- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
- Konu Sahibi landfloves
- #34.041
Zahter Allah beterinden korusun nedir bu başınıza gelen talihsiz olaylar kuzum ya.. Hanzadenin dediği gibi bu arada askere gider gelir aradan çıkar gelincede işallah sağlam bi iş bulur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanzade vala whatsuptada değiller. Daphne temizlik yapıyo özdenin işleri birikmiş siyahdenizden ses yok miracle annesinde
aydasu bilmiyorum ama netten araştırdım ben de poşetli saklayacaksan 2 ay dayanırmış ama 2 ayı geçtikten sonra yenmesini pek tavsiye etmiyolar sen zaten 1 haftaya doğrursun yapabilirsin bence hemen paketlersin hava almaz zaten insan lar hatıra olsun diye saklıyo genelde yemeye kıyamıyolar
bi aksilik olmazsa cuma akşamı iftara arkadaşları alıcam toplam 10 kişi oluruz sanırım menü için yardımcı olur musunuz
çorba
islim kebabı (arkadaşın isteği üzerine)
pirinç pilavı
kaşarlı patates püresi
salata
etli kuru biber dolması (ortaya)
börek (neli olacağına karar vermedim yardımcı olursunuz)
yoğurtlu meze (bunun da ne olacağına karar vermedim)
güllaç
Artena evini ve mamalarını çok beğendim
artena evini çok beğendim çok ferah sade ve zevkle döşenmiş huzurlu sağlıklı günlerde oturun
bi aksilik olmazsa cuma akşamı iftara arkadaşları alıcam toplam 10 kişi oluruz sanırım menü için yardımcı olur musunuz
çorba
islim kebabı (arkadaşın isteği üzerine)
pirinç pilavı
kaşarlı patates püresi
salata
etli kuru biber dolması (ortaya)
börek (neli olacağına karar vermedim yardımcı olursunuz)
yoğurtlu meze (bunun da ne olacağına karar vermedim)
güllaç