Eylül dostluğumuza burada devam (:

dün taze fasulye yapmıştım bugüne de kaldı biraz bi de bugün için etli dolma yaptım onları yeriz ayrıca dün mantı yapmıştım 1 tabak arttı acaba bugün üzerine az daha yoğurt ilave etsem yenir mi bi bakarız

Selam kizlar, anca gelebildim. İki gundur temizlik temizlik fenalik geldi valla. Bu gunde annemler iftra gelecekler onun hazirligini yaptim. Hanzadenin tiramisusu, siyah denizin karni yarik boregide var menumde:) cok yorgunum ama. Landfloves hayirli olsun canim. Zahtercigim esinede cok gecmis olsun. Aydasu dogurdu sanirim sonunda:))) smillada gelmis yeniden cok sevindim. Baska unuttugum var mi? Artena insallah en kisa zamanda evlat sahibi olursun canim. Evinde yemeklerinde cok guzel. Benden bu kadar iki gunum temizlekle gecti:)))

Ben çok yogunum banka zaten yoğun bide üstüne kaymakamlık ramazan için yardım yapıyo onlara ödeme yaptım
simila hamilelik nasıl
benim bugün aklımda birşey yok dünden biber dolma var bakalım uydurma bişe yaparım

Hamilelik 2.3 gundur ii gidiyo.onun oncesinde bunalimdaydim.gerci kizlar rahar rahat bunalima girmeme izin vermediler sagolsunlar :)

Cok yorgun hissediydm kendimi.evi supuremedim kac gun.oyle yattim aksama kadar.aciktigimda bisey yemezsem hemen midem bulaniyo, yiyince geciyo.simdillik cok sukur

Ben çok yogunum banka zaten yoğun bide üstüne kaymakamlık ramazan için yardım yapıyo onlara ödeme yaptım
simila hamilelik nasıl
benim bugün aklımda birşey yok dünden biber dolma var bakalım uydurma bişe yaparım

Esin en son is kazasi gecirmisti.isten mi cikardilar noldugunu anlattigin sayfaya daha gelemedim :/

evet işten çıkarıldı malesef iş arıyoruz şimdi. birkaç ay daha dursaydı müdürü iyi olacaktı. kasımda zaten askere gitmeyi planlıyordu. neyse artık vardır bundada bir hayır

hu huuuuu alttaki bayanlar hayırlı geceler :))))
bende sahuru bekliyorum hamur yoğurdum gözleme yapıcam birazdan...

Selam kızlar...

Bugun de doğurmadım merakta bırakmayım sızı dedım Annem geldı sabah, beraber işe koyulduk hemen sonra hastaneye gıttık derken gelemedım... Elifim atak yaptı teyzoşları 3 kg 80 gr olmus boyumuzda 51 cm mıs
Nst de sancım cıktı, doktor hıssetmıyormusun dedı dedım oyle aman aman degıl dun cok yoruldum ona bagladım dedım...
Ama kuzucuk daha kafasını kanala sokmamıs, haftaya pazartesı gorusuruz dedı, yanı gelesı yok demıstım ben sıze, rahatı buldu hanım ıcerde En gec 3 agustosa kadar gelmesını beklerız gelmezse o gun sezeryanla alırız daha fazla beklemek yaramaz bebege dedı...
Bilin bakalım 3 agustos nee kadir gecesiiii...
Kızımın gelemeye nıyetı yoksa anlıcam kı hatun kadir gecesı gelmek ıstıyor, hayırlısı bakalım hakkımızda...
Şurda hepi topu 10 gunum daha var keyfını cıkarmak ıstıyorum ınsallah...

Gecmısı okudum ama suan uykusuzluktan bayılmak uzereyım, yarın fırsat bulursam gelırım ınsallah, öpülldünüz tombul yanaklı kızım tarafından

günaydın hatuniçeler
aydasu bu kız çok tombik duruyo ve boyu uzun 51 cm maşallah ortalamanın üstünde sanırım
bizim bebiş de 51 cm doğdu ablası 52 cm di yaşıtlarından hatta ondan 1 yaş büyük olanlardan bile uzun yanyana gelince maşallah
senin kızda sanırım selvi boylu olacak minyon filan değil

Günaydın..
Biz 3 gündür dışarlardayız benim oğlan gezmelere alıştı bugün yine dışardayız. 4 . gün yemekte hazıra konuyorum PAzar mahalle iftarı p.tesi hastane yemeği dün annemde yedik parka çıktık, bugün yine mahalle iftarı arkadaşlarla birlikte. Batu beyde 12 lere kadar uyanık kalıyo bizle birlikte maşalalh sübhanallah hiç üzmeden ortama uyum sağlıyo kuzum.. Evide otel gibi kullanıyoruz. Berbat bi durumda şuan ama olsun napim.

Aydasu maşallah ya nekadar net fotoğraf. Tontini yanaklı bi prenses geliyo. KAdir gecesi doğsa ne süper olur.

oohh pingu tadını çıkar keyfine bak boşver evi
benim evi görsen halı filan yok 10 gündür her yer açık sil süpür ertesi gün aynı oluyo büyük bi temizlik lazım ama yapan kim h.sonuna kadar mecbur bitircem misafirden önce bayrama pek bşy kalmaz büyük işleri bitirirsem rahat ederim

Daphne gibi kırklamam lazım evi ama vakit yok hanzade ya. Batuda artık sürünüyo yerde komando gibi. Popoyu kaldırıp emekklemiyo ama çok tatlı sürünüyo Yerlerin hep temiz olması gerek.

daphne şükür kavuşturana evi mis gibi yaptın keyfini sür şimdi işe de gitmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…