Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın.
Ahsen süper haber tatlım. Bak demekki işsiz kalmıycak eşin gördünmü. Similianın dediği gibi başlar işe yine aramalara devam eder işallah yakınlarda bi iş bulur. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım benim.

snip, pingu sağolun kızlar

ben bu sabah rüyamda eşimin annesini ve görümcemi gördüm
kayınvalideme ne kadar kırgın oldugumu anlatıyodum, diyorum ki: "ya siz bizim ne saygısızlığımızı gördünüz, ne kötülük yaptık? Para istedinz gönderdik, gelin dediniz geldik, onu istediniz yaptık, bunu istediniz verdikk. Bir gün aramasak kıyametler kopartırdınız, günlerdir bir kez bile aramadınız vs vs" içimde ne varsa hepsini saydırdım ama tatlı bir dille

yan tarafta da görümcem vardı, o tam bilmiş bilmiş konuşmaya başlayacaktı çenesini açtı ki ben üstüne atladım. Allah ne verdiyse vurdum valla üstünde hopladım saçlarını çektim, burnunu kulaklarını büktüm, küfür ettim

sonra bir baktım rüyaymış, bayagı yorulmuştum uyandığımda

OOhh rüyada olsa rahatlamışsındır azıcık hıncını almışsın ne güzel eline sağlık
Onlarda ayrı alem nasıl anne baba insan hiçmi merak etmez yavrusunu !! Eşin bide onlara üzülüyodur yazık.

Nebicim insanlar ya allahim yarabbim.sizde bundan sonra oyle davranin.durumunuz iyi oldugununda para isterlerse gene siz bizim kotu gunumuzde yanimizdami oldunuz dersiniz en azindan

burda kimse yok ben de dert topiclerinde millete cevap yazıyorum
banlanmazsam iyidir dikkat ediyorum gerçi

Kızlaaaar Aydasunun nişanı gelmiş hastanedeymiş dualarımızı bekliyo :26: Hayırlısıyla doğsun işallah elifcik. Çok heyecanlı. Allah yardımcıları olsun. Hiçbi terslik olmadan kolay doğumu olsun.

Pinguuu normal doğum çok mu zor? Sen epidural falan yaptırmadın di mi??

tatlım epidural yaptırmadım ben suni sancımı çektim 4 saat doğum masasında ıkınmaları filan yaşadım kafası görünene kadar kendimdeydim sonra o acıyla bari burda uyuşturun diye mırıldanıyodum en son drda bayıltmış heralde. Çıkışını göremedim kuzumun ya şimdiki aklım olsa istemem görmek isterim her anını. epiduralde sancılar çekilmiyomu ? zor olan sancılar zaten. Doğum başladıktan sonra 10 dkda doğuruyosun. Normal doğum zor değil herkes yapabilir ve işallah herkes yapar canım.

Aydasuyla konuştuk aynı benm yaşadıklarımı yaşıyo çok şükür. Sancisi yok nişanı gelmiş hastaneye gitmişler 8 cm açıklık varmış. Şimdi nstye başlamışlar bekliyomuş bikaç saate doğum olur demişler. Dua istiyo hepinizden kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…