Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar;

Kaç gündür kayınvalidemin yanındaydık. Yazamadım hiç. Kayınvalidem-kayınpederim iyidir, hoştur ama sıkıldım biraz. Oruçlu olunca günler geçmek bilmedi resmen. Dün akşam gelince evimin duvarlarını öpesim vardı nerdeyse :KK9::KK9:

Ocwmays, senin kızın kıyma kaçırma operasyonuna çok güldüm. :emir_bebek:

Miracle, eşine çok geçmiş olsun.

Hanzade, Allah Deniz bebeğe uzun ömür versin. :nazar:

Aydasu, takım tutuyor musunuz bilmiyorum ama ben hep bugün bebeğim olsun isterdim. 19.07 Fenerbahçeliler günü ya. :KK51:

boşnak böreği
magnolia puding

Menünün fazlası var eksiği yok bence. Menüyü görünce tatlı tarifi isteyecektim ama yazmışsın zaten. O zaman Boşnak böreği tarifi istiyim, çok severim. :KK34:

Son düzenleme:
Selam kızlar;

Kaç gündür kayınvalidemin yanındaydık. Yazamadım hiç. Kayınvalidem-kayınpederim iyidir, hoştur ama sıkıldım biraz. Oruçlu olunca günler geçmek bilmedi resmen. Dün akşam gelince evimin duvarlarını öpesim vardı nerdeyse :KK9::KK9:

Ocwmays, senin kızın kıyma kaçırma operasyonuna çok güldüm. :emir_bebek:

Miracle, eşine çok geçmiş olsun.

Hanzade, Allah Deniz bebeğe uzun ömür versin. :nazar:

Aydasu, takım tutuyor musunuz bilmiyorum ama ben hep bugün bebeğim olsun isterdim. 19.07 Fenerbahçeliler günü ya. :KK51:

Menünün fazlası var eksiği yok bence. Menüyü görünce tatlı tarifi isteyecektim ama yazmışsın zaten. O zaman Boşnak böreği tarifi istiyim, çok severim. :KK34:

Artena insanın evi gibisi yok valla. Seni en iyi ben anlarım. Bende yuvama yeni kavuştum çok şükür.

Artena insanın evi gibisi yok valla. Seni en iyi ben anlarım. Bende yuvama yeni kavuştum çok şükür.

İşin garibi ben annemin evindeyken de aynı duygular içindeyim daphne :26: Evim de evim :KK34: Eşim çok kızar bu duruma. Evdeyken "hadi dışarı çıkalım, hadi memlekete gidelim annemi özledim"; bi yere gidince de "evimi özledim, dönelim" :KK17:

Bu arada benim de yarın akşam misafirim gelecek. 4 kişi oluruz. Çok bişey yapmayı düşünmüyorum ziyan olmasın diye.

Kremalı tarhana çorbası
Pirinç pilavı
Milföylü tavuk
Taze fasulye
Göbek salata
Mozaik pasta

İyi midir?

İşin garibi ben annemin evindeyken de aynı duygular içindeyim daphne :26: Evim de evim :KK34: Eşim çok kızar bu duruma. Evdeyken "hadi dışarı çıkalım, hadi memlekete gidelim annemi özledim"; bi yere gidince de "evimi özledim, dönelim" :KK17:

Bu arada benim de yarın akşam misafirim gelecek. 4 kişi oluruz. Çok bişey yapmayı düşünmüyorum ziyan olmasın diye.

Kremalı tarhana çorbası
Pirinç pilavı
Milföylü tavuk
Taze fasulye
Göbek salata
Mozaik pasta

İyi midir?

Benim annem alt katta oturuyor 1 saatten sonra eve kaçmak için vakit kolluyorum :KK1: Menü şahane :KK16:

O değilde bu aydasu ne zaman doğuracak ben en çok onu merak ediyorum :KK53:

Valla ben de cok merak edıyorum tepınıp duruyo ıcerde ama tık yok teyzesı :KK1:

selam kızlar nasılsınız..
aydasu doğur artık kızz
:KK49::emir_bebek::KK9:

hanzade hayırlı olsun kuzum sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah Deniz hanım:nazar::emir_bebek:

kızlar bu akşamda iftara misafirim var menüm yeterli mi?

mercimek çorbası
kurufasulye
islim kebabı
şehriyeli pilav
boşnak böreği
közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası
mevsim salatası
turşu
iftariye tabağı(kayısı,hurma,zeytin,peynir çeşitleri)
tatlı olarak
magnolia puding

hey masallah menuye bak cok yorma kendını tatlım, menu harıka...

