- 11 Haziran 2011
- 202
- 3
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.141
meraba kızlar, biz taşındık çok şükür
taşındığımız gün eşimin çalıştığı firma mühürlendi, adam faturalarda usulsuzluk yapıyormuş herşey bir günde oldu, şuan işsiz hala inanamıyoruz
tepetaklak olduk napacağımız konusunda hiçbir fikrimiz yok
ne bir heves kaldı ne bir heyecan
ağlaya ağlaya düzüoruz evimizi Allah kimseye vermesin bize çok dua edin
borcumuz olmasa neyse, artık geri dönüşü de yok mafolduk biz mafolduk tek kelimeyle
ben de iş arıyorum bu arada
eheh Batunun büyüyecek okula gidecekinşallah canım keşke.
İstanbuldan sonra manisa daha zor olur evet ama artık insan memleketine,sılasına da hizmet etmek istiyor.
Ben miniklerimden ayrılırsam çok ağlarım o da gelmiyor değil aklıma...
sniperelit eşim bnden 8 yaş büyük.Hep kendi doğrularının kabul edilmesini tecrübe olarak bnden daha fazla olduğunu düşünüyor.Tabii ki çok büyük bir konu deil ama sıktı artık bni bu tavırları
maviş blogunu inceliyorum da makinan süper ya o fotolardaki renkler muhteşemmmmm makinanın taksitleri bitsin ben de ilerde iyi bi lens almak istiyorum bu da güzel memnunum ama daha iyi olabilir
Saol canım nikon die gttim canonla cıktımcok seviyorum makinemi ama braz ağır.. Ben şimdi makro lens istiyorum ama lens takıp cıkarmak da zor.
Şimdi karadeniz yazısı hazırlıyorum bloğa
Benim şubeden arkadaşım manisa gördes e atandı sgkya artık onu ziyaret edince size de gelirim
Artena senin branşın ne? İstanbulun neresindesin?
ahsen kuzum öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun
eşinin işi için üzüldüm ama her işte bi hayır vardır canım belki daha iyi bir iş bulacak belli mi olur bi yerde kısmetiniz sizi bekliyordur eminim kendinizi sakın üzmeyin
sen kesin kararlı mısın çalışmakta belki eşin hemen iyi bi iş bulur canım çalışmana gerek kalmaz lütfen üzme kendini kafaya takma
peki iş olarak ne düşünüyosun canım
Ahsencim allah yardimciniz olsn cnm.ne tur bi usulsuzlukmus firma kapatilacak kadar.yada geri acilma ihtimali varmidir acaba ?
Mahvolduk fln deme.bi kapi kapanir biri acilir.ins en kisa zamanda hersey daha guzel olur
ben 4 yıllık ilahiyat mezunuyum ama formasyonum olmadığı için öğretmenlik yapamam ama belki sözleşmeli olarak anlaşabilirm bu da şimdi aklıma geldi
kuzum yeterlilik belgen var mıydı?
bide hiç kpss ye girdin mi?
bunlar varsa hemen sözleşmeli alırlar yoksa farhri yani gönüllü olarak yapabilirsin ama dini eğitim veren kreşler falan oluyo onları da düşünebilirsin
Ahsencim ücretli din kült. Ögretmenligi yapabilirsin ders ücreti ne kadar oldu sizi gecindirir mi bilmiyorum ama
bakıcam işte canım şudan karaya vurmuş balık gibiyiz, şoku hala atlatamadık
eşim boş durmaz, o geçici olarak hamallık bile yapar, bir gün oturmaz
ama kalıcı işi ne zaman bulur bilmiyorum
sen nasılsın?annen nasıl? arayamadım hiç seni