Eylül dostluğumuza burada devam (:

meraba kızlar, biz taşındık çok şükür
taşındığımız gün eşimin çalıştığı firma mühürlendi, adam faturalarda usulsuzluk yapıyormuş herşey bir günde oldu, şuan işsiz hala inanamıyoruz
tepetaklak olduk napacağımız konusunda hiçbir fikrimiz yok
ne bir heves kaldı ne bir heyecan
ağlaya ağlaya düzüoruz evimizi Allah kimseye vermesin bize çok dua edin
borcumuz olmasa neyse, artık geri dönüşü de yok mafolduk biz mafolduk tek kelimeyle

ben de iş arıyorum bu arada

Evet hanzade sankı bole 4 kıloluk tombılık gıbı duruyodu ultrasondada, valla ben anlamıyorum bu ıslerden artık daha 3 hafa once ıkı doktor da kızın kısa olcak dıyıp duruyordu hatta bı tanesı bı problem olabılır unıversıte hastanesıne gıt arastırılsın bıle dedı... kılosu dusuk dedı kendı doktorum e noldu 3 u gecmıs, demek kı ınsan hep bosuna uzuyor kendını...
Bana da 51 uzun geldı dedıgın gıbı kıloda yanılma oluyormus ama boyda olmuyormus, saglıklı olsun da kuzum gerısı onemlı degıl...
Kız benım kuzenım 56 cm doğurdu cocugunu kuzenım 175 kocası 190 falan sanırım...

Küçük yerde yasamanın avantajlarından sanırım pingum ne guzel bırsey eskı turk fılmlerındekı gıbı dıyaloglar ıftar yemeklerı oh mıs valla... Inan sen anlattıkca resımlerınızı gordukce ozenıyor ınsan.. Batusta pek keyıflı duruyor zaten resımlerde, her baktıgımda yalan yok bı kerecık ısırmak ıstıyorum oğlusunu

Gunaydin, aydasum masallah cok guzel kiz senin bu elifin:) tombul yanakli 41 kere masallah.

Allah razı olsun daphnem, bahtı da guzel olsun ınsallah...
Hadı sen evı temızledın kurtuldun sıra bızde aşama aşama hergun bıse yapcaz artık dğuma kadar...

Daphne gibi kırklamam lazım evi ama vakit yok hanzade ya. Batuda artık sürünüyo yerde komando gibi. Popoyu kaldırıp emekklemiyo ama çok tatlı sürünüyo Yerlerin hep temiz olması gerek.

Ben onun poposunu ham yaparım

Elifler güzel olur şekerim

İşte ben baktım bızım elıfımız cok guzel, dedım kızıma da o ısmı koyayım kı teyzesı gıbı guzel olsun

Günaydın herkese
aydasu kızın kadir gecesi gelmek istiyo belli

Galıba zahtercım, akısına bıraktık, hanım ne zaman gelmek ısterse buyursun bakalım

slm kızlar
aydasu inş elif kadir gecesi doğar...

Sniperelit merhaba canım uzun zaman oldu nasılsın grusmeyelı?

ahsen ya inanılmaz üzüldüm canım benim ya çok çok dua edicem size hakkınızda hayırlısı olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda çok daha iyi bir iş bulur eşin. Sen çok üzülme sütün kesilmesin canım...

ahsencım cok gecmıs olsun arkadasım...
Sen yazarken ne dusundum bılıyormusun, Rabbım sana verdıgı seylerı hep sınavla verıyor, tırnaklarınla kazıyarak sahıp oluyorsun, once zorluklarını yasıyorsun sonra Allah ın ıznıyle kavusuyorsun...
Bak taa evlenme asamalarını dusun hıc umudun yoktu o sıra evlenecegıne, bı mucıze oldu dıyordun hep esın guzel bı ıs buldu bı anda duzeldı hersey, yuvanızı kurdunuz. Berra da ne sıkıntılar yasadın gebelıkte, doğdu yıne mucadelenız devam ettı ama Rabbım evladını sana bagısladı, prensesın gayet saglıklı...
Evet gercekten zor bır durum hem de aynı gune denk gelmesı ama ınan yurekten ınanıyorum bunda da vardır bı hayır, cok daha ıyı ısler nasıp edecektır Rabbım sıze.. İçini gonlunu ferah tut nolur... Hıc oyle mahvolduk deme Allah bı yoluna koymustur...

ahsen kuzum öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun
eşinin işi için üzüldüm ama her işte bi hayır vardır canım belki daha iyi bir iş bulacak belli mi olur bi yerde kısmetiniz sizi bekliyordur eminim kendinizi sakın üzmeyin
sen kesin kararlı mısın çalışmakta belki eşin hemen iyi bi iş bulur canım çalışmana gerek kalmaz lütfen üzme kendini kafaya takma
peki iş olarak ne düşünüyosun canım

Ahsencim allah yardimciniz olsn cnm.ne tur bi usulsuzlukmus firma kapatilacak kadar.yada geri acilma ihtimali varmidir acaba ?

