Eylül dostluğumuza burada devam (:

MAşallah berrayaaa. Batu daha baybay yapamıyo ya annem hergün sabah öğlen arkamdan yaptırtıyo her gidene yaptırıyoruz ama öğrenemedi. buruna bip yapıyo bazen canı isterse yüzümü oksamasına yanaklardan tutup kendine çekmesine bayılıyorum Kendince öpüyo sanki bide ağzını açıp yüzmüze salyalarını bırakıyo Ahsen zorluklarını yaşıyoruz ama iyiki doğurmuşuz bu yawruları beee...

Aradım mesken müdürlüğünü ağzıma geleni saydım. Hemen ustaları göndermişler jet hızıyla. Annemlerde akşam kaza geçirmiş. Kırmızı ışıkta dururken serserinin biri arkadan çarpmış. Annemin boynu zedelenmiş. Bizede haber vermemişler iftar saati diye.Üst üste aksilikler geldi. Hayır olsun diyorum artık...

Son düzenleme:
Ben yazın daha çok seviyorum örgü işini dikiş gibi döküntü filan da olmuyo
sofis geçenlerde aklıma geldin kagan senin vaktini aldıkça daha çabuk duruma alışacaksin

günaydın kızlaaaarrr...

paşamla biz geldik.gerçi kendisi saat 9 dan beri anasını uyandırmak için içeride baya bi çaba sarfetti baktı annesi uyanmıyo bu sefer kendisi uykuya daldı

benim de sağ elimde hamilelikten dolayı sinir sıkışması olmuş çok ağrı ve uyuşukluk yaptı doktor bilek ateli verdi robocop gibi oldum

artena tekrar bize yazmana çok sevindim rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin inş.

daphne canım annenlere çok geçmiş olsun kuzum.

ahsen evinizde herşey gönlüne göre olsun inş kuzum.

landfloves inş kısa zamanda hallolur kuzum tapu işleri

Son düzenleme:

:))ewt çok şükür
Batu diş çıkardı mı?

ben anneliğin tadını yeni yeni çıkarmaya başladım, zevkini sürüyorum artık
zor bir yanı pek kalmadı, uyku konusunu takmıyorum taşınınca çözücez çünkü inş
Berra emekliyor biliyo musun? Ama elleri yerine kafasını kullanıyo kafasıyla sürünüyo, yakında elleri de kaldırır
yürüteç çok tehlikeli ya herşeye asılıyor hep kontrol altında tutmak gerekiyo, kırılacak dökülecek şeyler ortadan kalktı bizde

hay Allah. Rabbim beterinden korusun
daphne benim de birini arayıp ağzıma geleni saymaya ihtiyacım var yani böyle strest atmak için

ben de sizin apartmanda oturuyomuş gibi yapıp arayıp sövebilir miyim? maksat bağırmak

ben de örgüyü severim
ama dümdüz örerim elbezi falan

onun dışında kanaviçe mi ethamin mi ne varya böyle çapraz çapraz işte onu yapmaya bayılırım

gunaydın kızlar
Ne gunaydını desenıze, ya ben yenı uyandım, gece uykular bolunuyor sonra uykuya dalmakta zorlanıyorum derken esım gıdınce bı uymusum yenı uyandım sersem gıbıyım hala... Elif uyandırmaya calıstı durdu benı ama yok acamıyom gozumu sonra basaramayınca o da uyudu anası gıbı ay uyandım bı baktım saat 12 hemen karnımı actım anneeeem uyuyon mu dedım ya bı gerınısı var gormelısınız, çok harıka bı duygu ya.. Resmen ıletısım kuruyoruz fındıgımla...

Gecmısı okudum sımdı alıntı kısmına gıdıyım

Selam güzel annelerrr ve annelerin güzel bebekleriiiii
Ahsen2im valla ben de egeliyim ama karadenizi çok sevdim. bizim istanbulda bulamadığımız o yardımsever candan insanlar hala var anadoluda... Bunu tekrar yaşamak çok güzeldi.. mesela Safranbolu'da hiçbir ücret almadan Safranbolu saat kulesine bakan,onun hikayesini anlatan bir amcayla tanıştık..ben ölünce sahipsiz kalır bu saat diye üzülüyordu.

Mesela arabamıza yağ koyan ama ne kadar ısrar etsek de asla ücret almayan Rizeliler...
Kastamonu'da müzedeki her şeyi uzaktan geliyoruz diye tek anlatan müze görevlileri,sıcaklıkları...

