- 26 Aralık 2006
- 2.078
- 31
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.121
günaydın hatuniçeler
aydasu bu kız çok tombik duruyo ve boyu uzun 51 cm maşallah ortalamanın üstünde sanırım
bizim bebiş de 51 cm doğdu ablası 52 cm di yaşıtlarından hatta ondan 1 yaş büyük olanlardan bile uzun yanyana gelince maşallah
senin kızda sanırım selvi boylu olacak minyon filan değil
Günaydın..
Biz 3 gündür dışarlardayız benim oğlan gezmelere alıştı bugün yine dışardayız. 4 . gün yemekte hazıra konuyorumPAzar mahalle iftarı p.tesi hastane yemeği dün annemde yedik parka çıktık, bugün yine mahalle iftarı arkadaşlarla birlikte. Batu beyde 12 lere kadar uyanık kalıyo bizle birlikte maşalalh sübhanallah hiç üzmeden ortama uyum sağlıyo kuzum.. Evide otel gibi kullanıyoruz. Berbat bi durumda şuan ama olsun napim.
Aydasu maşallah ya nekadar net fotoğraf. Tontini yanaklı bi prenses geliyo.KAdir gecesi doğsa ne süper olur.
Gunaydin, aydasum masallah cok guzel kiz senin bu elifin:) tombul yanakli 41 kere masallah.
Daphne gibi kırklamam lazım eviama vakit yok hanzade ya. Batuda artık sürünüyo yerde komando gibi. Popoyu kaldırıp emekklemiyo ama çok tatlı sürünüyo Yerlerin hep temiz olması gerek.
Elifler güzel olur şekerim
Günaydın herkese
aydasu kızın kadir gecesi gelmek istiyo belli
slm kızlar
aydasu inş elif kadir gecesi doğar...
meraba kızlar, biz taşındık çok şükür
taşındığımız gün eşimin çalıştığı firma mühürlendi, adam faturalarda usulsuzluk yapıyormuş herşey bir günde oldu, şuan işsiz hala inanamıyoruz
tepetaklak olduk napacağımız konusunda hiçbir fikrimiz yok
ne bir heves kaldı ne bir heyecan
ağlaya ağlaya düzüoruz evimizi Allah kimseye vermesin bize çok dua edin
borcumuz olmasa neyse, artık geri dönüşü de yok mafolduk biz mafolduk tek kelimeyle
ben de iş arıyorum bu arada
meraba kızlar, biz taşındık çok şükür
taşındığımız gün eşimin çalıştığı firma mühürlendi, adam faturalarda usulsuzluk yapıyormuş herşey bir günde oldu, şuan işsiz hala inanamıyoruz
tepetaklak olduk napacağımız konusunda hiçbir fikrimiz yok
ne bir heves kaldı ne bir heyecan
ağlaya ağlaya düzüoruz evimizi Allah kimseye vermesin bize çok dua edin
borcumuz olmasa neyse, artık geri dönüşü de yok mafolduk biz mafolduk tek kelimeyle
ben de iş arıyorum bu arada
Maviş Cenkyeri buraya bağlı bi kasaba yakın bize. O tayin istedi sen eş durumundanmı geleceksin ?? Hayırlısı olsun hakkınıza tatlım erkekler kadınlar kadar duygusal değil işte bende öyle kararsızımdır. Buralara gelirsen güzel olurMerkezde yokmuydu uygun okul ? Tayin ne zaman belli olacak ?
Bütün manisayı yazdık..selendi gördes ve demirciyi eledik. Somada merkez okulları acık değildi. bir de arife-mustafa diye bir okul daha acıktı hepsi köy okulu.eşim atanacak ben de eş durumu isteyeceğim.Bana daha iyi okullar acılır muhakkak...
Gerçi tercihlerin son durmundan haberim yok. Beğenmezsem gitmemm
Bütün manisayı yazdık..selendi gördes ve demirciyi eledik. Somada merkez okulları acık değildi. bir de arife-mustafa diye bir okul daha acıktı hepsi köy okulu.eşim atanacak ben de eş durumu isteyeceğim.Bana daha iyi okullar acılır muhakkak...
Gerçi tercihlerin son durmundan haberim yok. Beğenmezsem gitmemm