• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar, güzel bir gün olur hepimize inşallah. Her zamanki gibi çok uykum var benim. Landfloves ne güzel akşam yemek yapma derdinden kurtulmuşsun. Zahter sen ne beceriklisin ya. Yazında zordur örgü yapmak.

günaydın kızlar

terem geçmiş olsun
landfloves anahtarı unutman iyi olmuş aslında yemekle uğraşmadın
aydasu yok be kuzum kurbanda doğmamışım ama ne bu etçilik anlamadım biz sülalece et yeriz ama özellikle ben ve teyzemin oğlu çok etciyiz bi de dayımın damadı ankaraya gittiğimde 3 ümüz bi araya geliyoruz ooo gece bile et kızartıp yeriz hatta kahvaltıda bile yerim yani teyzem hep sizin ananızı etçi mi becerdi der :27:

şu örgü işinden hiç anlamam yaa ama çok isterim yapmak okulda küçükken bi yaptırmışlardı bi lif bi atkı örmüştüm düz yani öyle kazaktı hırkaydı kolu yakası hayatta yapamam bi de modelli örgü yaparsam kesin diş kaçırırım alışabileceğimi sanmıyorum

Günaydınn.
Landfloves bozma moralinii evi aldınz ya tek sorun bu olsun canım. Yeterki bi evim olsun 10 kez tapuya gideyim nolucak strese sokma kendinide oğlunuda

günaydınnnn kızlarrrr
nasılsınız?
ben telimden rahat giremiyorum buraya. burdaki yazışmaları özledim pc başında yayılıp saatlerce vakit geçirmeyide şimdi kağandan hiç fırsatım olmuyo kv dedyim burda pc var bi kaç gün daha burdayım galiba sonra eşimi yüksekovaya yolculayacağım:14: nasipse bayram sonunada bizi alır yanına tabi annemde benle gelicek bi kaç ay kalır sonra ablama geçer öyle öyle idare edicez keşke gelip hep bende kalsa hakkaride arkadaş olur bana ama o d:14:a fazla kalmaz biliyorum....
bende pek bi havadis yok hayat devam ediyor babamdan sonra bi yanım hep buruk gün içinde defalarca burnumun direği sızlıyor içimi özlem kapladı artık Allah yardımcım olsun.

aydasuuuu çok az zamanın kalmış canım yaa. doğurmadan arıcam seni:26:

sofiş yaa özlüyoruz seni her fırsatta bekliyoruz buraya inş hemen alışır rahat edersiniz hakkaride
dün akşam kaynanam aradı sarma ve yayla çorbası yapmış eşim çok sever oraya gittik yemeğe

günaydın kızlar
landfloves, çok sevindim ev almanıza. Hayırlısıyla sağlıkla oturun inş. O tapu olayı hep öyle ya. O aksilik olmasaydı başka bişey kesin çıkardı yani. Tıkır tıkır işi halolanı daha görmedim ben:)

aydasu, canım sen de anneni bir an önce çağır bence. Bebeklerin yüzde 80 i 38. haftanın içinde doğar. Kız bebekler de pek beklmez derler. Sıkılmaz annen, neden sıkılsın:)

superisi, sana özendim valla ne güzel gezmişsiniz. Gecen yıl biz de maaaile Ege'yi turlamıştık. Ben Karadeniz'liyim, orayı da çok çok severim ama Ege çok başkaydı ya tadına doyamadım. Hele o deniz varya yaktı kavurdu beni ama giremedim malesef:)) Ülkemizin her yeri güzel

daphneciğim sen de hala evine geçememişsin, bu ustalar hep böyle. Biz de üç usta yüüznden 2 hafta erteledik taşınmayı. Bi türlü gelmedi adiler. Ben de herşey tamamlanmadan taşınmak istemiyorum. Valla ev aldı başını gidiyo, 2 aydır topladık ettik, ortada eşyam yok düşün koltuklarımın kırlentlerini bile kaldırmıştık, kafayıı yiyorum evde hareket alanımız bile yok. Mutfağımda bile herşeyi kaldırdım ya çıldırıcam artık. Mayısın sonunda teslim edilecekti anahtarlar, temmuz geldi de geçiyo.

bizim ev iki katlı kızlar. aslında büyük bir ev değil 3 oda 1 salon ama iki odamız üst katta.
Ben merdiven altına dolap yaptırdım güzel dursun diye
Merdivenleri yaptıktan sonra adam dolabı yapacaktı, 15 günde bir dolabı yapamadı, dolap dediğime de bakmayın sadece bir kapı ve küçük bir ek yapacaktı yani resimlerde görürsünüz minik birşey. 20 günde o dolabı yaptı, bir de ne göreyim o kadar iğprenç ve özensiz yapmış ki resmen ahır kapısı gibi bişey koymuş. Koskoca menteşelerle tutturmuş. Düşünün o dolap benim salonumun kenarında duracak

Hemen gittim praktikerden şık menteşeler aldım, mobilyama uyan
onları takmak için 1 haftadır oyalıyor bi türlü gelmedi, dolabın kapağını da küçültecek. Daha o merdiven ve dolap beyaz lakeye boyanacak zımparası yapılacak bir sürü işi var. Ben bu haftasonu taşınırm diyodum ama yine taşınamayacağım sanırm.

