- Konu Sahibi landfloves
- #33.661
Günaydın kızlar, güzel bir gün olur hepimize inşallah. Her zamanki gibi çok uykum var benim. Landfloves ne güzel akşam yemek yapma derdinden kurtulmuşsun. Zahter sen ne beceriklisin ya. Yazında zordur örgü yapmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daphne hala evinize geçemediniz di mi bu ustalara gıcık oldum
Vallahi ahsen lanet ettim artık bunlara. Ramazanımızı zehire ettiler bize. Eşiminde benimde canımız çok sıkkın.
canım siz hala arkadaşınızda mısnız?
yemekleri ayrı ayrı mı yapıyosunuz anlamadım
benim daha oturma odamın kapısına kartonpiyer koyulacak o da erteleyip duruyo, başka inşaatlara başlamış vakit ayıramıyorum gelcem diiyo
ahsen dubleksmi eviniz ne şiriin. Çatıkatı blog yaz google bak o bayanında evi aynı dubleks merdiven altını çok güzel değerlendirmiş çk tatlı bi evi var vaktin olursa eski postlarını incele.
O evde berrayı daha çok kollaman gerekecek ama dimi merdivenler tehlikeli yüürümeye emeklemeye başlayınca
elif batu nasıl?
Berra yürüteçte ordan oraya uçuyor halılar da yok :)
annemdeyiz, bizim evde salondan başka bir alanımız kalmadığı için bunalıyoruz buraya kaçıyoruz
İyiki annen yakınlarında ahsen...
Batu iyi çok şükür ahsencim ama yürüteçte sıkılıyo bizim sıpa yanına gidene uzatıyo kolları, kıyafetine yapışıyo beni alın diye Batu yemekleri tanıyo ağzını şapırdatıyo ahsen ya şaşırıyorum. Emmek istediğinde yapıyo bazen dünde yemek karıştırıyodum batu kucağımda uykudan uyanmıştı karnı açtı. yine şapırdattı ağzını Anannesinde sevgi yumağı halinde yaşıyo teyzede üniversiteden geldi hep ilgi hep ilgi batunun keyfine diyecek yok maşallah.
Berroş fıstığı nasıl ??