Hanzade cok seker bu beb ya masallah :nazar: Rabbım saglıklı sıhhatlı omurler versın...

Valla yok benım doğurasım kızlar :KK1:
mutfaga gıdıyom sımdı menulerı alalım yarına kopya cekerım belkı...

Bızım menu
Domates çorbası
Siron
Karışık kızartma

Artena ben tutmuyorum canım ama esım fenerlı bak hıc aklıma gelmemıstı o :KK1:
ınsanın kendı evı gıbısı yok demı...

Kızlar neden bılmıyorum ama ıcıme doğumla ılgılı doğan tek sey 25 temmuz o gun doğurdum doğurdum yoksa takvımı doldururum ben demedı demeyın :KK1:

Artena ben tutmuyorum canım ama esım fenerlı bak hıc aklıma gelmemıstı o :KK1:
ınsanın kendı evı gıbısı yok demı...

Kızlar neden bılmıyorum ama ıcıme doğumla ılgılı doğan tek sey 25 temmuz o gun doğurdum doğurdum yoksa takvımı doldururum ben demedı demeyın :KK1:

:) Sağlıcakla gelsinde aydasum geldiği gün önemli değil:KK16:

Terem menü güzelmiş canım. Ahsen ya hala senin kıza gülüyorum. Kıymayı nasıl götürmüş duşa kabinin içine koymuş o kadarcık boyuyla zilli :KK1:

büyüdü ya az önce de dayısına "cee" yapıyordu, daha 6 buçuk aylık ama şimdiki çocuklar bir başka. Erkenden öğreniyorlar herşeyi

oooh hanzade ne güzel antremanda yapmışsın ne güzeldir minicik bir bebeğe bakmak, dokunmaya kıyamaz insan.

bu arada bebeği doğunca hiç yıkamayıp ertesi gün mü yıkamışlar? eeee üstündeki o sıvılar falan nooldu? bende hemen yıkanmamasının iyi olduğunu duymuştum ama bikaç saat yıkanmaz sanmıştım bir günmüymüş

ben doğum esnasında uyanıktım herşeyi gördüm. Berra'yı aldılar suyla temizlediler sonra da pudra gibi bişey sürdüler

kızlar bişey söyleyeyim çok şaşıracaksınız. Bebek ilk doğduğu dakikada çocuk doktoru vücudundaki bütün delikleri kontrol etmek için böyle hortuma benzer bişeysoktu, burnuna, makatına falan. O esnada çok garip gelmişti hatta soracaktım da utandım :KK70:
sonra berra küveze girdiğinde bir tane bebek makat deliği olmadan doğmuş bu yüzden küvezdeymiş. Onu duyunca anlam verebilmiştim demek ki oluyormuş

ayy ahsenin pıtırcıkk bide yürümeye başlasın bakın o zaman annesini nasıl dört döndürecek etrafında. anlattığı kadarıyla ve resimlerinde gördüğüm kadarıyla ne isterse yaptıracak dediğim dedik bi kız olacak gibi

aynen öyle biliyo musun? Her istediğiğni yaptırıyor şuanda bile. Eline telefonu alıp ağzına götürüyodu, abim elinden aldı kıyameti kopardı nasıl cıyak cıyak ağlıyo. Sonra başka bişey verdik kabul etmedi, oyuncak telefonu verdik kabul etmedi zırıl zırıl ağladı. En sonunda telefonu verdik saniyesinde sustu, bi kaç dk oynadı sonra kandırdık başka şey verdik

şimdilerde huyuna gidiyoruz ama biraz büyüynce böyle yapmam yani her istediğini vermem tepeme çıkar valla. İstediği kadar ağlasın. Her ağladığında dediğinin yapıldığını bilmesi onu şımartır, çekilmez bi durum

oooh hanzade ne güzel antremanda yapmışsın ne güzeldir minicik bir bebeğe bakmak, dokunmaya kıyamaz insan.