Çıldırıcam ya şu dünyada işini adam gibi yapan birine rastlayamadım henüz

Vallahi ahsen lanet ettim artık bunlara. Ramazanımızı zehire ettiler bize. Eşiminde benimde canımız çok sıkkın.

canım siz hala arkadaşınızda mısnız?
yemekleri ayrı ayrı mı yapıyosunuz anlamadım:27::27:

benim daha oturma odamın kapısına kartonpiyer koyulacak o da erteleyip duruyo, başka inşaatlara başlamış vakit ayıramıyorum gelcem diiyo :47:

ahsen dubleksmi eviniz ne şiriin. Çatıkatı blog yaz google bak o bayanında evi aynı dubleks merdiven altını çok güzel değerlendirmiş çk tatlı bi evi var vaktin olursa eski postlarını incele.
O evde berrayı daha çok kollaman gerekecek ama dimi merdivenler tehlikeli yüürümeye emeklemeye başlayınca

canım siz hala arkadaşınızda mısnız?
yemekleri ayrı ayrı mı yapıyosunuz anlamadım:27::27:

benim daha oturma odamın kapısına kartonpiyer koyulacak o da erteleyip duruyo, başka inşaatlara başlamış vakit ayıramıyorum gelcem diiyo :47:

Evet canım. Yemekleri ayrı yapmıyoruz ama onlar hep hazır yemek söylüyorlardı dışarıdan. Gece gelsin o zaman ya da yetiştiremiyorsa başka iş almasın. Aldıkları o para helal mi onlara. İnsanları mağdur ediyorlar. Senin küçücük bebeğin var. Tüm ustalardan nefret ettim şu süreçte inan.

ahsen dubleksmi eviniz ne şiriin. Çatıkatı blog yaz google bak o bayanında evi aynı dubleks merdiven altını çok güzel değerlendirmiş çk tatlı bi evi var vaktin olursa eski postlarını incele.
O evde berrayı daha çok kollaman gerekecek ama dimi merdivenler tehlikeli yüürümeye emeklemeye başlayınca

dubleks sayılmaz üstte sadece iki küçük oda var
evet Berra için tehlikesi çok ama o da ayak uyduracaktır bu eve
çok küçükken o eve giriyoruz, böyle bir eve alışık olacak.
o bloga da rastlamıştım ama incelemedim hiç

elif batu nasıl?
Berra yürüteçte ordan oraya uçuyor halılar da yok :)
annemdeyiz, bizim evde salondan başka bir alanımız kalmadığı için bunalıyoruz buraya kaçıyoruz :37:

Batu iyi çok şükür ahsencim ama yürüteçte sıkılıyo bizim sıpa yanına gidene uzatıyo kolları, kıyafetine yapışıyo beni alın diye :1: Batu yemekleri tanıyo ağzını şapırdatıyo ahsen ya şaşırıyorum. Emmek istediğinde yapıyo bazen dünde yemek karıştırıyodum batu kucağımda uykudan uyanmıştı karnı açtı. yine şapırdattı ağzını :1: Anannesinde sevgi yumağı halinde yaşıyo teyzede üniversiteden geldi hep ilgi hep ilgi batunun keyfine diyecek yok maşallah.
Berroş fıstığı nasıl ??

Batu iyi çok şükür ahsencim ama yürüteçte sıkılıyo bizim sıpa yanına gidene uzatıyo kolları, kıyafetine yapışıyo beni alın diye :1: Batu yemekleri tanıyo ağzını şapırdatıyo ahsen ya şaşırıyorum. Emmek istediğinde yapıyo bazen dünde yemek karıştırıyodum batu kucağımda uykudan uyanmıştı karnı açtı. yine şapırdattı ağzını :1: Anannesinde sevgi yumağı halinde yaşıyo teyzede üniversiteden geldi hep ilgi hep ilgi batunun keyfine diyecek yok maşallah.
Berroş fıstığı nasıl ??

ewt Berra da ağız şıpırdatıyo özellikle mutfakta çok yapıyo, su istediğinde tükürük çıakrtıyor brbrbr yapıyor dudaklarıyla. Öyle yaptığında anlıyoruz ki susamış. Artık ufak tefek iletişimler başladı yani :16::16:

yürüteçle aramız iyi ne var ne yok alaşağı etmek istiyo etraftaki herşeyi kaldırdık.

Hoppa diyor, bay bay yapıyor :)

Back