Sadece karadeniz'de tek bir ili sevemedim O da yeterince büyüdüğü için sıcaklığını kaybetmiş galiba...

Sofısım Allah yardımcınız olsun, evet dedıgın gıbı annen yanında olsa hem ona hem sıze ıyı gelır esın gececı oldugunda aklı da sızde kalmaz, ama dedıgın gıbı ablanla senın aranda gıdıp gelır artık...
Ben de senı arıcam canım konusalım ozledım sesını...

Ahsen pazartesı kontrolum var, ona gore cagırcam sanırım artık, kadıncagız sabırsızlanıyor gelmek ıcın, ay aradı sımdı Funda arar da doğurmus gelyom ben dıyo aynı zamanda gıdıyorduk fundayla da

Ahseeeen bayılırım merdıvenlı evlere ya, Rabbım huzurla oturmayı nasıp etsın ınsallah...

pingum ahsen dubleks deyınce benım de aklıma hemen ılkay geldı, tatlı kadın, keyıflı oluyor onu takıp etmek, evıne cok ozenıyor...

Canıım cok gecmıs Allah beterınden korusun...
Şu ramazanı da burnunuzdan daha fazla getırmeden halletsınler artık ya cıdden ustalarla calısmak zor ıs...

ay mıraclem de paşasıyla sabah bızım yasadıklarımızı yaşamıs okuyunca guldum bu arada gecmıs olsun canım, agrı yapar demı o sıkısıklık bole kasılma gıbı...
Ya bu hamılelık herkeste bısey yapıyor, benı sokakta goren oglun ne zaman doğcak dıyo sıvrıymıs karnım. Gecen hastanede teyzenın bırı oğlan ne zaman gelıyor dedı kız dedım aaaa burnun buyumemıs dıyo kız da burun buyur dıyo benım yuzumde bıse yok ama boynumda gogus kısmında hatta gobek delıgımde bıle mınık mınık bı suru et benı cıktı ve onlar gecmezmıs yakılarak alınırmıs, bazı bolgelerde kararma oldu hadı o doğumdan sonra gecermıs... Annelık sımdıden basladı valla...

Pingu, ahsen sız yazdıkca agzımın suyu akıyor bebıslerınıze, masallah en tatlı zamanları sımdı o şapırdattıkları agızlarına kurban...

Ya bu arada vafıden haberı olan var mı gorusen falan hıc gelmıyor ıyı mı kı?

daphne geçmiş olsun annenlere canım allah korumuş
ahsen bu ustalar böyle sürekli arayıp sıkıştırıcan yine de sallıyolar lanet olsun
superisi ne güzel gezdin valla en iyisini yaptın canım şimdi bebek vakti kocanı kırma

Valla daphne en güzelini yapmışsın sakin davranmak yaramıyo bağırıp sayacaksin
ahsen sende yap bence

kızlar inci taneleri butik diye blog kurdum ama henüz bşy eklemedim bakalım becerebilecek miyim bi ara müsait olunca yaptığım süsü bez pastayı filan eklicem bi de şu tütü eteğini yapıp eklerim inş.olur yaa face de sayfa da açıcam bilmiyorum sipariş verirler mi

Son düzenleme:

Hanzade böyle para kazanan çok insan var neden olmasın? Bebişlerimiz için de açarız ne kadar güzel olur
Ahsen ben senden de blog bekliyorum lütfeennn ilk takipçilerden biri olmayı hevesle bekliyorum

Kızlar elektriklerimiz verilmiş Bence bu ustaların ne halt ettiğini ne mühendisler nede şefleri bilmiyordu. Bunlarda nasıl olsa denetleyen yok diye işe geliyoruz diye kimblir nerelere başka işe gidiyordu. Neyse müdürlükteki şef ve mühendis defalarca aradı beni yapılan her şeyle ilgili bilgi verdiler. Annemelerinkiyle birlikte 3 dairede sorun varmış. Onlarda yarın sabaha hallediecekmiş. Hata onların için bile 2 tane mühendis göndermişler eve bu gün Bu güne kadar apartmandaki yöneticilerde dahil kimse bu adamlarla iletişim kurmamış. İyiki aradım yoksa daha çok sürünürdük biz. Akşam artık ödül olarak istediğim bir komşunun kapısını çalıp evlerinde iftar yapma hakkım var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…