Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
landfloves süper bi haber bayarmda yeni evinizde olacaksınız demek
artena tarifler için teşekürler canım yoğurtlu pancar turşusunu özellikle merak etim

haftaya bana da iftara misafir gelicek evlendiğimizden beri ilk defa iftarda misafirimiz olcak ben de szin menülerden kopya çekiim bari

zahtercim teşekkür ederim canım şimdi baktım da google amcada çıkıyoruz sevindirik oldum :21:
bi de müşteri çıksa herkes nasıl sipariş alıyo anlamıyorum
kaynım site açmayı düşünüyo o zaman daha çabul müşteri çıkar diyo ama ben şimdilik gerekli bulmuyorum

Günaydın :KK3:

Ben burdayım. Pancar salatasını seveceğine eminim hanzade. Yapımı o kadar kolay ki, benim dolapta 3 kavanoz turşu var tedarik olsun diye. :KK1:

Ben evdeyim. Bu sabah erken kalktım nedense. Normalde sabah namazını kılıp yatar, öğle ezanına kadar uyurdum. Bugün nasıl geçecek?:26:

Bugün adetim 1 gün geçti. 1 tane normal test, 1 tane erken gebelik testi yaptım ama negatif. Karnım da ağrıyor zaten. :KK25:

Günaydın :KK3:

Ben burdayım. Pancar salatasını seveceğine eminim hanzade. Yapımı o kadar kolay ki, benim dolapta 3 kavanoz turşu var tedarik olsun diye. :KK1:

Ben evdeyim. Bu sabah erken kalktım nedense. Normalde sabah namazını kılıp yatar, öğle ezanına kadar uyurdum. Bugün nasıl geçecek?:26:

Bugün adetim 1 gün geçti. 1 tane normal test, 1 tane erken gebelik testi yaptım ama negatif. Karnım da ağrıyor zaten. :KK25:

sen çalışmıyosun evdesin di mi
nerde oturuyodunuz
çocuk istemeye başladın galiba heves yaptığına göre

soruları sıraladım ama :KK1:

Ha yok ben öğretmenim. :KK1:

İstanbuldayım. Çocuğu Şubat'tan beri istiyoruz ama daha kısmet olmadı. Doğum iznine uysun diye çok uğraştık ama olmayınca olmuyor. Artık izne uysa da uymasa da akışına bıraktık napalım. :KK31:

Ha yok ben öğretmenim. :KK1:

İstanbuldayım. Çocuğu Şubat'tan beri istiyoruz ama daha kısmet olmadı. Doğum iznine uysun diye çok uğraştık ama olmayınca olmuyor. Artık izne uysa da uymasa da akışına bıraktık napalım. :KK31:

inşallah hayırlı zamanda gelir canım yaz tatilinden önce doğursan doğum izni+yaz tatili birleşse ne süper olur ama çocuk baya büyümüş olur

kızlar önümüzdeki ay eşimin doğum günü ne yapsam bilemedim
yaa eskiden daha yaratıcıydım farklı şeyler yapardım herkes de beğenirdi evlendikten sonra duygularımı mı kaybettim acaba :26:
gerçi bu 9. doğum günü bi o kadar sevgililer günü yıldönümleri aklıma artık değişik şeyler gelmiyo fikir verin bana

similla gibi pasta yapmak istiyorum ama kalabalık bi organizasyon olursa o zaman hazır almak zorunda kalabilirim ya güzel olmazsa diye

Günaydınn..

Biz dün işyerinin düzenlediği organizasyonda yemeğimizi yedik, Batuyuda götürdük. ORdan arkadaşlarla tatlı yemeye gittik batu maskot oldu kucaktan kucağa :KK16:

Hanzade ben geçen dayımları yemeğe aldığımda ahsenin size yaptığı yoğurtlu patlıcandan yaptım çok lezzetliydi.

