- 26 Aralık 2006
- 2.078
- 31
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.181
Mecbur herkes katılmaya çok lüks bir yerde yer ayırtmıs şubenin de müşterisi kredi kullandı diye ona lütuf yapıyo aklınca ben okadar lüks yerde yemek yerken kocam evde şükür aç değil ama bana doğru gelmiyo tabi böyle söylemedim başka bir sebep gösterdim adamın içindeki tüm düşünceleri öğrendim daha selamini bile almam bana sen ailene işten daha fazla değer veriyorsun dediği zaman zaten film koptu mesai saatleri dışında herşeyde özgürüm dedim şubenin uyumsuz elemanı oldum ay neyse allaha havale ettim ailemin zamanından çaldığı bir saniyemı bile helal etmiyorum
Bizim müdür de sadece kendi sendikasından olanlara başarı belgesi vermiş...
Bir haktan bahsetmezler mi...
O deil de bir öğretmenimiz başka okulda görevliydi, onun başarısını nasıl takip ettin de o belgeyi verdin...
müdürünüzün sendikası ne oluyo canım o ne biçim şey yaa
Artık mğdğrler hep aynı sendikadan tatlım anladın sen
senin ki ziraat bankası normaldir T.C. bile kalktı ondan ama okullarımıza ne oluyobizimkilerde o sendikadan. açık açık soramıyorlar ama giyimle konuşmalarla tavrını belli et diyorlar.
kızlar eşimin iş görüşmesi var yarın saat 3 de
nolur nolur dua edin
büyük bir şirket ama malesef Gebze'de ya çooookk uzak((((
ama bilgi işlem müdürü olarak girecek eger kabul edilirse
yani pozisyonu çok iyi, maaşı da iyi olur muhtemelen
telefonla ön görüşme yaptılar
eger olursa sevinir miyiz bilmiyorum ya haftaiçi orda kalmak zorunda kalacak sanırım
Allahım hayatımız nasıl böyle değişiverdi kolayca
Ahsen içimden geçti canım gebze iş yönünden geniş yer keşke uzak olmasa da burdan baksa diye nasip ama herşeyin hayırlısı olsun hangi firma ki keşke tanıdığım olsa da yardım edebilsem
Gunaydinlar....