- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.061
Günaydın
Ben burdayım. Pancar salatasını seveceğine eminim hanzade. Yapımı o kadar kolay ki, benim dolapta 3 kavanoz turşu var tedarik olsun diye.
Ben evdeyim. Bu sabah erken kalktım nedense. Normalde sabah namazını kılıp yatar, öğle ezanına kadar uyurdum. Bugün nasıl geçecek?:26:
Bugün adetim 1 gün geçti. 1 tane normal test, 1 tane erken gebelik testi yaptım ama negatif. Karnım da ağrıyor zaten.
Ha yok ben öğretmenim.
İstanbuldayım. Çocuğu Şubat'tan beri istiyoruz ama daha kısmet olmadı. Doğum iznine uysun diye çok uğraştık ama olmayınca olmuyor. Artık izne uysa da uymasa da akışına bıraktık napalım.
bi aksilik olmazsa cuma akşamı iftara arkadaşları alıcam toplam 10 kişi oluruz sanırım menü için yardımcı olur musunuz
çorba
islim kebabı (arkadaşın isteği üzerine)
pirinç pilavı
kaşarlı patates püresi
salata
etli kuru biber dolması (ortaya)
börek (neli olacağına karar vermedim yardımcı olursunuz)
yoğurtlu meze (bunun da ne olacağına karar vermedim)
güllaç
kızlar önümüzdeki ay eşimin doğum günü ne yapsam bilemedim
yaa eskiden daha yaratıcıydım farklı şeyler yapardım herkes de beğenirdi evlendikten sonra duygularımı mı kaybettim acaba :26:
gerçi bu 9. doğum günü bi o kadar sevgililer günü yıldönümleri aklıma artık değişik şeyler gelmiyo fikir verin bana
similla gibi pasta yapmak istiyorum ama kalabalık bi organizasyon olursa o zaman hazır almak zorunda kalabilirim ya güzel olmazsa diye
Artena bizim bi tanıdık öğretmen tam denk getirdi valla nasıl olduysa doğum izni bitti yaz tatili girdi kocaman olacak bebişi işe başladığında süper.