- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.681
çok şükür ya anneler olmasa işimiz harap
şimdi iki sokak üstüne taşınacağız daha da güzel olacak
MAşallah berrayaaa. Batu daha baybay yapamıyo ya annem hergün sabah öğlen arkamdan yaptırtıyo her gidene yaptırıyoruz ama öğrenemedi. buruna bip yapıyo bazen canı isterseyüzümü oksamasına yanaklardan tutup kendine çekmesine bayılıyorum Kendince öpüyo sanki bide ağzını açıp yüzmüze salyalarını bırakıyo Ahsen zorluklarını yaşıyoruz ama iyiki doğurmuşuz bu yawruları beee...
Aradım mesken müdürlüğünü ağzıma geleni saydım. Hemen ustaları göndermişler jet hızıyla. Annemlerde akşam kaza geçirmiş. Kırmızı ışıkta dururken serserinin biri arkadan çarpmış. Annemin boynu zedelenmiş. Bizede haber vermemişler iftar saati diye.Üst üste aksilikler geldi. Hayır olsun diyorum artık...
günaydınnnn kızlarrrr
nasılsınız?
ben telimden rahat giremiyorum buraya. burdaki yazışmaları özledim pc başında yayılıp saatlerce vakit geçirmeyide şimdi kağandan hiç fırsatım olmuyo kv dedyim burda pc var bi kaç gün daha burdayım galiba sonra eşimi yüksekovaya yolculayacağımnasipse bayram sonunada bizi alır yanına tabi annemde benle gelicek bi kaç ay kalır sonra ablama geçer öyle öyle idare edicez keşke gelip hep bende kalsa hakkaride arkadaş olur bana ama o d a fazla kalmaz biliyorum....
bende pek bi havadis yok hayat devam ediyor babamdan sonra bi yanım hep buruk gün içinde defalarca burnumun direği sızlıyor içimi özlem kapladı artık Allah yardımcım olsun.
aydasuuuu çok az zamanın kalmış canım yaa. doğurmadan arıcam seni:26:
günaydın kızlar
landfloves, çok sevindim ev almanıza. Hayırlısıyla sağlıkla oturun inş. O tapu olayı hep öyle ya. O aksilik olmasaydı başka bişey kesin çıkardı yani. Tıkır tıkır işi halolanı daha görmedim ben:)
aydasu, canım sen de anneni bir an önce çağır bence. Bebeklerin yüzde 80 i 38. haftanın içinde doğar. Kız bebekler de pek beklmez derler. Sıkılmaz annen, neden sıkılsın:)
superisi, sana özendim valla ne güzel gezmişsiniz. Gecen yıl biz de maaaile Ege'yi turlamıştık. Ben Karadeniz'liyim, orayı da çok çok severim ama Ege çok başkaydı ya tadına doyamadım. Hele o deniz varya yaktı kavurdu beni ama giremedim malesef:)) Ülkemizin her yeri güzel
daphneciğim sen de hala evine geçememişsin, bu ustalar hep böyle. Biz de üç usta yüüznden 2 hafta erteledik taşınmayı. Bi türlü gelmedi adiler. Ben de herşey tamamlanmadan taşınmak istemiyorum. Valla ev aldı başını gidiyo, 2 aydır topladık ettik, ortada eşyam yok düşün koltuklarımın kırlentlerini bile kaldırmıştık, kafayıı yiyorum evde hareket alanımız bile yok. Mutfağımda bile herşeyi kaldırdım ya çıldırıcam artık. Mayısın sonunda teslim edilecekti anahtarlar, temmuz geldi de geçiyo.
ahsen dubleksmi eviniz ne şiriin. Çatıkatı blog yaz google bak o bayanında evi aynı dubleks merdiven altını çok güzel değerlendirmiş çk tatlı bi evi var vaktin olursa eski postlarını incele.
O evde berrayı daha çok kollaman gerekecek ama dimi merdivenler tehlikeli yüürümeye emeklemeye başlayınca
Aradım mesken müdürlüğünü ağzıma geleni saydım. Hemen ustaları göndermişler jet hızıyla. Annemlerde akşam kaza geçirmiş. Kırmızı ışıkta dururken serserinin biri arkadan çarpmış. Annemin boynu zedelenmiş. Bizede haber vermemişler iftar saati diye.Üst üste aksilikler geldi. Hayır olsun diyorum artık...
günaydın kızlaaaarrr...
paşamla biz geldik.gerçi kendisi saat 9 dan beri anasını uyandırmak için içeride baya bi çaba sarfetti baktı annesi uyanmıyo bu sefer kendisi uykuya daldı
benim de sağ elimde hamilelikten dolayı sinir sıkışması olmuş çok ağrı ve uyuşukluk yaptı doktor bilek ateli verdi robocop gibi oldum
artena tekrar bize yazmana çok sevindim rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş.
daphne canım annenlere çok geçmiş olsun kuzum.
ahsen evinizde herşey gönlüne göre olsun inş kuzum.
landfloves inş kısa zamanda hallolur kuzum tapu işleri
kızlar inci taneleri butik diye blog kurdum ama henüz bşy eklemedim bakalım becerebilecek miyim bi ara müsait olunca yaptığım süsü bez pastayı filan eklicem bi de şu tütü eteğini yapıp eklerim inş.olur yaa face de sayfa da açıcam bilmiyorum sipariş verirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?