Artena bizim bi tanıdık öğretmen tam denk getirdi valla nasıl olduysa doğum izni bitti yaz tatili girdi kocaman olacak bebişi işe başladığında süper.

selam kızlarrr
Hastane yollarına düştük sabahtan sonuçları gösterdik biyopsi için hala gün beklemekteyiz. Allah bu devlet hastanelerine kimseyi muhtaç etmesinnnn

bi aksilik olmazsa cuma akşamı iftara arkadaşları alıcam toplam 10 kişi oluruz sanırım menü için yardımcı olur musunuz

çorba
islim kebabı (arkadaşın isteği üzerine)
pirinç pilavı
kaşarlı patates püresi
salata
etli kuru biber dolması (ortaya)
börek (neli olacağına karar vermedim yardımcı olursunuz)
yoğurtlu meze (bunun da ne olacağına karar vermedim)
güllaç

tatlım menü süper ama püre yerine fırında baharatlı veya kremalı patates yapsan daha güzel olur. Pazar günü misafirlerime bende islim yaptım yanına fırında patates çok yakıştı birbirine... Yoğurtlu sarımsaklı közlenmiş patlıcan+biber salatasıda çok güzel olur hatta marketlerde Tat'ın falan biber patlıcan hazır közlenmiş karışık salatası var al ondan yoğurtla gitsin çok lezzetli oldu geçen yaptım. Börek için çok uğraştırıcı bişey yapma bence zaten hiç yenmiyor menünde çok zengin zaten.

fikirleriniz için teşekkürler değerlendiricem ama menüyü bırakın doğum gününe gelin fikriniz yok mu siz neler yaptınız kocalarınıza

kızlar önümüzdeki ay eşimin doğum günü ne yapsam bilemedim
yaa eskiden daha yaratıcıydım farklı şeyler yapardım herkes de beğenirdi evlendikten sonra duygularımı mı kaybettim acaba :26:
gerçi bu 9. doğum günü bi o kadar sevgililer günü yıldönümleri aklıma artık değişik şeyler gelmiyo fikir verin bana

similla gibi pasta yapmak istiyorum ama kalabalık bi organizasyon olursa o zaman hazır almak zorunda kalabilirim ya güzel olmazsa diye

nazar değdi duygu ve sürprizlerine canım:KK1: 15 gün sonra benimde doğum günüm eşim dün akşam diyoki ne alim hediye ne istersin :KK53: deli ya ne anladım ben ondan, hiç sürpriz vs beceremez aklına bile getiremez:KK51:bende düşüneyim söylerim sana dedim :)
hal böyle olunca bende ona hiç doğum günü kutlamam sürpriz de pek yapmam gelirken pasta al derim alır bende afiyetle yerim :))
bence pasta işine hiç girme hazır al gitsin bide tutturamazsın falan boşver:KK34:

Son düzenleme:
Artena bizim bi tanıdık öğretmen tam denk getirdi valla nasıl olduysa doğum izni bitti yaz tatili girdi kocaman olacak bebişi işe başladığında süper.

İşte ben bu aya kadar hamile kalabilseydim benim de öyle olacaktı. Artık doğum iznine uymaz. Kredi ödediğimiz için ücretsiz izne de çıkamam. :KK14: Bakalım, sağlıkla olsun doğsun da bi çaresi bulunur.

Hanzade, eşimin geçen seneki doğum gününde 100 dilde seni seviyorum yazılı 100 tane post-it ile yatak odamızın bir duvarını kaplamıştım. Bi kaç tane mum da yakınca çok güzel görünmüştü ve eşim bayılmıştı. Nacizane fikir. :KK16:

oooo artena çoookk romantikmiş duvar kağıdı mı hala duruyo mu

Yok ya, şu normal kırtasıyede satılan yapışkanlı, renkli, küçük kağıtlar işte. Kalpli olanlarından tabi kii:KK16:

$9b4e58949ca09fd1fa3bb74aca3d1110.jpg

Son düzenleme:
günaydın kızlar

mesainin yarısı bitti ama yine de günaydın :KK53:

artena evin ve mamaların çok güzel

X