- Konu Sahibi landfloves
- #34.021
Maşallah kuzuya hanzade çok tatlı. Allah ailesiyle birlikte güzel bir ömür nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşnak böreği
magnolia puding
Selam kızlar;
Kaç gündür kayınvalidemin yanındaydık. Yazamadım hiç. Kayınvalidem-kayınpederim iyidir, hoştur ama sıkıldım biraz. Oruçlu olunca günler geçmek bilmedi resmen. Dün akşam gelince evimin duvarlarını öpesim vardı nerdeyse
Ocwmays, senin kızın kıyma kaçırma operasyonuna çok güldüm.
Miracle, eşine çok geçmiş olsun.
Hanzade, Allah Deniz bebeğe uzun ömür versin.
Aydasu, takım tutuyor musunuz bilmiyorum ama ben hep bugün bebeğim olsun isterdim. 19.07 Fenerbahçeliler günü ya.
Menünün fazlası var eksiği yok bence. Menüyü görünce tatlı tarifi isteyecektim ama yazmışsın zaten. O zaman Boşnak böreği tarifi istiyim, çok severim.
Artena insanın evi gibisi yok valla. Seni en iyi ben anlarım. Bende yuvama yeni kavuştum çok şükür.
İşin garibi ben annemin evindeyken de aynı duygular içindeyim daphne :26: Evim de evim Eşim çok kızar bu duruma. Evdeyken "hadi dışarı çıkalım, hadi memlekete gidelim annemi özledim"; bi yere gidince de "evimi özledim, dönelim"
Bu arada benim de yarın akşam misafirim gelecek. 4 kişi oluruz. Çok bişey yapmayı düşünmüyorum ziyan olmasın diye.
Kremalı tarhana çorbası
Pirinç pilavı
Milföylü tavuk
Taze fasulye
Göbek salata
Mozaik pasta
İyi midir?
O değilde bu aydasu ne zaman doğuracak ben en çok onu merak ediyorum
selam kızlar nasılsınız..
aydasu doğur artık kızz
hanzade hayırlı olsun kuzum sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah Deniz hanım
kızlar bu akşamda iftara misafirim var menüm yeterli mi?
mercimek çorbası
kurufasulye
islim kebabı
şehriyeli pilav
boşnak böreği
közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası
mevsim salatası
turşu
iftariye tabağı(kayısı,hurma,zeytin,peynir çeşitleri)
tatlı olarak
magnolia puding
Artena ben tutmuyorum canım ama esım fenerlı bak hıc aklıma gelmemıstı o
ınsanın kendı evı gıbısı yok demı...
Kızlar neden bılmıyorum ama ıcıme doğumla ılgılı doğan tek sey 25 temmuz o gun doğurdum doğurdum yoksa takvımı doldururum ben demedı demeyın
Terem menü güzelmiş canım. Ahsen ya hala senin kıza gülüyorum. Kıymayı nasıl götürmüş duşa kabinin içine koymuş o kadarcık boyuyla zilli
oooh hanzade ne güzel antremanda yapmışsın ne güzeldir minicik bir bebeğe bakmak, dokunmaya kıyamaz insan.
bu arada bebeği doğunca hiç yıkamayıp ertesi gün mü yıkamışlar? eeee üstündeki o sıvılar falan nooldu? bende hemen yıkanmamasının iyi olduğunu duymuştum ama bikaç saat yıkanmaz sanmıştım bir günmüymüş
ayy ahsenin pıtırcıkk bide yürümeye başlasın bakın o zaman annesini nasıl dört döndürecek etrafında. anlattığı kadarıyla ve resimlerinde gördüğüm kadarıyla ne isterse yaptıracak dediğim dedik bi kız olacak gibi
oooh hanzade ne güzel antremanda yapmışsın ne güzeldir minicik bir bebeğe bakmak, dokunmaya kıyamaz insan.
bu arada bebeği doğunca hiç yıkamayıp ertesi gün mü yıkamışlar? eeee üstündeki o sıvılar falan nooldu? bende hemen yıkanmamasının iyi olduğunu duymuştum ama bikaç saat yıkanmaz sanmıştım bir günmüymüş
kızlar berra şuan bize resmen "ceee" yapıyor ya :)
bakmadığımızda da kızıyor çığlık atıyor