• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Oh iyiki yapmışsın daphne
hanzade ben google da aradım ama senin bloğu bulamadım sana bu akşam detaylı mail atacağım düzenleme yapabilmen için

selam kızlarr..herkese hayırlı günlerr:16:

18 yıldır olduğu gibi özellikle bugünde boğazımda ve midemde kocaman bir yumru hissediyorum..
11 temmuz 1995 srebrenica katliamı
:47:

belki çoğunuz o günleri hayal meyal hatırlar cocuktuk bunlardan belki haberimiz yoktu..
Bosnada balkanlarda yüksek tansiyon başladığından beri biz burada hop oturduk hop kalktık..
küçük yüreğimle her gece ağlayıp dua ettim(k)kardeşlerime,annelerime,ablalarıma herkese..
bizim bosnada pek akrabamız yoktu çoğunluk sırbistanda..ama sırplar oralarıda rahat bırakmadı.

ordakilerin tek suçu müslüman olmaları idi..her birini osmanlı müslüman soyunu bitiricez diye öldürdü et yiyiciler..
yeni doğmuş bebeği annesini,n gözü önünde başını ezerek öldürecek kadar kansızlar.

bunları niye anlatıyor teremm diye düşünebilirsiniz..çünkü bugün 11 temmuz srebrenica katliamının yıldönümü
hiç olazsa senede birgün orda katledilmiş müslüman kardeşlerimiz için sizlerde dua edin.

Rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin..
:14:

Merhaba kızlaaaaarr, sonunda bitti çok şükür aldık evimiziiiii :16::16:

öyle kolay bitmedi tabiiii... sabahın 7.30unda çıktım tapuya gittim bugün işleri bitirebilmek için ama sonra ben yine sinir krizleri geçirdim eşimi gidip öldüresim geldi, onun bu sabahta yaptığı başka bir yanlış yüzünden çok uğraştım, bu seferde vergileri yanlış yatırmış, ölün mü öldürün mü. ağlama krizlerine giriyordum lanet olsun istemiyorum bu evi dedim, gidip bankadan krediyi iptal etme noktasına kadar geldim. izin alıp annemgile gittim babam sağolsun sakinleştirdi beni, sonra gidip beraber bitirdik işlemleri. eğer ben olmasam eşimin kendi gibi savsak bir eşi olsaydı o hiçbirşey sahibi olamazdı ömrü boyunca. hatta hayret ediyorum nasıl çalışıyor işyerinde işleride yanlış yapmıyor mu acaba diye. onla aynı işyerinde çalışsam kovdururdum onu.

o kadar sinirle tapuya gitmişim, birde bankanın salak avukatıyla uğraştım ikide birde siz bunları bilmiyormusunuz, size söylemediler mi deyip duruyordu ters ters cevaplar veriyordu, en sonunda ona patladım tapu müdürünün yanında adamı çok fena azarladım.
yeter beee sen kimsin de beni azarlar gibi konuşuyorsun dedim, seni banka buraya direk diye mi gönderdi (adam upuzundu) bizim işlemlerimizi yapacaksın dedim, evet bilmiyorum çünkü ben sen gibi günde 15 tane ev alıp satmıyorum ama senin işin bu dedim. iki gündür sinirlerim zaten bozuk birde senle uğraşamam dedim, yok ben karışmam diyorsun at imzanı çek git yanımızda kalabalık etme dedim.. avukat süt dökmüş kedi gibi oldu.. zaten herşeyi göze almıştım isterse olmasın işlemler bende gider vazgeçerim diye düşünüyordum.. tapu memurlarıda korktu hemen bitti işlemler.

o kadar sinirle tapuya gitmişim, birde bankanın salak avukatıyla uğraştım ikide birde siz bunları bilmiyormusunuz, size söylemediler mi deyip duruyordu ters ters cevaplar veriyordu, en sonunda ona patladım tapu müdürünün yanında adamı çok fena azarladım.
yeter beee sen kimsin de beni azarlar gibi konuşuyorsun dedim, seni banka buraya direk diye mi gönderdi (adam upuzundu) bizim işlemlerimizi yapacaksın dedim, evet bilmiyorum çünkü ben sen gibi günde 15 tane ev alıp satmıyorum ama senin işin bu dedim. iki gündür sinirlerim zaten bozuk birde senle uğraşamam dedim, yok ben karışmam diyorsun at imzanı çek git yanımızda kalabalık etme dedim.. avukat süt dökmüş kedi gibi oldu.. zaten herşeyi göze almıştım isterse olmasın işlemler bende gider vazgeçerim diye düşünüyordum.. tapu memurlarıda korktu hemen bitti işlemler.