bu arada bebeği doğunca hiç yıkamayıp ertesi gün mü yıkamışlar? eeee üstündeki o sıvılar falan nooldu? bende hemen yıkanmamasının iyi olduğunu duymuştum ama bikaç saat yıkanmaz sanmıştım bir günmüymüş

ben doğum esnasında uyanıktım herşeyi gördüm. Berra'yı aldılar suyla temizlediler sonra da pudra gibi bişey sürdüler
kızlar bişey söyleyeyim çok şaşıracaksınız. Bebek ilk doğduğu dakikada çocuk doktoru vücudundaki bütün delikleri kontrol etmek için böyle hortuma benzer bişeysoktu, burnuna, makatına falan. O esnada çok garip gelmişti hatta soracaktım da utandım :KK70:
sonra berra küveze girdiğinde bir tane bebek makat deliği olmadan doğmuş bu yüzden küvezdeymiş. Onu duyunca anlam verebilmiştim demek ki oluyormuş

kızlar berra şuan bize resmen "ceee" yapıyor ya :)
bakmadığımızda da kızıyor çığlık atıyor :KK70:

ben çıkacam mesaim bitti artenanın evine bakim, hanzadenin bebişe bakim ona bakim buna bakim derken çıkamadım.

dafhne nedense banada çok uslu olacakmış gibi geliyor, annemin ahlarından biri bile tutmuşsa ele avuca sığmayan bir bebekte olabilir tabi.. hep derdi Allah sana senin gibi çocuk versin başkada bişey demiyorum diye. :KK53:

ay ahsen deliklerimi kontrol ediyorlar gerçekten ne kadar ilginç :KK70:

kızlar berra şuan bize resmen "ceee" yapıyor ya :)
bakmadığımızda da kızıyor çığlık atıyor :KK70:

yerim ben onu yaaa tatlı cadı

neyse ben çıkıyorum, iyi akşamlar herkese

ne yemek yapacağımı bilmiyorum canım bişey yemekte istemiyor yapmak ta istemiyor, eşimi aradım söyledim tamam gelirken kızarmış tavuk alırım dedi, hayııııııııııııııııır dedim alma sakın.. ne zaman canım yemek yapmak istemiyor desem kızarmış tavuk alayım der, aklına bi bu geliyor, bide makarna yap demek geliyor. yazık oruç adama makarna mı yedirecem. bişeyler yapmam lazım.

günaydın hanzade

mesai başladı bugün işler çokkkk

landfloves senin kuzu tekmelere erken başlamış ben daha yeni yeni hissediyorum

herkes iyidir umarım

optum

İn cin top oynuyor dicem onlar bılem kalmamıs :KK53:
Nerlerdesınız sız?
Şurda pazartesıyı ıple cektım demı hıh işte :63:

Neyse çıkmadan bı yazayım dedıydım bende...
Birazdan çarsıya gıtcem, bebek kurabıyesı ıcın poşet kurdele falan bakıcam...
Sonra hemen oyalanmadan donmem lazım, bugun esımın doğum gunu, harıka bı menu hazırladım en sevdıgı yemeklerden olusan ınsallah yetıstırebılırsem onları yapıcam...

Menum şöyle

Ezogelın çorbası
Zeytınyaglı yaprak sarması
Keşkek
Fırında tavuklu patates
Nohutlu pilav
Ve kendı ellerımle pasta yapıcam bitaneme inşallah...
Bı de ayakkabı aldım gecen cıktıgımda cok sasırcak esım, hıc bıse beklemıyor cunku bu halımle, onu mutlu gormek benım en buyuk mutlulugum olur...

Bu aksam esımle son yalnız aksamımız...
Yarın sabah annem gelıyor... Ve yarın doktorda randevumuz var...
Ben hala aynıyım kızlar, hala doğurcak gıbı degılım, sek sek sekıyorum takvım 12 gun dıyor :KK52:
Bakalım hayırlısı artık...

Biz kaçtık kızımla işimiz çok, ben ugrarım arada da burda olurmusunuz bılmem :44:
Hadi öpüldünüz...

Günaydın..
Aydasu karnın burnunda hem dışarı çıkacaksın hem bu kadar yemek mi yapacaksın :KK53: Bide sarma saracak hey Allah'ım. Yarın doğurursun bu yorgunlukla ben sana diyim.

AA ahsen delikleri kontrol mu ediyolar bilmiyodum bunu.

Günaydın herkese bu hafta bizim için kötü bitti annem pazarda cüzdanıni caldırdı eşimi de şu iş kazası yüzünden işten çıkardılar raporu bugün bitti ama henüz evrakları görmedik noterle gelecekmis ne bahane gösterdiler bilmem

artena evini çok beğendim çok ferah sade ve zevkle döşenmiş huzurlu sağlıklı günlerde oturun

aydasu dikkat et canım yorma kendini son günlerin pırt diye çarşıda pazarda doğuruvericen heee :KK53:

zahter canım ne bu üzerinizdeki uğursuzluk anlamadım gitti canım yaa inş.düzelir artık herşey bence eşin çıkmışken işten bir an önce askerliğini yapıp gelsin

X