Eylül dostluğumuza burada devam (:

hanzade eltin nerde doğum yaptı canım? hizmettemiydi ?

evet canım hizmette çok güzel hastane gerçekten
ama eltimin şanssızlığı mehtap hanım doktoru ilk doğumu onda yaptı yaşam hastanesindeydi memnun kaldı 2.ye de ona gitti ama kadın hizmet hastanesine geçmişti tabi hizmet yaşamdan pahalı doğumunu yaptı dün kontrole gitti kadın demişki tekrar yaşama geçiyorum o zman 3. yüde yaşam da doğururum demiş eltim de

dr da bi karar verememiş hastaneye bana çok yakın orası çok büyük ihtimal oraya giderim bende :)
Doğum fiyatları ve olanakları hakkında bilgin varmı.? mesela paketin içinde neler var?

dr da bi karar verememiş hastaneye bana çok yakın orası çok büyük ihtimal oraya giderim bende :)
Doğum fiyatları ve olanakları hakkında bilgin varmı.? mesela paketin içinde neler var?

tam olarak bilmiyorum ama aklımda kalan sezeryan 4-5 bin civarıydı sgk bağkur anlaşmaları var onlar ne kadar hatırlamıyorum eltim hem bağkurlu hem de mehtap hanımın eski hastası yaşam hastanesinden geldiği için onlara extra indirim vardı 1900 e oldu
hastanenin hizmeti güzeldi temizdi çocuk doktoru doğum doktoru psikoloğu ayrı ayrı gelip bakıyo
doğumdan sonra ücretsiz prof.aile çekimi yapıyolar babayla varsa kardeşle odaya gelip güzel fotolar çekiyolar ama doğum anında istersen o ücretli
ayrıca ücretsiz kuaför hizmeti var fotodan önce saç makyaj için çağırıyosun kuaför odana geliyo

Hb cnm.
Gecen dr a da dedim eli kolu ciktimi die.yok yaa 7 mm zaten dedi.e dedim internette ole diii.internete inanma dedi.o zamandir takvimime bakasim gelmiyo

similla muhtemelen eli kolu çıkmaya başlamıştırda çok küçük olduğu için belli olmuyodur görünmüyodur dr için yok demiştir

vafi msj attı iş yernde nette problem varmış bayramdan sonra artık evdeymiş eve net alacakmış o zaman bol bol görüşürüz dedi selamı var herkese bekliyoruz artık

Hanzade işe yaramış olmasına sevindim inşallah zamanla daha çok satış olur
artena şu evi bi ben göremedim :)
aydasu bende senin gibi olurum galiba son dakika bile koştururum
simila nerde bayadır yok

günaydın kızlar

mesainin yarısı bitti ama yine de günaydın

artena evin ve mamaların çok güzel

Teşekkür ederim ozdn İlk evlenirken oturma odamız olmadığı için salona şık alamadım, günlük oturulsun diye spor aldım. Bi daha salon mobilyası alırsam seninki gibi daha şık mobilyalar alıcam.

Hanzade işe yaramış olmasına sevindim inşallah zamanla daha çok satış olur
artena şu evi bi ben göremedim :)
aydasu bende senin gibi olurum galiba son dakika bile koştururum
simila nerde bayadır yok

Görebilirsin zahter

Bence aydasu dün gece veya bu sabaha karşı doğurdu

kızlar ce yapıp kayboluyo gelin şuraya oturun oturduğunuz yerde totonuzun üstüne

akşama ne yiceksiniz? :) benim hafta sonundan kalan yemeklerim var dün iftara ablamdaydık o yüzden yiyemedik bu akşam yicez. Allah razı olsun eşim sorun çıkaran biri değil 3-4 günlük yemeği ısıtmadan bile olsa koysam önüne yer gık demez yer, hatta ekmeği bile bayat koyarım bişey demez
Bir porsiyon el basan tava 2 tanede islim köftem var yanına çok az çorba yaptım patlıcan kırmızı biber közleyip yoğurtladım bide alt kattan ossesten çiğ köfte alıcam canım çok istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…