Hehe iyi yapmışsın valla. Neyse hayırlısıyla bitti sonunda. Tekrar hayırlı olsun.

hanzade hayırlı olsun bloğun. Superisi, ben de açıcam canım nasipse. Çok az kaldı:16:

terem, hatırlatma için teşekkürler. Ben de her yıl anma programlarına katılırım ama bu yıl bak unutmuşum bile
Allah'ın belası sırplar çekildi müslümanların zaferi sayesinde. Ama dünyanın başka yerlerinde hala insan kıyımları oluyor. Müslüman, hristiyan, ermeni hatta ateist hiç farketmez. Katliam katliamdır, insan insandır. Rabbim hepsini kurtarsın

ay gülesim geldi ya sinirim bozuk zaten

amin teremcim hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.. bunları yapanlarda öteki dünyada çeksin misli misli..

geçmişio okudum birsürü yazacaklarım vardı ama unuttum şimdi.

hıı ahsen ve pingu bebişlerinizin yürüteçlerdeki hallerini canlandırıyorum gözümün önünde de ne tatlıdır onlar şimdiiii :) hele hele seneye yaza paytak paytak yürüyüp konuşacaklar ya en tatlı halleri olacak.
bakalım bende bu sinirle 9 ay sabredip doğurabilirsem bende görecem inşallah.

amwayın besin destek ürünleri hamilelikte iyimidir? bilgisi olan var mı? eczanelerdeki ilaçların hepsi yapay, kiimyasal.. onlar doğal ya hani. doktorada sorayım aslında.

amwayın besin destek ürünleri hamilelikte iyimidir? bilgisi olan var mı? eczanelerdeki ilaçların hepsi yapay, kiimyasal.. onlar doğal ya hani. doktorada sorayım aslında.

ilaçlar bence daha güvenli, bir sürü şartı şurtu var, bir sürü prosedürü var, denetleniyor vs

amway e oldum olası güvenmem, sevmem. Doğal olduklarını nerden biliyoruzi? Amerika'nın yaptığı insan kıyımlarına lojistik destek veren bir firma.

ahseeeen benım gunlerdır cok bulantım var bı yerde denk gelmıstım senınde varmıs bu haftalarda bu normal mı ya ılk gunlere dondum ben

ahseeeen benım gunlerdır cok bulantım var bı yerde denk gelmıstım senınde varmıs bu haftalarda bu normal mı ya ılk gunlere dondum ben

ewt aydasu, son aya girdiğimde her gün istisnasız çıkarıyordum özelikle kahvaltıdan sonra
ıyyykkk şimdi aklıma geldi yine o bulantıyı midemde hissettim sanki

normal bi bulantı değil o ya o başka bişey iğrenç bişey di mi

ewt aydasu, son aya girdiğimde her gün istisnasız çıkarıyordum özelikle kahvaltıdan sonra
ıyyykkk şimdi aklıma geldi yine o bulantıyı midemde hissettim sanki

normal bi bulantı değil o ya o başka bişey iğrenç bişey di mi

ya evet ahsen tıksınc bıse sacma sapan, noluyo bana falan dıyorum, olmadık zamanda bı bulantı gırıyo, esım de sastı kaldı öğür öğür ıcım cıktı, korktum da aslında, mutfak kapısı bıle kokuyo gun ıcınde ara ara...
Bu ne kı ya doğurana kadar gecmıcek mııı

