Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ben hala batuyu tek başıma yıkamadım hep annem yıkar yada birlikte yıkarız. Çok hareketli elimden kaydırıcam diye korkuyorum. Anam olmasa napardım bilmem ya Allah razı olsun.

Ben hala batuyu tek başıma yıkamadım hep annem yıkar yada birlikte yıkarız. Çok hareketli elimden kaydırıcam diye korkuyorum. Anam olmasa napardım bilmem ya Allah razı olsun.

tabi ki allah annelerimizi eksik etmesin ama sen de yapabilirsin niye kaysın kimler yapıyo beceriyo sen hayli hayli yaparsın

selam kızlar nasılsınız..
aydasu doğur artık kızz
:KK49::emir_bebek::KK9:

hanzade hayırlı olsun kuzum sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah Deniz hanım:nazar::emir_bebek:

kızlar bu akşamda iftara misafirim var menüm yeterli mi?

mercimek çorbası
kurufasulye
islim kebabı
şehriyeli pilav
boşnak böreği
közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası
mevsim salatası
turşu
iftariye tabağı(kayısı,hurma,zeytin,peynir çeşitleri)
tatlı olarak
magnolia puding

hanzade hayırlı olsun bebeniz. Sağlık büyüsün inş
oh maşallah bebeğin hizmetini de yapmışsın daha ne olsun :))

ben bebeği tutmayı bile beceremiyodum berra minicikti zaten. 40. dan sonra herşini ben yaptım kimseye de muhtac olmadım şükür
şimdi eşim bile tek başına banyosunu yaptırıyo, altnı alıyo herşeyini yapıyo o da

sağol terem darısı başına artık
menü yeter de artar bile bence kuru fasulye varken çorbaya bile gerek yok ama iftarda gerekiyo işte ellerine sağlık
benim hiç yemek yapacak halim yok ne yapsam bilemedim kardeşimde var ama yapmak zorundayım galiba

hanzadeeee kuzum bebişiniz hayırlı olsun

bebek şekeri malzemelerini tam olaraka nerden alıyorsunuz eşim pazartesi istanbula gelecek iş için belki ona aldırabilirim

teremm hoşgeldin kuzum menü harika magnolia pudingi anlayamadım ama o da çok güzeldir eminim

Terem menü güzelmiş canım. Ahsen ya hala senin kıza gülüyorum. Kıymayı nasıl götürmüş duşa kabinin içine koymuş o kadarcık boyuyla zilli :KK1:

eminönünden canım şark han var orda br sürü dükkan var özellikle acar diye biyer var oraya mutlaka baksın çok çeşit var onlarda hem fiyatları iyi

bu arada ahsen demişken unuttum galiba yazmayı blgun çok cici olmuş canım devamını bekliyoruz

eminönünden canım şark han var orda br sürü dükkan var özellikle acar diye biyer var oraya mutlaka baksın çok çeşit var onlarda hem fiyatları iyi

tamam canım çok saol umarım gidebilir genelde toptancıların olduğu semtlere gidiyo ama buradaki fiyatlarla çok fark var orada

kızlar hep soruyodum bebeğim olunca ağlarsa uyku arasında duyar mıyım diye dün onu farkettim yarım 15 dk da yarım saatte bazen saatte her gık demesine sıçrayıp kalktım eltim şaşırdı sabah işe gidicen uyu diyo ama yok maşallah hemen duyup kalkıyosun diyo ama hem çocukla uykusuz kal hem sabah işe gel hiç çekilmez elif işin çok zor kuzum nasıl dayanıyosun
kaç kere altını değiştirdim 2 keresinde değiştirirken tam bezini aldım yenisini koyucam o sıradı işedi çok komikti :KK1:

oooh hanzade ne güzel antremanda yapmışsın ne güzeldir minicik bir bebeğe bakmak, dokunmaya kıyamaz insan.

bu arada bebeği doğunca hiç yıkamayıp ertesi gün mü yıkamışlar? eeee üstündeki o sıvılar falan nooldu? bende hemen yıkanmamasının iyi olduğunu duymuştum ama bikaç saat yıkanmaz sanmıştım bir günmüymüş

ayy ahsenin pıtırcıkk bide yürümeye başlasın bakın o zaman annesini nasıl dört döndürecek etrafında. anlattığı kadarıyla ve resimlerinde gördüğüm kadarıyla ne isterse yaptıracak dediğim dedik bi kız olacak gibi

LANDFLOVES ertesi gün yıkıyolarmış o üzerindeki tabaka çok önemli ve faydalıymış onlar için ama öyle pis olmuyo getirdiklerinde biraz silip temizliyolar sanırım giydirilirken filan izledik saçlarında hep o beyaz şeylerden vardı baya saçlı bizim kız simsiyah taradılar giydirirken görmen lazım hem de yıkanmadığı halde mis gibi kokuyo

X