Eylül dostluğumuza burada devam (:

meraba kızlar, biz taşındık çok şükür
taşındığımız gün eşimin çalıştığı firma mühürlendi, adam faturalarda usulsuzluk yapıyormuş herşey bir günde oldu, şuan işsiz hala inanamıyoruz
tepetaklak olduk napacağımız konusunda hiçbir fikrimiz yok
ne bir heves kaldı ne bir heyecan
ağlaya ağlaya düzüoruz evimizi Allah kimseye vermesin bize çok dua edin
borcumuz olmasa neyse, artık geri dönüşü de yok mafolduk biz mafolduk tek kelimeyle

ben de iş arıyorum bu arada

Allah yardımcınız olsun ahsen. Çok zor bir durum. Ama kızların dediği gibi hayırsız gibi görünen şeylerden de hayır çıkabiliyor. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Ben öğretmenim, eşim özel sektörde. Eşimin çalıştığı firma hisse devretti ve daralmaya gidiyorlar. Eşimin yöneticisi de eşimin kulağına kar suyu kaçırmış. Eşimin morali çok bozuk. Başka bir iş bulamadan işten çıkarılırsa bizi de kredi ödeme anlamında kötü günler bekler. Ama elbet bunda da vardır bir hayır. Belki daha iyi bir iş bulur benim eşim de senin eşin de.

Son düzenleme:
eheh Batunun büyüyecek okula gidecek :nazar: inşallah canım keşke.
İstanbuldan sonra manisa daha zor olur evet ama artık insan memleketine,sılasına da hizmet etmek istiyor.
Ben miniklerimden ayrılırsam çok ağlarım o da gelmiyor değil aklıma...

sniperelit eşim bnden 8 yaş büyük.Hep kendi doğrularının kabul edilmesini tecrübe olarak bnden daha fazla olduğunu düşünüyor.Tabii ki çok büyük bir konu deil ama sıktı artık bni bu tavırları

eheh Batunun büyüyecek okula gidecek :nazar: inşallah canım keşke.
İstanbuldan sonra manisa daha zor olur evet ama artık insan memleketine,sılasına da hizmet etmek istiyor.
Ben miniklerimden ayrılırsam çok ağlarım o da gelmiyor değil aklıma...

sniperelit eşim bnden 8 yaş büyük.Hep kendi doğrularının kabul edilmesini tecrübe olarak bnden daha fazla olduğunu düşünüyor.Tabii ki çok büyük bir konu deil ama sıktı artık bni bu tavırları

anladım canım sürekli kendi doğrularını dayatması sıkıcı bi durum bence de

smmm burdaydı beyannameleri yaptık ondan gelemedim
maviş erkekler böyledir kimseye bşy anltma derler ne yapalım çatlayalım mı hem gizli saklı bşy değil insan fikir almadan araştırmadan iyiyi kötüyü göremez ki o tayinin vermiş olduğu stresle sana öyle davranmış olabilir canım tavır yapma böyşle bi dönemde boşver
manisaya giderseniz pinguyla kanka olursunuz ne güzel izmire de geçer simillayla da görüşürsünüz

maviş blogunu inceliyorum da makinan süper ya o fotolardaki renkler muhteşemmmmm makinanın taksitleri bitsin ben de ilerde iyi bi lens almak istiyorum bu da güzel memnunum ama daha iyi olabilir:KK34:

maviş blogunu inceliyorum da makinan süper ya o fotolardaki renkler muhteşemmmmm makinanın taksitleri bitsin ben de ilerde iyi bi lens almak istiyorum bu da güzel memnunum ama daha iyi olabilir:KK34:

Saol canım nikon die gttim canonla cıktım :KK24: cok seviyorum makinemi ama braz ağır.. Ben şimdi makro lens istiyorum ama lens takıp cıkarmak da zor.
Şimdi karadeniz yazısı hazırlıyorum bloğa :KK6:

Saol canım nikon die gttim canonla cıktım :KK24: cok seviyorum makinemi ama braz ağır.. Ben şimdi makro lens istiyorum ama lens takıp cıkarmak da zor.
Şimdi karadeniz yazısı hazırlıyorum bloğa :KK6:

18.135 mm miydi senin lens? 75.300 mm düşünemiyorum
inşallah ilerde daha iyilerini alabiliriz iyice öğrenmek için sabırsızlanıyorum