ya evet ahsen tıksınc bıse sacma sapan, noluyo bana falan dıyorum, olmadık zamanda bı bulantı gırıyo, esım de sastı kaldı öğür öğür ıcım cıktı, korktum da aslında, mutfak kapısı bıle kokuyo gun ıcınde ara ara...
Bu ne kı ya doğurana kadar gecmıcek mııı

neden olduğunu ben de anlamıyorum doğum yaklaşınca oluyor işte
benim 36-37 de olmuştu, 38'de doğurmuştum):))
40'a kadar gitsem yine bulanacaktı heralde :37:

neden olduğunu ben de anlamıyorum doğum yaklaşınca oluyor işte
benim 36-37 de olmuştu, 38'de doğurmuştum):))
40'a kadar gitsem yine bulanacaktı heralde :37:

yaaaa :(((
benım dde doğum yaklasıyo mu ya belımden agrı gırıyo sımdı de oyle oldu yıne :(
karnım asagı duscek sankı tutup da gezcem
doğuruyom mu kııı :((
pazartesı doktor kontrolum var

yaaaa :(((
benım dde doğum yaklasıyo mu ya belımden agrı gırıyo sımdı de oyle oldu yıne :(
karnım asagı duscek sankı tutup da gezcem
doğuruyom mu kııı :((
pazartesı doktor kontrolum var

aydasu annen ne zaman geliyor canım? ben burdan korkmaya başladım, hayır Allahın izniyle sağ salim atlatırsınız ama bakım konusu için korkmaya başladım annen gelmeden olursa.. ayy minicik bir bebek.. bak şimdide çok heyecanlandım.

aydasu annen ne zaman geliyor canım? ben burdan korkmaya başladım, hayır Allahın izniyle sağ salim atlatırsınız ama bakım konusu için korkmaya başladım annen gelmeden olursa.. ayy minicik bir bebek.. bak şimdide çok heyecanlandım.

daha 36+5 teyız... pazartesı kontrolum var sonra cagırcam annemı ben erken olursa babamları da orda perısan etmeyım dıye hemen cagırmak ıstemıyorum, dusunsene 40 ta doğurdugumu, of kafam karısık, babamlarda ora ramazanda perısan olsunlar ıstemem, hanı doktor derse bası kanala gırdı doğumyakın ole cagırayım dıyordum
annem bugun gel desem gelecek bana bıraktı da ben daha erken dıyom ıste bılmıyom

ilaçlar bence daha güvenli, bir sürü şartı şurtu var, bir sürü prosedürü var, denetleniyor vs

amway e oldum olası güvenmem, sevmem. Doğal olduklarını nerden biliyoruzi? Amerika'nın yaptığı insan kıyımlarına lojistik destek veren bir firma.

hımmm bak orasını düşünmemiştim. aslında doğru söylüyorsun 3 kuruşta olsa paramız gitmesin o pisliklere.

peki siz balık yağı kullanıdınız mı ya hamileyken? ben eskiden balık manyağıydım şimdi canım hiç istemiyor, alıyoruz yarısını bile zorla yiyorum istemeye istemeye, karidesten falanda midem bulanmaya başladı. uzun zamandır deniz ürünleri yemedim. topiclerde gördüm balık yağı kullanıyormuş 3.aydan sonra hamileler.

daha 36+5 teyız... pazartesı kontrolum var sonra cagırcam annemı ben erken olursa babamları da orda perısan etmeyım dıye hemen cagırmak ıstemıyorum, dusunsene 40 ta doğurdugumu, of kafam karısık, babamlarda ora ramazanda perısan olsunlar ıstemem, hanı doktor derse bası kanala gırdı doğumyakın ole cagırayım dıyordum
annem bugun gel desem gelecek bana bıraktı da ben daha erken dıyom ıste bılmıyom

anladım canım nebilim alttan tutuyorum falan deyince korktum bir an geliyor sandim

anladım canım nebilim alttan tutuyorum falan deyince korktum bir an geliyor sandim

ben de korktum ıkı gundur su pazartesı gıdem bakalım sancı bıse var mı ne dıcek doktor
bu arda evınız hayırlı olsun canım oyle boyle atlatmıssınız hadı cok sevındım

Back