Mahvolduk fln deme.bi kapi kapanir biri acilir.ins en kisa zamanda hersey daha guzel olur

Ahsencigim canim biliyorsun yasadiklarinin hepsi sınav. Ben inaniyorum her sey yoluna girecektir. Rabbim bir kapıyı kapatıp digerini açarmış. Hiç mahvolduk diyerek moralini bozma. Eşin bir an once is bulur insallah...

ahsen kuzum biz ne desek sana boş gelecek ama sende çook iyi biliyorsun ki kul sıkışmayınca hızır(a.s) yetişmezmiş.sen yeteri kadar tevekkülün öneminin farkındasın.dua ederiz rabbim hiç bir kulunu mahvetmez zira rasülümüz ne buyuruyor kuzum ki sen daha iyi bilirsin

"Siz Allah'a hakkıyla tevekkül ederseniz, sizleri de, kuşları rızıklandırdığı gibi rızıklandırırdı: Sabahleyin aç çıkar, akşama tok dönerdiniz."

hepimiz duacıyız...

Ahsenim hepimizin sinavi baska baska bu dünyada. Sabret bi kolaylik verir elbet rabbim. Ins hemen yeni bi is bulur esin

Ahsen canım allah herşeyin güzelini bilir sen dua et yeter sen nasıl bir iş bakıyorsun ki

Off ahsen cok üzüldüm

Aydasunun dediği gibi sen tırnaklarınla bir yere geliyorsun önce mücadele ediyorsun sonra kavusuyorsun umarım eşin hemen iş bulur

Elif bebek seni çok merak ediyoruz ne zaman geleceksin?

Kızlar tam tayin isteme aşamasında eşimle çok kötü kavga ettik ben de onu manisa'da bırakıp İzmir'e geldim.
Tayini falan nasıl istedi ne yaptı bilmiyorum...

Pingu hatta soma'dan falan yer yazdık Cenkyeri die bi beldesini... Ama tercihlerin son durumu ne bilmiyorum.
Benim duygusal davrandığımı herkese fikir sormamı kaldıramıyrmuş beyefendi...
Ben ve o tayin işine birlikte karar vermeliymişiz? İnsan en yakın arkadaslarından bile fikir almaz mı kızlar??

ahsen geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
bir kapı kapanır bir kapı açılır canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda iş bulur eşin

Ahsencim konuştuk ama burdanda yazmak istedim, Herşeyin bi çaresi var RAbbim en hayırlı kapıları açsın işallah. Mutlaka iş bulacak en yakın zamanda buna eminim. Allah sağlıkla evlatlarımızla sınamasın. Dualarım sizinle.

Maviş Cenkyeri buraya bağlı bi kasaba yakın bize. O tayin istedi sen eş durumundanmı geleceksin ?? Hayırlısı olsun hakkınıza tatlım erkekler kadınlar kadar duygusal değil işte bende öyle kararsızımdır. Buralara gelirsen güzel olur Merkezde yokmuydu uygun okul ? Tayin ne zaman belli olacak ?

Bütün manisayı yazdık..selendi gördes ve demirciyi eledik. Somada merkez okulları acık değildi. bir de arife-mustafa diye bir okul daha acıktı hepsi köy okulu.eşim atanacak ben de eş durumu isteyeceğim.Bana daha iyi okullar acılır muhakkak...

Gerçi tercihlerin son durmundan haberim yok. Beğenmezsem gitmemm

Manisanın ilçesi olarak akhisar güzel. Cenkyerini beğeneceğini sanmıyorum. Aslında burda da sıkılırsın büyük şehire alışkın biri olarak ama h.sonları izmire kaçarsınız olursa eğer. Hakkınızda hayırlısı canım. Sınıf öğretmenimi eşinde ??
Somaya gelsen uzun yıllar kalsan sonra batuşumun öğretmeni olsan Nasıl hayal

bu kadar çok sinirlenme canım erkekler kadınlar gibi değiller ne yazık ki aslında kötü niyetle bişi söylemek istememiştir o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…