Benim şubeden arkadaşım manisa gördes e atandı sgkya artık onu ziyaret edince size de gelirim

sağolun kızlar destekleriniz için
iyi geliyor sizin söyledikleriniz, iyi ki varsınız

ahsen kuzum öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun
eşinin işi için üzüldüm ama her işte bi hayır vardır canım belki daha iyi bir iş bulacak belli mi olur bi yerde kısmetiniz sizi bekliyordur eminim kendinizi sakın üzmeyin
sen kesin kararlı mısın çalışmakta belki eşin hemen iyi bi iş bulur canım çalışmana gerek kalmaz lütfen üzme kendini kafaya takma
peki iş olarak ne düşünüyosun canım

evet hanzade yüzde yüz çalışmam gerekiyor, şuan eşimin iş bulması çok çok zor
bulsa bile ev borcuna anca yetecek kadar maaş alır
bu ayki maaşını bile alamayacak, cebimizde üç kuruş bile kalmadı, hala inanamıyorum rüya olsa keşke uyansam nasıl bu hale gelebildik biz ya
bir anda bütün hayatımız bütün planlarımız değişti böyle olmasını hiç istemezdim

ben zaten çalışmayı düşünüyordum ama en azından bu kış bebeğime bakarım diyordum

daha önce eğitmenlik falan yapmıştım yine bir kaç yere cv yolladım
önüme ne gelirse yapıcam artık çarem yok

Ahsencim allah yardimciniz olsn cnm.ne tur bi usulsuzlukmus firma kapatilacak kadar.yada geri acilma ihtimali varmidir acaba ?

Mahvolduk fln deme.bi kapi kapanir biri acilir.ins en kisa zamanda hersey daha guzel olur

tam bilemiyorum, faturaları şişrmiş bişeyler yapmış işte
trilyonluk paralar götürmüş adam, eşim de şok oldu
firmanın diğer çalışanları da şokta herkes perişan Allahım ne kadar kötü bişeymiş

ben 4 yıllık ilahiyat mezunuyum ama formasyonum olmadığı için öğretmenlik yapamam ama belki sözleşmeli olarak anlaşabilirm bu da şimdi aklıma geldi

ben 4 yıllık ilahiyat mezunuyum ama formasyonum olmadığı için öğretmenlik yapamam ama belki sözleşmeli olarak anlaşabilirm bu da şimdi aklıma geldi

kuzum yeterlilik belgen var mıydı?

bide hiç kpss ye girdin mi?

bunlar varsa hemen sözleşmeli alırlar yoksa farhri yani gönüllü olarak yapabilirsin ama dini eğitim veren kreşler falan oluyo onları da düşünebilirsin

kuzum yeterlilik belgen var mıydı?

bide hiç kpss ye girdin mi?

bunlar varsa hemen sözleşmeli alırlar yoksa farhri yani gönüllü olarak yapabilirsin ama dini eğitim veren kreşler falan oluyo onları da düşünebilirsin

ne diyeyim ki yeterlilik sınavına girmedim
öss de istanbul birincisi oldum, ama başörtü problemi yüzünden okumadım, açmadım başımı
sonra hollandaya bağlı bi İslam üüniversitesini bitirdim zehir gibi arapçam var, ama malaesef denkliği yok Türkiye'de

başörtü problemi kalkınca ben de bu ilahiyat bilgilerimi resmileştirmek için açıköğretim ilahiyat bitrdim, dikey geçiş yapacaktım bu yıl ama o da yalan oldu

kpss ye 2014 de giricem

liseden mezun oldugum yıl aldığım puanla şuan çok farklı yerlerde olabilirdim, hakkımı helal etmiyorum benden bunu çalanlara

tüm duygularım o kadar karışık ki
eşimin ailesinden de nefret ediyorum Allah onları da bildiği gibi yapsın, üzülmediler bile. Ne arıyolar ne soruyolar insan köpek yavrusuna bile böyle kayıtsız kalmaz yazıklar olsun
paramız varkenn sürekli arayıp istemeyi çok iyi biliyolardı

Ahsencim ücretli din kült. Ögretmenligi yapabilirsin ders ücreti ne kadar oldu sizi gecindirir mi bilmiyorum ama

Ahsencim ücretli din kült. Ögretmenligi yapabilirsin ders ücreti ne kadar oldu sizi gecindirir mi bilmiyorum ama

bakıcam işte canım şudan karaya vurmuş balık gibiyiz, şoku hala atlatamadık
eşim boş durmaz, o geçici olarak hamallık bile yapar, bir gün oturmaz
ama kalıcı işi ne zaman bulur bilmiyorum
sen nasılsın?annen nasıl? arayamadım hiç seni

Ahsenim sıkma caninin Allah buyuktur. Allah boyle sıkıntıları veriyor sabrımizi denemek icin. Bak en guzel ornek aramizda elif. Neler yasadi kizcagiz ama simdi tum hayati degisti. Dualarimiz sizinle. İnsallah guzel kapilar acilacaktir,

bakıcam işte canım şudan karaya vurmuş balık gibiyiz, şoku hala atlatamadık
eşim boş durmaz, o geçici olarak hamallık bile yapar, bir gün oturmaz
ama kalıcı işi ne zaman bulur bilmiyorum
sen nasılsın?annen nasıl? arayamadım hiç seni

Olumsuz düsunme rabbim caresiz birakmaz kimseyi. Hersey yoluna girecek insallah
Biz toparlaniyoruz yarin babamin kirk mevlüdü var. Ama özlem tavan yapti... bazen zorlaniyorum o zamanda kagana bakip sükrediyorum

X