği ve kv.nin et kavurması.pazar günü domates çorbası,patates-kabak-patlıcan-biber domates soslu kızartma,fırın da soslu tavuk,salatalar aynı ek olarak rus salatası vardı..

Günaydın.
Chitlenbik merak ediyoduk seni. Sen o yoğun tempoya işallah bebek eklenince gör bide

Ahsencim bu kötü günler biran önce geçsin işallah hemen düze çıkın. Yeni evinizde huzurla oturmayı nasip etsin Rabbim. Sen bizden daha iyi biliyosun Rabbim mutlaka sıkıntıdan sonra feraha erdirecektir sizi. Berra nasıl ?

Hoşbuldum kızlar valla öyle pingum ama o hayatıma girdiği andan itibaren herşeyi bırakıcam sadece onla ilgilenicem hep hayallerim bu şekilde hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…