- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
- #33.721
Selam güzel annelerrr ve annelerin güzel bebekleriiiii
Ahsen2im valla ben de egeliyim ama karadenizi çok sevdim. bizim istanbulda bulamadığımız o yardımsever candan insanlar hala var anadoluda... Bunu tekrar yaşamak çok güzeldi.. mesela Safranbolu'da hiçbir ücret almadan Safranbolu saat kulesine bakan,onun hikayesini anlatan bir amcayla tanıştık..ben ölünce sahipsiz kalır bu saat diye üzülüyordu.
Mesela arabamıza yağ koyan ama ne kadar ısrar etsek de asla ücret almayan Rizeliler...
Kastamonu'da müzedeki her şeyi uzaktan geliyoruz diye tek anlatan müze görevlileri,sıcaklıkları...
Sadece karadeniz'de tek bir ili sevemedim O da yeterince büyüdüğü için sıcaklığını kaybetmiş galiba...
mavişim oh ne güzel yapmışsınız harika bi tatil olmuş.bende oraları çoook görmek istiyorum artık erdem paşayla gideriz Allah nasip ederse...
Sofısım Allah yardımcınız olsun, evet dedıgın gıbı annen yanında olsa hem ona hem sıze ıyı gelır esın gececı oldugunda aklı da sızde kalmaz, ama dedıgın gıbı ablanla senın aranda gıdıp gelır artık...
Ben de senı arıcam canım konusalım ozledım sesını...
Ahsen pazartesı kontrolum var, ona gore cagırcam sanırım artık, kadıncagız sabırsızlanıyor gelmek ıcın, ay aradı sımdı Funda arar da doğurmus gelyom ben dıyo aynı zamanda gıdıyorduk fundayla da
Ahseeeen bayılırım merdıvenlı evlere ya, Rabbım huzurla oturmayı nasıp etsın ınsallah...
pingum ahsen dubleks deyınce benım de aklıma hemen ılkay geldı, tatlı kadın, keyıflı oluyor onu takıp etmek, evıne cok ozenıyor...
Canıım cok gecmıs Allah beterınden korusun...
Şu ramazanı da burnunuzdan daha fazla getırmeden halletsınler artık ya cıdden ustalarla calısmak zor ıs...
ay mıraclem de paşasıyla sabah bızım yasadıklarımızı yaşamıs okuyunca guldum bu arada gecmıs olsun canım, agrı yapar demı o sıkısıklık bole kasılma gıbı...
Ya bu hamılelık herkeste bısey yapıyor, benı sokakta goren oglun ne zaman doğcak dıyo sıvrıymıs karnım. Gecen hastanede teyzenın bırı oğlan ne zaman gelıyor dedı kız dedım aaaa burnun buyumemıs dıyo kız da burun buyur dıyo benım yuzumde bıse yok ama boynumda gogus kısmında hatta gobek delıgımde bıle mınık mınık bı suru et benı cıktı ve onlar gecmezmıs yakılarak alınırmıs, bazı bolgelerde kararma oldu hadı o doğumdan sonra gecermıs... Annelık sımdıden basladı valla...
Pingu, ahsen sız yazdıkca agzımın suyu akıyor bebıslerınıze, masallah en tatlı zamanları sımdı o şapırdattıkları agızlarına kurban...
Ya bu arada vafıden haberı olan var mı gorusen falan hıc gelmıyor ıyı mı kı?
kuzum valla aynı şeyleri yaşamışız
aynen aydasum bileğim acayip ağrıyo ama atel biraz hafifletti sanki doğumdan sonra geçer inş.
vafiyi bende çok merak ediyorum yaaa iş yerinden giremiyordu.nasıl gidiyo acaba hamileliği?
kızlar inci taneleri butik diye blog kurdum ama henüz bşy eklemedim bakalım becerebilecek miyim bi ara müsait olunca yaptığım süsü bez pastayı filan eklicem bi de şu tütü eteğini yapıp eklerim inş.olur yaa face de sayfa da açıcam bilmiyorum sipariş verirler mi
hanzade çok iyi yapmışsın senin elin çok yatkın böyle işlere ben sana bizim bebişlere yetiştir bize de yap diyordum hep hadi bi başla bakalım bol bol müşterilerin olsun..
selam kızlarr..herkese hayırlı günlerr
18 yıldır olduğu gibi özellikle bugünde boğazımda ve midemde kocaman bir yumru hissediyorum..
11 temmuz 1995 srebrenica katliamı
belki çoğunuz o günleri hayal meyal hatırlar cocuktuk bunlardan belki haberimiz yoktu..
Bosnada balkanlarda yüksek tansiyon başladığından beri biz burada hop oturduk hop kalktık..
küçük yüreğimle her gece ağlayıp dua ettim(k)kardeşlerime,annelerime,ablalarıma herkese..
bizim bosnada pek akrabamız yoktu çoğunluk sırbistanda..ama sırplar oralarıda rahat bırakmadı.
ordakilerin tek suçu müslüman olmaları idi..her birini osmanlı müslüman soyunu bitiricez diye öldürdü et yiyiciler..
yeni doğmuş bebeği annesini,n gözü önünde başını ezerek öldürecek kadar kansızlar.
bunları niye anlatıyor teremm diye düşünebilirsiniz..çünkü bugün 11 temmuz srebrenica katliamının yıldönümü
hiç olazsa senede birgün orda katledilmiş müslüman kardeşlerimiz için sizlerde dua edin.
Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin..
terem öncelikle önemli hatırlatman için çok teşekkür ederiz.
rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin kafire,düşmana,kötüye bir an bile fırsat vermesin.
bugün nasılsın oruca alıştın mı kuzum?
Merhaba kızlaaaaarr, sonunda bitti çok şükür aldık evimiziiiii
öyle kolay bitmedi tabiiii... sabahın 7.30unda çıktım tapuya gittim bugün işleri bitirebilmek için ama sonra ben yine sinir krizleri geçirdim eşimi gidip öldüresim geldi, onun bu sabahta yaptığı başka bir yanlış yüzünden çok uğraştım, bu seferde vergileri yanlış yatırmış, ölün mü öldürün mü. ağlama krizlerine giriyordum lanet olsun istemiyorum bu evi dedim, gidip bankadan krediyi iptal etme noktasına kadar geldim. izin alıp annemgile gittim babam sağolsun sakinleştirdi beni, sonra gidip beraber bitirdik işlemleri. eğer ben olmasam eşimin kendi gibi savsak bir eşi olsaydı o hiçbirşey sahibi olamazdı ömrü boyunca. hatta hayret ediyorum nasıl çalışıyor işyerinde işleride yanlış yapmıyor mu acaba diye. onla aynı işyerinde çalışsam kovdururdum onu.
landfloves çok sevindim canım hadi tekrar hayırlı olsun rabbim kolayca borcunu da ödemeyi nasip etsin benim kv de de o taraflarda ya bizimkilerde bize ordan ev almak istiyo ne kadara mal oldu ev size kuzum ?